Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Smear alındı canım rahim kanseri için ama test yandı parasını ödememiz gerektiğini söylemediler bir gün sonra arayıp hemen parayı yatirin dediler eşim işteydi bende gitmedim
Anladım kuzum ihmal etme bunu mutlaka bidaha yaptır acil doktoru neden böyle bir öneride bulundu anlamadım. Genital siğil yani et beni fln varsa ondan söylemiş olabilir yani duyucaklarımı kaldıramam deme korkulcak bişey değil artık bu hastalık hemen tedavi edilebiliyor hiç kafaya bile takmana gerek yok bunları. Ki zaten öyle bir durumda yoktur merak etme sen pat diye o asamaya gelmiyor

Yaa canimmmm keşke olsaa ama ben her adet olacagimin haftası bel ağrısı yaşıyorum ondan yanii :)
Bende senin gibiydim hatta bel ağrım olunca dedim off bu ay da olmadı adetim 3 hün geçti ondan sonra test yaptım pozitif inanamadm tabii (sonra kalp atımını alamadık vs vs allah yaşatmasın kimseye)

Kızlar öncelikle herkese merhaba
bende bu ay ilk defa soğan kürü kullanmaya başladım 10.günündeyim adetimin de ilk gününden itibaren 16.günündeyim 3 gündür devam eden bir kanamam var önce bel ağrısıyla başladı daha sonra 3 yaşında ki yeğenimi kucağıma aldıktan sonra kanama başladı ve hala devam ediyor sebebi nedir sizce soğan suyu mu ağır kaldırmam mi

Hemogram kan testimde sonuçlarım çok kötü cıktı canım bazıları çok yüksek bazıları aşırı düşüktü

Bende senin gibiydim hatta bel ağrım olunca dedim off bu ay da olmadı adetim 3 hün geçti ondan sonra test yaptım pozitif inanamadm tabii (sonra kalp atımını alamadık vs vs allah yaşatmasın kimseye)
Amiin canım çok zor olmuştur seninde olsun amaa pes etmek yok ben hiç aslında kendimi kaptırmak istemiyorum hep kötüyü düşünüyorum sonuç kötü olunca sasirmiyim diyee

Canım 15 gün yapılması gerekiyor normalde soğan kuru ve erken yumurtladıysan gebelik için iyi değil kur

Canım soğan kuru etkisini gösteriyo olabilir içini temizliyodur benim 7 8. Günden sonra kan geliyodu soğan kurunda

Amiin canım çok zor olmuştur seninde olsun amaa pes etmek yok ben hiç aslında kendimi kaptırmak istemiyorum hep kötüyü düşünüyorum sonuç kötü olunca sasirmiyim diyee
Ben şey derdim hep aman bi kere de olsa pozitifi görsem o bile yeter sonra keşke öle demeseniydim ki oldum ama herşey olcagına varıyo bee çokta şaapmamak lazım.. imtihanımmış şimdi tekrar hamile kalamıyorum ona daha çok üzüldüm

Canım 15 gün yapılması gerekiyor normalde soğan kuru ve erken yumurtladıysan gebelik için iyi değil kur
Bugün doktora gittim normalde yumurtanın çatlaması lazım adetime 9 gün kaldı ama doktor ultrasonla bakti yumurtan çatlamamış gelişmemiş dedi

Bugün doktora gittim normalde yumurtanın çatlaması lazım adetime 9 gün kaldı ama doktor ultrasonla bakti yumurtan çatlamamış gelişmemiş dedi
Canım bal tarcın çörek otu yumurtaya iyi geliyormuş dene istersen hem vitamin olir

Canım öyle düşünme demekki hamile kalabiliyomussun imkansız değil bu yaniii gerçekten ben düşünemeseler siz düşünüz arkadaşlar hep olumlu hep pozitiiif olaliiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…