- 26 Eylül 2018
- 131
- 126
Anladım kuzum ihmal etme bunu mutlaka bidaha yaptır acil doktoru neden böyle bir öneride bulundu anlamadım. Genital siğil yani et beni fln varsa ondan söylemiş olabilir yani duyucaklarımı kaldıramam deme korkulcak bişey değil artık bu hastalık hemen tedavi edilebiliyor hiç kafaya bile takmana gerek yok bunları. Ki zaten öyle bir durumda yoktur merak etme sen pat diye o asamaya gelmiyorSmear alındı canım rahim kanseri için ama test yandı parasını ödememiz gerektiğini söylemediler bir gün sonra arayıp hemen parayı yatirin dediler eşim işteydi bende gitmedim
Hoşgeldin canım beklemeden bebeginin haberini verirsin inşallah
[USER=897354]@Uzaygrn canım beni de ekler misin 13.ay[/USER]
Bende senin gibiydim hatta bel ağrım olunca dedim off bu ay da olmadı adetim 3 hün geçti ondan sonra test yaptım pozitif inanamadm tabii (sonra kalp atımını alamadık vs vs allah yaşatmasın kimseye)Yaa canimmmm keşke olsaa ama ben her adet olacagimin haftası bel ağrısı yaşıyorum ondan yanii :)
Aynen ben busabah bitane tek çizgi gördğm mesela çok komiktiAma burda üzülmeye yer yok tek çizgiye bile güleceğiz hepimiz çift çizgiye de sevineceğiz canım lütfen hep gul
Hemogram kan testimde sonuçlarım çok kötü cıktı canım bazıları çok yüksek bazıları aşırı düşüktüAnladım kuzum ihmal etme bunu mutlaka bidaha yaptır acil doktoru neden böyle bir öneride bulundu anlamadım. Genital siğil yani et beni fln varsa ondan söylemiş olabilir yani duyucaklarımı kaldıramam deme korkulcak bişey değil artık bu hastalık hemen tedavi edilebiliyor hiç kafaya bile takmana gerek yok bunları. Ki zaten öyle bir durumda yoktur merak etme sen pat diye o asamaya gelmiyor
Yok canım ya çok istiyorum evlendigimden beri ama olmadi nasipHoşgeldin canım beklemeden bebeginin haberini verirsin inşallah
Amiin canım çok zor olmuştur seninde olsun amaa pes etmek yok ben hiç aslında kendimi kaptırmak istemiyorum hep kötüyü düşünüyorum sonuç kötü olunca sasirmiyim diyeeBende senin gibiydim hatta bel ağrım olunca dedim off bu ay da olmadı adetim 3 hün geçti ondan sonra test yaptım pozitif inanamadm tabii (sonra kalp atımını alamadık vs vs allah yaşatmasın kimseye)
Canım 15 gün yapılması gerekiyor normalde soğan kuru ve erken yumurtladıysan gebelik için iyi değil kurKızlar öncelikle herkese merhaba
bende bu ay ilk defa soğan kürü kullanmaya başladım 10.günündeyim adetimin de ilk gününden itibaren 16.günündeyim 3 gündür devam eden bir kanamam var önce bel ağrısıyla başladı daha sonra 3 yaşında ki yeğenimi kucağıma aldıktan sonra kanama başladı ve hala devam ediyor sebebi nedir sizce soğan suyu mu ağır kaldırmam mi
Canım soğan kuru etkisini gösteriyo olabilir içini temizliyodur benim 7 8. Günden sonra kan geliyodu soğan kurundaKızlar öncelikle herkese merhaba
bende bu ay ilk defa soğan kürü kullanmaya başladım 10.günündeyim adetimin de ilk gününden itibaren 16.günündeyim 3 gündür devam eden bir kanamam var önce bel ağrısıyla başladı daha sonra 3 yaşında ki yeğenimi kucağıma aldıktan sonra kanama başladı ve hala devam ediyor sebebi nedir sizce soğan suyu mu ağır kaldırmam mi
Ben şey derdim hep aman bi kere de olsa pozitifi görsem o bile yeterAmiin canım çok zor olmuştur seninde olsun amaa pes etmek yok ben hiç aslında kendimi kaptırmak istemiyorum hep kötüyü düşünüyorum sonuç kötü olunca sasirmiyim diyee
Bugün doktora gittim normalde yumurtanın çatlaması lazım adetime 9 gün kaldı ama doktor ultrasonla bakti yumurtan çatlamamış gelişmemiş dediCanım 15 gün yapılması gerekiyor normalde soğan kuru ve erken yumurtladıysan gebelik için iyi değil kur
Ya canım benim afferim sana gül geç olumsuz asla konuşma bana annem hep kötü düşünme allah in zoruna gider derdiAynen ben busabah bitane tek çizgi gördğm mesela çok komikti
Sanırım bende de öyle oldu tatlım doktora da sordum bugün soğan kürü kanama yapar mi diye yapmaz ondan değil-dir dediCanım soğan kuru etkisini gösteriyo olabilir içini temizliyodur benim 7 8. Günden sonra kan geliyodu soğan kurunda
Canım bal tarcın çörek otu yumurtaya iyi geliyormuş dene istersen hem vitamin olirBugün doktora gittim normalde yumurtanın çatlaması lazım adetime 9 gün kaldı ama doktor ultrasonla bakti yumurtan çatlamamış gelişmemiş dedi
Canım öyle düşünme demekki hamile kalabiliyomussun imkansız değil bu yaniii gerçekten ben düşünemeseler siz düşünüz arkadaşlar hep olumlu hep pozitiiif olaliiimBen şey derdim hep aman bi kere de olsa pozitifi görsem o bile yetersonra keşke öle demeseniydim ki oldum ama herşey olcagına varıyo bee çokta şaapmamak lazım.. imtihanımmış şimdi tekrar hamile kalamıyorum ona daha çok üzüldüm
Nasıl hazırlıyoruz canım folik asit verdi doktor bugün adet olunca da gel dediCanım bal tarcın çörek otu yumurtaya iyi geliyormuş dene istersen hem vitamin olir