Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikii kurtulmicakk hatta bu sefer tecrübelerimizden yararlanicaaaz ayy çok guzeeell
Amin canım inşallah hepimize versin gani gani versin diğimde görün siz çocuk çocuk diye ağladınız günleri izleyin insallahbhNe kadar pozitif ne kadar güzel düşünceleriniz, umarım Allah kalbinize, gönlünüze göre en kısa zamanda dileğinizi verir.
Kuzum ben olsada olmasada hayırlısını istiyorum olsun diye inatla rabbime dua etmiyorum hayırlı evlat olmayacaksa olmasın diyorum belki rabbim evladin hayırlı olmayacak diyip o duamı kabul eder valla ben bebeğim oluşundan çok onu koruyamam onu kırarım anlayamam diye korkuyorum ve hep bu gücü bana vermeyecekse olmasın diyorum .Ne demek ben olamıycam sen kendinle çelişiyosun o zaman. allah var gam yok bak benim hiç bi sorunum yok ve olmuyo sorunu olan herkes evlatlarını kucaklarına aldı ben onları izliyorum sende anne olucaksın elbette nefes alıyorsak her zaman umut vardır.. bi bakmışsın bu ay sen hamiş kalmışsın :)
Hsg sakın erteleme ilk yaptıracağın şey o olsun 1. Gebelik şansın artıyor 6 ay basınçlı ilaç verildi için tiplerde tıkanma varsa açılıyor 2. Ben özelde çektirdim tüp bebek merkezinde dr çok araştırdım anestezi ile çekildim biraz maliiiyet olarak yüksek ama hiç acı hissetmedim tek hatırladım eşim nerde demişim herkese sayıklamışım :) acı macı yok yaniDoktor 3 ay olmazsa benimde hsg cekilmem gerektiğini söyledi cok korkuyorum kuzum ya sen anesteziylemi yaptırdın agrın oldumu azcık bilgi versen bana
Yap yap hadi olcezz meraktaanElim teste gidip geliyor ya sabaha ne kaldı ki yapsam nolur? erken gebelik testi üstünde 3 gün eveli çıkar yazıyo.
Aynen tecrübeli anne adayı mızi bir yere bırakmayacağızTabikii kurtulmicakk hatta bu sefer tecrübelerimizden yararlanicaaaz ayy çok guzeeell
Herkes güzel haberler bekliyo :)Kızlar buda eşimle bugün ki mesajlaşmam
Kız çıkarsa sizi tek tek bilgilendiricim elbetteeee :) sen testi yap hadiTabikii kurtulmicakk hatta bu sefer tecrübelerimizden yararlanicaaaz ayy çok guzeeell
Ben inanıyorum sen çok güzel bi anne olucaksın evladında senin gibi bi annesi oldugu için çok şanslı daha doğmadan çok şanslı hemdeKuzum ben olsada olmasada hayırlısını istiyorum olsun diye inatla rabbime dua etmiyorum hayırlı evlat olmayacaksa olmasın diyorum belki rabbim evladin hayırlı olmayacak diyip o duamı kabul eder valla ben bebeğim oluşundan çok onu koruyamam onu kırarım anlayamam diye korkuyorum ve hep bu gücü bana vermeyecekse olmasın diyorum .
Hadi ya test yapBen çift çizgi kan da pozitif görene kadar heyecan yapamıyorum ama diyorum size ben bu ay çok garibim
Test miiiii kız yapılır mı şimdiHadi ya test yap
Inşallah rabbim de senin gibi düşünüyordur kuzumBen inanıyorum sen çok güzel bi anne olucaksın evladında senin gibi bi annesi oldugu için çok şanslı daha doğmadan çok şanslı hemde
Bende özelde çekilcem eğer önümüzdeki 2 ay daha olmazsa. Ameliyatlardan fln çok korkuyorumda bide bu operasyonun çok ağrılı oldugunu duydum hep korktum bende anestezi olmadan yaptıramam sanırım sağol verdiğin bilgiler içinHsg sakın erteleme ilk yaptıracağın şey o olsun 1. Gebelik şansın artıyor 6 ay basınçlı ilaç verildi için tiplerde tıkanma varsa açılıyor 2. Ben özelde çektirdim tüp bebek merkezinde dr çok araştırdım anestezi ile çekildim biraz maliiiyet olarak yüksek ama hiç acı hissetmedim tek hatırladım eşim nerde demişim herkese sayıklamışım :) acı macı yok yani
Sabaha ne kaldı surda çıkarmı bilmiyorum ama olcem meraktan git kan ver acile gi yerimde duramıyorum senden daha mutluyum yaaakafa gitti bendeTest miiiii kız yapılır mı şimdi
Benm dr bayıltmadan çekti evet acı var ama seni öldürmeyen acı güçlendirir şekerim :)Bende özelde çekilcem eğer önümüzdeki 2 ay daha olmazsa. Ameliyatlardan fln çok korkuyorumda bide bu operasyonun çok ağrılı oldugunu duydum hep korktum bende anestezi olmadan yaptıramam sanırım sağol verdiğin bilgiler için
Ya yapılır yapılır niye yapilmaisn ilk defa böyle şeyler oluyo diyosun bidee olceeez meraktaanSabaha ne kaldı surda çıkarmı bilmiyorum ama olcem meraktan git kan ver acile gi yerimde duramıyorum senden daha mutluyum yaaakafa gitti bende
Sizin sorun neydi?Inşallah rabbim de senin gibi düşünüyordur kuzum