- 21 Eylül 2011
- 3.346
- 8.787
Aynen öyleDesene bardağın dolu tarafından bakalım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleDesene bardağın dolu tarafından bakalım diye
Çamaşır suyu testi benden sorulursurekli yapıyorum inşallah birgün köpürür bende çok hafif kopuruyorValla dayanadım bugün aldım erken gebelik testi . Sabah yoğun olur en iyisi öyle yapayım.Dün forumda okudum çamaşır suyu iletest yapmışlar. gerçekmi bilmem
BEnde çok yaptım onu hiç bi gerçekliği YÖK ç suyunun
Herşeyi dener olduk vallahi deney profesörü gibiBEnde çok yaptım onu hiç bi gerçekliği YÖK ç suyunun
ya ben de yaptım da bira köpüğü gibi köpürdü ya ozaman hamileyim mi şimdiÇamaşır suyu testi benden sorulursurekli yapıyorum inşallah birgün köpürür bende çok hafif kopuruyor
Valla kopurdu müü oldu gi bu iş yap testi sen en iyisi tabi ilaç kullaniyorsan ondanda olabilirya ben de yaptım da bira köpüğü gibi köpürdü ya ozaman hamileyim mi şimdi
Bak şimdi heyecan yaptım.İlaç içmiyorum hiç.Hani birayı bardağa koyarsında köpük köpük olur ya hah aynen öyle oldu.Ay ben şok şimdiValla kopurdu müü oldu gi bu iş yap testi sen en iyisi tabi ilaç kullaniyorsan ondanda olabilir
Öyle olanlar genelde hamile çıktı topikte baya konu sahibiyle takip ediyorduk ay keşke iki test alsaydin testin kaset tipimiBak şimdi heyecan yaptım.İlaç içmiyorum hiç.Hani birayı bardağa koyarsında köpük köpük olur ya hah aynen öyle oldu.Ay ben şok şimdi
canım ya sende bendensin desene o kan testi sonucunu almaya giderken heyecanımı bi görseeen. artık bu son aylarda her olumsuz cevapta aglıyorum artıkAy takmayak dioz ama kalben cok istioz ALLAH bilio yani hep birinin gebelik haberini duyunca agliom o kan testinde 0.100 u gorunce dunyam yikilio esime de belli etmiorm ama icim gdio
Ay takmayak dioz ama kalben cok istioz ALLAH bilio yani hep birinin gebelik haberini duyunca agliom o kan testinde 0.100 u gorunce dunyam yikilio esime de belli etmiorm ama icim gdio
insallaaaah yazalımm bizdeeAllah gözünü doyursun der gibi emojiler valla kız üzülme bizde hamileyiz yazacagiz söyleyeceğiz
bende geldiiim aranızaa insallahh güzel haberlereeHoşgeldin canım aramıza ekliyorum senide listeye
İçim cız etti vallahi yaKızlaaaaaarrrrrr yaaaaa yumurtaya can veren raabbbim elbet bizede bi bebek nasip etcek bol bol dua edelimmmmm :) allahım şunlara bakın yaaa baktıkça ağlıyorum annesi besliyor evlat işte farketmiyor
nasıl şiş oldugunu anladın canımKızlar bide benim sağ yumurtalık kısmı şiş gibi bombeli yani.Ellerimi koyuyorum sağa sola sağ daha şiş hissediyorum.
Hiç böyle birşey hissettiniz mi sizlerde?
Ya böyle kasıklaırm ağrı girmişti iki elimide sağa sola koydum sağ sanki daha şiş gibi geldi.Nasıl analtsam ki ve hep sağ kasığıma sancı girdi bu ay.nasıl şiş oldugunu anladın canım
Kız bende bende bi bağırtı geliyor benim kafesten anam baktım kiii doğurmuş yavruyu :)İçim cız etti vallahi ya