Kiiiizssss hadiiii insqllah cok iyi haberlerini bekliormmmm bebisssss geeelllssijnnnnBugün le 4 gün geçti hafif karın ağrım var kokuya tahamulum kalmadı hiç ya bu bende zaten olan birşey ama daha beter oldum aşırı acı çekiyor canımgözün hala bulanık görüyor arasıra oldu mu netti bu defa bilmiyorum
Kız allah için git test al yap nöbetçiBugün le 4 gün geçti hafif karın ağrım var kokuya tahamulum kalmadı hiç ya bu bende zaten olan birşey ama daha beter oldum aşırı acı çekiyor canımgözün hala bulanık görüyor arasıra oldu mu netti bu defa bilmiyorum
İnşallah canım hayırlısını istiyorum ya zamanında olsun hayırlı olsunKiiiizssss hadiiii insqllah cok iyi haberlerini bekliormmmm bebisssss geeelllssijnnnn
Yok canım ya bu saate zor bulurum zaten cok heveslenmek istemiyorumKız allah için git test al yap nöbetçi
Eczane yokmu
Kızlar 2 gün önce akıntıyla beraber kahverengi pıhtı gibi bişey geldi.. yumurtalama dönemindeydim, çatladığı için olabilir mi o akıntı acaba? 11 gün var daha adetime
Rabbim yardımcımız olsun canım hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Sorun ne sizde bellimi?ahh ahh 3 yıldır bekliyorum rabbim aratmasın. gercekten samimiyetimle söylüyorum gebe oldugu haberini verenler kadar bende mutlu oluyorum allahım aratmasın kimseye. bende gene gene gene 3 gün sonra adet olmayı bekliyorum
yumurta tembelliği adet düzensizliği polikistik over falanda filan ama doktorlar hep oo önemli bişey değilmiş dedi her tedaviden sonra kesin bu ay hamilesin diyip yolladılar 3 senedir bekliyorumRabbim yardımcımız olsun canım hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Sorun ne sizde bellimi?
Ablamda pko hastasıydı 3 yıl sonra hamile kaldı öncesinde bi dışgebelik gecirdi ama olsun şuan 2 yasında çok tatlış bi yiğenim var. Sen negatif düşünme ablam tamamen boşvermişti o ay oluverdi Rabbim nasip etti. Sen soğan kürü vs denedinmi birde tüplere baktırdınmı hiç hsg cektilermi?yumurta tembelliği adet düzensizliği polikistik over falanda filan ama doktorlar hep oo önemli bişey değilmiş dedi her tedaviden sonra kesin bu ay hamilesin diyip yolladılar 3 senedir bekliyorum
canım ya streste olabilir rabbim gönlüne göre versin. ama stresten adet olmadıgımıda bilirim rahat olmamız lazım kafaya takmamamız lazım. insalllaahhhh en kısa sürede hayırlısıyla saglıklı bır evlat nasip eder rabbimKızlar merhaba
Öncelikle Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bende 1 yıldır güzel haberi alabilmek için bekliyorum sizler gibi. Biz yaklaşık 3 ay önce eşimde sperm DNA hasarı oldugunu öğrendik tedaviyle normal değerlere döndü. Doktor tedaviyi bitirirken normal yollarla cocugumuzun olabilceğini ama beklemek istemezsekte tüp bebek önerdiğini söyledi. (Ben acelemiz olmadığını tüp bebek gibi hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı bir sürece girmek için biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum)
Eşimin sonuçlarınıda alıp kadın doğuma gittim doktorum böyle bi durumda eger sıkıntı giderilmişse 3 ila 6 ay arasında gebelik oluşması gerektiğini söyledi. Yaptığı muayenede bu ay stresten yumurtlamadığımı söyledi regli oldugumda klomene baslamamı önerdi. Henüz regli olmadım 2 gün gecikti tabi kesin oda strestendir bakalım bide klomenle deneyelim önümüzde ay neler olucak..
yok hiç cekmediler verdikleri ilaçlarla hemencecik hamile kalabilecegimi soylediler gerek duymadılar galiba bilemiyorum yani şimdide doktorum ilaçların bitene kadar gelme 4 ay. baska tedavim yok şimdilikAblamda pko hastasıydı 3 yıl sonra hamile kaldı öncesinde bi dışgebelik gecirdi ama olsun şuan 2 yasında çok tatlış bi yiğenim var. Sen negatif düşünme ablam tamamen boşvermişti o ay oluverdi Rabbim nasip etti. Sen soğan kürü vs denedinmi birde tüplere baktırdınmı hiç hsg cektilermi?
hadi insallah rabbim gönlune göre versin hayırlı saglıklı bir bebiiş gelsin. sende mi uzun süre bekleyenlerdensin canımMerhaba hanımlar bende 20 Ekimi bekliyorum sabırsızlıkla. Gebelik testi alım bugün sabah yapmayı düşünüyorum.Belki erken ama dayanamicimmmm
Kasık ve bel ağrım yumurtlama gününden beri var u arada.Allah herkesi anne olmayı nasip etsin inşallah.
Amin inşallah 1 senedir bekliyoruz canım benim nasip olmadı.Hiç bir sorun yok ama nasip sanırım.Senin çocuğun var mı ilk mi olacak?Bizim ilk olacak nasip olursa.hadi insallah rabbim gönlune göre versin hayırlı saglıklı bir bebiiş gelsin. sende mi uzun süre bekleyenlerdensin canım
yok canım benim cocugum. ya benim cocugum derken bile ne kadr tuhafıma gitti :) rabbim aratmasın kimseye 3 senedir istiyoruz bizde şimdede 3 gün sonra adet olmayı bekliyorum bel agrım vardaAmin inşallah 1 senedir bekliyoruz canım benim nasip olmadı.Hiç bir sorun yok ama nasip sanırım.Senin çocuğun var mı ilk mi olacak?Bizim ilk olacak nasip olursa.
Aynı günlerdeyiz sen benden bir gün öncesin ama hiç umudunu kesme bizim bir tanıdığımız hanım 50 yaşında şuan hamile 5 aylık.Allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürsün.yok canım benim cocugum. ya benim cocugum derken bile ne kadr tuhafıma gitti :) rabbim aratmasın kimseye 3 senedir istiyoruz bizde şimdede 3 gün sonra adet olmayı bekliyorum bel agrım varda
tabikii allah nasip ederse olur etmezsede yapacak bişeyim yok. hadi insallah diyelim o zaman hamilesindir ama tecrübeli biri olaraktan söylüyorum canım kendini cok kaptırma hamileyim hamilemiyim yoksa diyo hep kötusunude düşün yani sonra moralin cok bozulmasın amaa insallaaah hamilesindir. ve benim adetime 1 hafta kala hep belim agrır canım ondan beklemiyorum eger oursada gercekten süpriz yanii :)Aynı günlerdeyiz sen benden bir gün öncesin ama hiç umudunu kesme bizim bir tanıdığımız hanım 50 yaşında şuan hamile 5 aylık.Allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürsün.
Bnede bu ay diğer aylara benzemeyen bel ağrısı ve kasık ağğrısı çektiğimden şüphelendim.Normalde adet günümde ağrırdı bel ve kasık ama bu sefer nerdeyse yumurtlamadan beridir bitmiyor
Evet haklısın çok kaptırmamak lazım dediğin gibi sonra olmuyo boşluk oluyo insanda.Ozaman umarım güzel haberleri alırız.Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun test?tabikii allah nasip ederse olur etmezsede yapacak bişeyim yok. hadi insallah diyelim o zaman hamilesindir ama tecrübeli biri olaraktan söylüyorum canım kendini cok kaptırma hamileyim hamilemiyim yoksa diyo hep kötusunude düşün yani sonra moralin cok bozulmasın amaa insallaaah hamilesindir. ve benim adetime 1 hafta kala hep belim agrır canım ondan beklemiyorum eger oursada gercekten süpriz yanii :)
Yumurtlama kanaması da olabilir bekle bence 12 gün sonra test yapılabiliyor yumurtlamadan sonraKızlar 2 gün önce akıntıyla beraber kahverengi pıhtı gibi bişey geldi.. yumurtalama dönemindeydim, çatladığı için olabilir mi o akıntı acaba? 11 gün var daha adetime