- 26 Eylül 2018
- 131
- 126
Kaç günün kaldı belki artar canım benim hep 0.3 0.1 falandı
Canlar karnimda sanki birşey hareket ediyorgizli gebelik mi yasiyasiyorum ne arasıra oluyor gaz mi var anlamadım gitti
Canım kaç aydır bekliyorsunCanım Gazdır o gaz bebek olsa duramazdınhayatımız şu sıra bebekmi değilmi diye düşünmekle geçiyo Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah. Listeye ekledinmi benide
Tam 12 ay oldu canımCanım kaç aydır bekliyorsun
Efeeeendiiim kızzzz :)))Kiz
Kizzz kuzummm naptin adete kac gun var ay biran once zaman gcsin ogrenelim istiommmmmmh
Ekledim canimTam 12 ay oldu canım
İnnovita ovulasyon du ismi kuzum 55 tl kapıda ödemeli normal tefte göre pahalıCanım banada yazarmısın sayfayı.
Kızlar bizde ham bal,arı sütü,polen ve baharat karışımı aldık 1 aydır onu içiyoruz.
Birde doktor eşime havuç, ısırgan otu çayı, kuru incir, kuru üzüm ve nohut yemesini önerdi sizlerde folik asite baslayın bence.
Kuzum sen ne zaman test Yapcan bebek varsa okula başlıcak artık :))Ekledim canim
Kuzum sen ne zaman test Yapcan bebek varsa okula başlıcak artık :))
Kiz git kendin al ben catlicam burda:))))))))insallah test alırsa eşim yapicam
he tabi bizimki gunduz oldgu icin sabah rahatim bende gece giremiomEfeeeendiiim kızzzz :)))Ruyapolat çamaşır yemek kocayı işe yollaaa anca gelebildim
Yarın son bebeeeem gündüze geçtiiiihe tabi bizimki gunduz oldgu icin sabah rahatim bende gece giremiom
Hiç sorma ben burdan alıp yollicam az kaldı ben dogurucam meraktan :)))Kiz git kendin al ben catlicam burda:))))))))
Ohhhhhh gel keyfim gel duzene girio ay gece olunca uykudan isten gucten firsat olmuo erimi gormye:)))))))Yarın son bebeeeem gündüze geçtiiii
Hiç sorma ben burdan alıp yollicam az kaldı ben dogurucam meraktan :)))[/QUOTE wala kiz ben daha gunum gelmeden ypiom gecse kimse tutamaz beniiiiiii
Valla kuzum benden üşengeç bir insan daha yok şu dünyadaKiz git kendin al ben catlicam burda:))))))))
Aaaaaa olmaz ama böle kac gunun gecti kuzumcanValla kuzum benden üşengeç bir insan daha yok şu dünyadabugünde almamış canım eşim
Bugün le 4 gün geçti hafif karın ağrım var kokuya tahamulum kalmadı hiç ya bu bende zaten olan birşey ama daha beter oldum aşırı acı çekiyor canımAaaaaa olmaz ama böle kac gunun gecti kuzumcan