Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kimyasal oldu gebeliğim adet olmaya başladım ilk 3 gün çok yoğun kalan 2 gün kahverengi lekeyle devam etti. Akıntımda şuan hala var çözemedim bu işi
Geçmiş olsun canım ya havalar mi grip salgınından mi bilemedim sanki bende tekrar regl oluyorum

Inşallah pozitif sonuçlar iletirsin bu ay canm. Herhangi bi sorunun var mı, bat ne zaman?

Yok canım bu ay gittim doktora baktı birşey yok dedi adetin 2. Günü hormon testi istedi

Bat çok karışık en son 20 aralık ta adet oldum normalda 30 günde oluyordu ama 2 aydır 35 günü buluyor hala olmadım

Yok canım bu ay gittim doktora baktı birşey yok dedi adetin 2. Günü hormon testi istedi

Bat çok karışık en son 20 aralık ta adet oldum normalda 30 günde oluyordu ama 2 aydır 35 günü buluyor hala olmadım

Hormon testi yaptırdın mı peki adeti mi bekliyosun canm? Bişey olmamasına sevindim kuzum.

Hormon testi yaptırdın mı peki adeti mi bekliyosun canm? Bişey olmamasına sevindim kuzum.

Adetimi bekliyorum iste bugünlerde gelmesi gerek bu sabah test yaptım negatifti 3 önce bütün adet belirtilerim bitti dün akşam belim çok ağrıdı oda geçti baş agrım var sadece ne kasigim ne karnım hiç agrım yok ben kendimi hamile hissediyorum

Insallah hissettiğin gibidir ya ne güzel bi sevinç olur

Işte adet olayım önce bi sonra herşeyime baktircam sen kaç aydır deniyorsun

insAllah hormonlarında da sorun çıkmaz canm. Negatifse bi an evvel adet gelsin, pozitifse de bi an evvel cift çizgi görünsün inşAllah :) Ayları geçtik 2 sene oluyo canm.

Selam Kizlar,
Rabbim hepimize saglikli bir gebelik ve Hayirli evlatlar versin insallah.
Bende yaklasik 16-17 Ay bekleyip,mücadele edip,tedavi görüp hamile Kalanlardanim. Herseyin bir vakti var,Rabbim ol dedikten sonra hersey oluyor.allah yardimcimiz olsun,hamileler saglikla evlatlarini kucaklarina alsinlar ins,hamilelik isteyenlerinde dualarinin kabul olmasi dilegiyle.

insAllah hormonlarında da sorun çıkmaz canm. Negatifse bi an evvel adet gelsin, pozitifse de bi an evvel cift çizgi görünsün inşAllah :) Ayları geçtik 2 sene oluyo canm.

Ay inşallah akşam üstü açık pembe kahve rengi bir leke geldi galiba hastalanıyorum..

Sen doktora gittin mi 2 sene olmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…