Geçmiş olsun canım ya havalar mi grip salgınından mi bilemedim sanki bende tekrar regl oluyorumBenimde kimyasal oldu gebeliğim adet olmaya başladım ilk 3 gün çok yoğun kalan 2 gün kahverengi lekeyle devam etti. Akıntımda şuan hala var çözemedim bu işi
Geçmiş olsun canım ya havalar mi grip salgınından mi bilemedim sanki bende tekrar regl oluyorum
Benide ekleyin kızlar 9 ay oldu deniyoruz hala sizde tavsiyeler istiyorum
Inşallah pozitif sonuçlar iletirsin bu ay canm. Herhangi bi sorunun var mı, bat ne zaman?
Yok canım bu ay gittim doktora baktı birşey yok dedi adetin 2. Günü hormon testi istedi
Bat çok karışık en son 20 aralık ta adet oldum normalda 30 günde oluyordu ama 2 aydır 35 günü buluyor hala olmadım
Hormon testi yaptırdın mı peki adeti mi bekliyosun canm? Bişey olmamasına sevindim kuzum.
Adetimi bekliyorum iste bugünlerde gelmesi gerek bu sabah test yaptım negatifti 3 önce bütün adet belirtilerim bitti dün akşam belim çok ağrıdı oda geçti baş agrım var sadece ne kasigim ne karnım hiç agrım yok ben kendimi hamile hissediyorum
Inşallah Allahım hepimizin gönlüne gore versin senin bat ne zamanInsallah hissettiğin gibidir ya ne güzel bi sevinç olur
Inşallah Allahım hepimizin gönlüne gore versin senin bat ne zaman
20 ocak canim
Evet ama bu sabah idrar testi yaptım negatifti ben gecikme yaşıyorum böyle hepGeciktin mi yani canm ??
Evet ama bu sabah idrar testi yaptım negatifti ben gecikme yaşıyorum böyle hep
Hmmm anladım canm. Hormon testine felan baktır bence.
Işte adet olayım önce bi sonra herşeyime baktircam sen kaç aydır deniyorsun
insAllah hormonlarında da sorun çıkmaz canm. Negatifse bi an evvel adet gelsin, pozitifse de bi an evvel cift çizgi görünsün inşAllah :) Ayları geçtik 2 sene oluyo canm.