- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Sen ne yaptın canım senin durum naısl :)İnşallah gerek kalmaz canım
Hadi hayırlısı ilk denemede olur inşallah canım . Bizi gelişmelerden haberdar et arasıra . Doktor hangi tahlilleri yaptırıyor işlem nasıl ilerliyor arada not gibi yaz buraya :)
Zar ince olursa ne oluyor ki canım . Rahim ağzı yetmezliği gibi mi birşey ?geçmiş olsun bu arada kötü birşey çıkmaz insallah
Eheheh :) aynı ben bende yakı alcalcaktim yaa bugün eczaneye gittim unutmuşumbu hava da çıkmaya da erinirim Off
Canım onuda denedim ama oda olmadı en son bitkisel kürlerde denedim hekim aracılığıyla yolladığı kürlerde oldu ama nafile. Ama en azından bitkiselde yapmadım demem. En son olarak gene doktor yolu gözüktü bana oda gene pcolarin var dedi klomen verdi işte şimdide mesaj attim ilacım bitti yumurta kontrolü yapacakmisiniz diye adanaya gitmiş hanimefendii bu ayda böyle geçti anlayacağınEvet canım darısı başınıza inşallah.doktor bana gecmesini bekleme tek çare bebek dedi hamile kalınca bı sure sonra kist gidermis dogumdan sonra tekrarlarmis pko dan cocuk olmaz diye birşey asla yok sadece Zaman alır dedi.hala duruyor dedi baktı zaten. Size tek tavsiyem soğan suyu eğer reflü ülser yoksa mutlaka deneyin ben sadece onu yaptım çok şükür allahta nasip etti zamanı gelmiş
Anladım canım vakti zamanı elbet gelir Allah beterinden saklasın.esinizde sorun falan yok dimi canım.bide iki ay önce ben maca tozu alacaktim çok hamile kalan olmuş onunla öyle okumustum istersen bir araştırCanım onuda denedim ama oda olmadı en son bitkisel kürlerde denedim hekim aracılığıyla yolladığı kürlerde oldu ama nafile. Ama en azından bitkiselde yapmadım demem. En son olarak gene doktor yolu gözüktü bana oda gene pcolarin var dedi klomen verdi işte şimdide mesaj attim ilacım bitti yumurta kontrolü yapacakmisiniz diye adanaya gitmiş hanimefendii bu ayda böyle geçti anlayacağın
Kızlar var durumum belli olmadan yazmak istemedim ama hamileyim çok şükür bir yıldan sonra hemde polikistikoverler hala duruyor :))
Çok teşekkür ederim aminn. Allah'tan ümit kesilmez Allah sizlere de nasip etsin inşallah hayırlı zamanda :)Çok sevindim pko lular zamanla olduğunu duymuştum seni de duyduğuma sevindim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllahhh :)
Çok teşekkür ederim aminn. Allah'tan ümit kesilmez Allah sizlere de nasip etsin inşallah hayırlı zamanda :)
İnşallah gerek kalmaz canım
Hadi hayırlısı ilk denemede olur inşallah canım . Bizi gelişmelerden haberdar et arasıra . Doktor hangi tahlilleri yaptırıyor işlem nasıl ilerliyor arada not gibi yaz buraya :)
Zar ince olursa ne oluyor ki canım . Rahim ağzı yetmezliği gibi mi birşey ?geçmiş olsun bu arada kötü birşey çıkmaz insallah
Eheheh :) aynı ben bende yakı alcalcaktim yaa bugün eczaneye gittim unutmuşumbu hava da çıkmaya da erinirim Off
Yok eşimde sorun çok şükür canım. Hiç duymadım bakayım onada bi :)Anladım canım vakti zamanı elbet gelir Allah beterinden saklasın.esinizde sorun falan yok dimi canım.bide iki ay önce ben maca tozu alacaktim çok hamile kalan olmuş onunla öyle okumustum istersen bir araştır
Ekledim canım hoşgeldin aramıza
Bak canım bı araştır iyice kafana yatarsa denersin:)Yok eşimde sorun çok şükür canım. Hiç duymadım bakayım onada bi :)
Canım maca bitkisinin hem kadınlar hemde erkekler üzerinde olumlu etkileri var. Erkeklerde doğrudan sperm sayısını etkiler ve aynı zamanda semen hacmini artırır. testosteron ve progesteron gibi erkek cinsiyet hormonlarının seviyesini artırır. hormonal düzensizlikleri önler. Kadınlarda doğurganlığı artıtır. günümüzde doğurganlık sorunu gittikçe yaygınlaşmakta ve tedavilerde hem masraflı hemde sağlık problemlerine neden olmakta ancak doğal yöntemler doğurganlığı önemli ölçüde artırabilir. maca köküde oldukça doğal, zaten bitki. sana tavsiyem maca kökü içeren takviyeler. şimdi bi marka verirdim ama doğru olmaz. sen kendin araştır birazda istersen. umarım yakın zmanda çocuğunu kucağına alırsın:)Nedir bu bitki anlatır mısınız? 2 sene olcak Nisan'da hâla pozitif bi sonuç göremedim.Vardır Rabbimin bi bildiği diyerek duamı ediyorum denememi yapıyorum ve bekliyorum. Hayırlısını nasip etsin inşAllah.
toz olarak değil:)Merhaba, toz olarak mı kullandınız acaba?
Cnm ben estrofem kullanıyorım 3 ay boyunca kullanıp gideceğim bu yuzden adetımde duzensız oluyor karambole yanı@embytn @pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 @papatyakokankadin E Ebr111 @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Aschi B Bendeniz07beri35 @alsah @Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 @Sebepsonuc @elif382 @Nurlana14 diligecmisinsan00 @Delfin_ @ipeek35 @damlaozcan0666 @dileksed @2015umut @Glyzz B Bebybenb @Huzur45 @ebrargelin @eeesssrrraaa_45 @lifedoesntwait @balbocegi35 @Papatya161 @ozu25 @Sadece02matilda @- Pudra Pembe - kızlar durumlar nedir .neler yapıyorsunuz .
Benide eklediniz mi acabaKimse yok mu bir yıldır bebek hasreti çeken isim listesi yapicam katılmak isteyenler i bekliyorum
Valla ben annemin yanına geldim biraz ağırlaştım. Buara testlerim falan vardı :) çok şükür herşey yolunda cinsiyet ögrencem doktor kız dedi ama haftaya daha net belli olur tam emin değilim dedi :)@embytn @pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 @papatyakokankadin E Ebr111 @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Aschi B Bendeniz07beri35 @alsah @Sem0510 @yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 @Sebepsonuc @elif382 @Nurlana14 diligecmisinsan00 @Delfin_ @ipeek35 @damlaozcan0666 @dileksed @2015umut @Glyzz B Bebybenb @Huzur45 @ebrargelin @eeesssrrraaa_45 @lifedoesntwait @balbocegi35 @Papatya161 @ozu25 @Sadece02matilda @- Pudra Pembe - kızlar durumlar nedir .neler yapıyorsunuz .
Canım maca bitkisinin hem kadınlar hemde erkekler üzerinde olumlu etkileri var. Erkeklerde doğrudan sperm sayısını etkiler ve aynı zamanda semen hacmini artırır. testosteron ve progesteron gibi erkek cinsiyet hormonlarının seviyesini artırır. hormonal düzensizlikleri önler. Kadınlarda doğurganlığı artıtır. günümüzde doğurganlık sorunu gittikçe yaygınlaşmakta ve tedavilerde hem masraflı hemde sağlık problemlerine neden olmakta ancak doğal yöntemler doğurganlığı önemli ölçüde artırabilir. maca köküde oldukça doğal, zaten bitki. sana tavsiyem maca kökü içeren takviyeler. şimdi bi marka verirdim ama doğru olmaz. sen kendin araştır birazda istersen. umarım yakın zmanda çocuğunu kucağına alırsın:)
Öğrendin mi canım cinsiyetini :)Valla ben annemin yanına geldim biraz ağırlaştım. Buara testlerim falan vardı :) çok şükür herşey yolunda cinsiyet ögrencem doktor kız dedi ama haftaya daha net belli olur tam emin değilim dedi :)
Kızlar çok fena gribim ben ya bide adetim ikigun önce bitmesi gerekti kahverengi geldi az az tam bitti derken dün taze kan şeklinde devam ediyor . Bide akintim çok fazla akıntılı geliyor kan ineklerde cara denir ya uzuyan kopmayan akinti öyle geliyor((