Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye korkuyorsun canım ya bende direk tüp bebek yaptıralım diyorum eşim yok diyor ikiz olur diyorum normal yoldan olsun hadi orda yumurta yada sperm karışırsa diyor safimkorkma da Allah dağına göre kar verir
Merhaba herkese, bizde de durum aynı, bu aralar da değişiklik olmazsa tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum.

Inşallah canım umarım yükselir eşimin değerleri de gerek kalmaz,pes peşe hamile kalırız hepimiz hep dualarımdasınız Rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Merhaba, sizinle de hikayemiz benzer sanırım, eşim takviye kullanıyor benim de, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Canım tebrik ederim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin eh bekleme listesinden sende dikey geçiş yaptım hadi darisi hepimize olsun .bol bol dua et hamilelerin dua si kabul olurmis
Aminnnn canım inşallah ediyorum etmem mi hiç dua Allah hepinize en hayırlı zamanda bebiş nasip etsin inşallah herkes için ediyorum dua bizi bizden başkası anlamaz :)

amin canım inşallah eşinin sorunu nedir,takviye olarak ne kullanıyor, bilgi alışverişi yapalım anlatmak istersen tabi
Eşimin hız ve morfoloji değerleri düşük çıkmıştı canım, üroloji uzmanına da muayene oldu, varikosel gibi bir teşhis koymadı ama değerleri arttırmak için progeny m verdi, yaklaşık 3 aydır kullanıyor. Bir ay kadar sonraki testte sayı ve hız artmıştı, morfoloji de de çok az artış vardı. Onun haricinde k.boynuzu özü ile omega 3 alıyor bi de. Ben de Ekim sonunda histeroskopi ve laparoskopi olmuştum bir de, rahim t şeklinde çıktığı için hsg sonucunda, bir de bir tüpte sıvı birikmesi nedeni ile. Şimdi bekliyoruz bakalım, inşallah sizin de değerlere faydası olur kullanılan takviyelerin, bir de sigarayı bıraktı eşim bu arada.

benim eşiminde sperm sayısı az ve hareket düşük çıktı canım emodex kullanıyor takviye olarak daha ilk ayımızdayız martta kontrolü var, ayrıca keçiboynuzu özü ve çakşır suyu içiyor, benim tüplerimde sıkıntı çıkmadı doktor rahmin kalp şeklinde dedi ama tam olarak değil yani rahmin üst tarafında 1-1,5 cm lik bir bası varmış ilk doktorum histeroskopi ile bakalım dedi, daha sonra başka doktora gittim tüm testlerimi değerlendirdi ve basıklık çok fazla değil gebeliğe engel olmaz histeroskopi yaptırmana gerek yok dedi o yüzden yaptırmadım bende canım, bu arada benim eşimde bıraktı sigarayı.

Çok iyi yapmış canım, sigara dumanı DNA hasarına yol açıyor diye biliyorum, bu da tüp bebek başarısızlıklarına da yol açıyor. İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız, hayırlı haberlerle gelirsin

amin canım tez vakitte gelir inşallah evlatlarımız

Amin kuzum sende aklımdasın yumurtam çok az inşallah iyi sonuçlar sen ne durumdasın
Biz de ameliyattan sonra ilk ay doğal yoldan denedik ama maalesef olmadı, bu ay yine denemeyi olmazsa da Şubat adetimle geçmeyi düşünüyorum tüp bebeğe, hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Bende beklemedeyim cnm adet günümde gidicem işte rahim zarı ince çıktı rahim zarına bakıcak sanırım tekrar

YAa ınanmiyorum polikistiginolduğu halde mi hamile kaldın benim durumda aynı da canım bundan böyle tepkilerim :) yani kist dursa bile hamile kalinabiliyomus onu öğrenmiş oldum
Kızlar var durumum belli olmadan yazmak istemedim ama hamileyim çok şükür bir yıldan sonra hemde polikistikoverler hala duruyor :))
Aaaaa

Merhaba herkese, bizde de durum aynı, bu aralar da değişiklik olmazsa tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum.

İnşallah gerek kalmaz canım

Ben tüp bebeğe başladım artık canım 20 ay oldu
Hadi hayırlısı ilk denemede olur inşallah canım . Bizi gelişmelerden haberdar et arasıra . Doktor hangi tahlilleri yaptırıyor işlem nasıl ilerliyor arada not gibi yaz buraya :)

Bende beklemedeyim cnm adet günümde gidicem işte rahim zarı ince çıktı rahim zarına bakıcak sanırım tekrar
Zar ince olursa ne oluyor ki canım . Rahim ağzı yetmezliği gibi mi birşey ?geçmiş olsun bu arada kötü birşey çıkmaz insallah

Bu ay klomen kullanmaya başladım canım bugün de yakı yaktım belime sözde buda hamile kalmaya yariyomus duyduğum her şeyi yapıyorum
Eheheh :) aynı ben bende yakı alcalcaktim yaa bugün eczaneye gittim unutmuşum bu hava da çıkmaya da erinirim Off

YAa ınanmiyorum polikistiginolduğu halde mi hamile kaldın benim durumda aynı da canım bundan böyle tepkilerim :) yani kist dursa bile hamile kalinabiliyomus onu öğrenmiş oldum

Aaaaa
Evet canım darısı başınıza inşallah.doktor bana gecmesini bekleme tek çare bebek dedi hamile kalınca bı sure sonra kist gidermis dogumdan sonra tekrarlarmis pko dan cocuk olmaz diye birşey asla yok sadece Zaman alır dedi.hala duruyor dedi baktı zaten. Size tek tavsiyem soğan suyu eğer reflü ülser yoksa mutlaka deneyin ben sadece onu yaptım çok şükür allahta nasip etti zamanı gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…