- 26 Eylül 2018
- 131
- 126
1.5 yıl oldu sanırım canım ben tedavi görmedim eşimin sperm dna sında hasar vardı düzeldi ama bekliyoruz bakalım Rabbim nasip eder inşallah bizede :) olmazsa ben önümüzdeki ay rahim flmi çekilcem sonrada aşılama fln gitcek bakalım. Sen doğal yollarlamı hamile kaldın?Aminn canim Allah razi olsun.insallah,darisi en kisa zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun. Bende cok bekledim,ugrastik,tedaviler derken cok sükür Rabbim nasip etti,insallah hersey Hayirli gider,hepimiz icin Hayirlisi neyse o olsun arkadasim.sen ne zamandir bekliyorsun?tedavi gördünmü hic?
Hayirlisi olsun insallah Hakkinizda canim. Bir vakti zamani vardir elbet olacaktir allahin izniyle. Benim 1 sene 4 Ay fln oldu toplamda. Rahim filmi cektirdim,Iyi cikti cok sükür.sonra yumurta takibi yaptik 2 ay,daha sonra asilamalara gectik.1 asilamam tutmadi,2.asilamamda kimyasal gebelik yasadim,3.asilamamdan suanda hamileyim.rabbim tüm isteyenlere versin insallah.bu arada sebebsiz infertilite denildi bize.bir Sorun yoktu Ama hersey nasip Kismet1.5 yıl oldu sanırım canım ben tedavi görmedim eşimin sperm dna sında hasar vardı düzeldi ama bekliyoruz bakalım Rabbim nasip eder inşallah bizede :) olmazsa ben önümüzdeki ay rahim flmi çekilcem sonrada aşılama fln gitcek bakalım. Sen doğal yollarlamı hamile kaldın?
Aynen öyle canım. Rahim flmini anestezilimi çektirdin birde aşılama canını acıttımı. Ben biraz korkuyorum hastanelerden operasyonlardanHayirlisi olsun insallah Hakkinizda canim. Bir vakti zamani vardir elbet olacaktir allahin izniyle. Benim 1 sene 4 Ay fln oldu toplamda. Rahim filmi cektirdim,Iyi cikti cok sükür.sonra yumurta takibi yaptik 2 ay,daha sonra asilamalara gectik.1 asilamam tutmadi,2.asilamamda kimyasal gebelik yasadim,3.asilamamdan suanda hamileyim.rabbim tüm isteyenlere versin insallah.bu arada sebebsiz infertilite denildi bize.bir Sorun yoktu Ama hersey nasip Kismet
Yok canim hic korkma,anesteziye hic gerek yok,Ben öyle cektirdim.o siviyi enjekte ettigini hissediyorsun,agri yok o sanada.yaklasik 10-15 dk sonra regl olacakmis gibi karnim agriyor cok sürmüyor Ama bence anesteziye hic gerek yok.Aynen öyle canım. Rahim flmini anestezilimi çektirdin birde aşılama canını acıttımı. Ben biraz korkuyorum hastanelerden operasyonlardan
Canım merhaba öncelikle allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebeğini, aşılama için kaçıncı ayında gittin doktora bizim bu ay tam bir senemiz doluyor rahim filmi sperm testi faln çekildik bir kez de klomen ile denedim ama daha sonra onun işe yaramayacağını düşünüp bıraktım artık aşılama düşünmeye başladım ama zamn olarak erken mi geç mi bilemiyorum aslında daha fazla da beklemek istemiyorum senin yaş kaç birde :)Hayirlisi olsun insallah Hakkinizda canim. Bir vakti zamani vardir elbet olacaktir allahin izniyle. Benim 1 sene 4 Ay fln oldu toplamda. Rahim filmi cektirdim,Iyi cikti cok sükür.sonra yumurta takibi yaptik 2 ay,daha sonra asilamalara gectik.1 asilamam tutmadi,2.asilamamda kimyasal gebelik yasadim,3.asilamamdan suanda hamileyim.rabbim tüm isteyenlere versin insallah.bu arada sebebsiz infertilite denildi bize.bir Sorun yoktu Ama hersey nasip Kismet
Merhaba canim,Amin Allah razi olsun insallah.darisi ins en kisa zamanda sizlere olsun.1.asilamami 1 sene dolu sonra 1 ay bekledim ve yaptirdim cnm Ben.ilkini ilacla yaptilar tutmadi,Ikinci ve 3.asilamamda igneli tedavi gördüm.sanirim igneli tedavilerde tutma olasiligi daha yüksek oluyor.ve pes pese yaptirirsan tutma olasiligi daha yükseliyor diye okumustum,bunu doktoruma sordum Oda dogruladi.yasim 30 cnm sebebsiz infertilite denildi.senin yasin kacti?sorun varmiydi sizde?Canım merhaba öncelikle allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebeğini, aşılama için kaçıncı ayında gittin doktora bizim bu ay tam bir senemiz doluyor rahim filmi sperm testi faln çekildik bir kez de klomen ile denedim ama daha sonra onun işe yaramayacağını düşünüp bıraktım artık aşılama düşünmeye başladım ama zamn olarak erken mi geç mi bilemiyorum aslında daha fazla da beklemek istemiyorum senin yaş kaç birde :)
Canım bizde de sorun gözükmüyor yani şöyle anlatayım eşim sperm testi verdiğinde biraz hızı yavaş çıkmış ama doktor bu bugün ile alakalı da olabilir stres heyecan vb yaptıysan demiş yada farklı bir yerde tekrar test yaptır demiş ama eşim gitmedi tekrar birde benim eşim çok kilolu o yüzden de birleşme esnasında sorun yaşıyoruz yani benim düşüncem acaba spermler rahme ulaşmıyor olabilir mi diye oluyor ama onun içinde her seferinde en az 1 saat uzanıyorum yastık koyup belime böyle yani yaşımda 30 canımm 89luyumMerhaba canim,Amin Allah razi olsun insallah.darisi ins en kisa zamanda sizlere olsun.1.asilamami 1 sene dolu sonra 1 ay bekledim ve yaptirdim cnm Ben.ilkini ilacla yaptilar tutmadi,Ikinci ve 3.asilamamda igneli tedavi gördüm.sanirim igneli tedavilerde tutma olasiligi daha yüksek oluyor.ve pes pese yaptirirsan tutma olasiligi daha yükseliyor diye okumustum,bunu doktoruma sordum Oda dogruladi.yasim 30 cnm sebebsiz infertilite denildi.senin yasin kacti?sorun varmiydi sizde?
Insallah en kisa zamanda olur cnm,Ben daha fazla uzatmamak adina biran önce tedavilere yöneldim.belki beklesem yine olurdu Ama Kismet iste böyle oldu.sende düsün ve degerlendir derim cnm asilamayiCanım bizde de sorun gözükmüyor yani şöyle anlatayım eşim sperm testi verdiğinde biraz hızı yavaş çıkmış ama doktor bu bugün ile alakalı da olabilir stres heyecan vb yaptıysan demiş yada farklı bir yerde tekrar test yaptır demiş ama eşim gitmedi tekrar birde benim eşim çok kilolu o yüzden de birleşme esnasında sorun yaşıyoruz yani benim düşüncem acaba spermler rahme ulaşmıyor olabilir mi diye oluyor ama onun içinde her seferinde en az 1 saat uzanıyorum yastık koyup belime böyle yani yaşımda 30 canımm 89luyum
Evet çok haklısın çevremde arkadaşlarım erken daha bekle falan diyorlar da bilsem ki 2 ay 3 ay sonra olacak bekleyeyim ama bilmiyorum ki boşuna beklemk de zaman kaybı gibi geliyor artık çok teşekkür ederim canım :)Insallah en kisa zamanda olur cnm,Ben daha fazla uzatmamak adina biran önce tedavilere yöneldim.belki beklesem yine olurdu Ama Kismet iste böyle oldu.sende düsün ve degerlendir derim cnm asilamayi
Ben yaklaşık 1 seneden beri bekliyorumKızlar bat değilde bekleme sürelerini zi yazar mısınız :) listeye ekleyebilim
Yok cnm bence Sen esinle Konus ve Siz kararlastirin ve kimseye söylemeyin.milletin agizina sonra sakiz olunuyor.rica ederim canim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahhh.aminn:)Evet çok haklısın çevremde arkadaşlarım erken daha bekle falan diyorlar da bilsem ki 2 ay 3 ay sonra olacak bekleyeyim ama bilmiyorum ki boşuna beklemk de zaman kaybı gibi geliyor artık çok teşekkür ederim canım :)
Evet o konuda kesinlikle haklısın o dönem stres ve üzüntüden uzak durmak gerekiyor ama insanlar düşüncesiz bilmeden etmeden bin kez sorarlar ne oldu ne bitti diyeYok cnm bence Sen esinle Konus ve Siz kararlastirin ve kimseye söylemeyin.milletin agizina sonra sakiz olunuyor.rica ederim canim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahhh.aminn:)
Kızlar bat değilde bekleme sürelerini zi yazar mısınız :) listeye ekleyebilim
EVRT kızım oluyor canım :)Öğrendin mi canım cinsiyetini :)
O yüzden cevreye düsünmüyoruz de gecistir,sinir oluyorum bu tarz insanlara sanki onlara neyse sürekli soruyorlae yok cocuk varmi,1.cocuk olur yok 2.ciyi düsünüyormusunuz fln.gereksiz insanlari Bosver canim,Ben öyle yapiyorum.Evet o konuda kesinlikle haklısın o dönem stres ve üzüntüden uzak durmak gerekiyor ama insanlar düşüncesiz bilmeden etmeden bin kez sorarlar ne oldu ne bitti diye
En güzelini yapıyorsun canım :)O yüzden cevreye düsünmüyoruz de gecistir,sinir oluyorum bu tarz insanlara sanki onlara neyse sürekli soruyorlae yok cocuk varmi,1.cocuk olur yok 2.ciyi düsünüyormusunuz fln.gereksiz insanlari Bosver canim,Ben öyle yapiyorum.
Varmi bebegin cnm?ilk mi olacak allahin izniyle?En güzelini yapıyorsun canım :)
Hayır yok ilk olacak :) o yüzden fazla sabırsızdım ilk başlarda ama 1 sene doldu bitti elinden birşey gelmeyince sabretmeyi öğreniyormuş insan :)Varmi bebegin cnm?ilk mi olacak allahin izniyle?