Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah akşam üstü açık pembe kahve rengi bir leke geldi galiba hastalanıyorum..

Sen doktora gittin mi 2 sene olmuş ya

Hayırlısı olsun canm hastalansan da bozma moralini sakın. Gittim canm doktora, h.s/l.s. ameliyatı da geçirdim. 6. ay bu ay ameliyattan sonra ve şubatta kontrolüm var. Insallah kontrole gerek kalmadan olumlu sonuç görebilirim diye dua etmekten başka çarem yok. :KK43:

Hayırlısı olsun canm hastalansan da bozma moralini sakın. Gittim canm doktora, h.s/l.s. ameliyatı da geçirdim. 6. ay bu ay ameliyattan sonra ve şubatta kontrolüm var. Insallah kontrole gerek kalmadan olumlu sonuç görebilirim diye dua etmekten başka çarem yok. :KK43:

Inşallah canım benim duaların kabul olur

kızlar merhaba ben birkaç gündür ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadığım şeyler var. Daha önce kullanan varsa bana biraz yardımcı olur musunuz?
yaklaşık 4 gündür yapıyorum ilk 2 gün koyu çizgi çıktı son 2 gündür de silik çizgi var bu yumurtlama ne zaman olucak yada oldumu sizce :KK48:

kızlar merhaba ben birkaç gündür ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadığım şeyler var. Daha önce kullanan varsa bana biraz yardımcı olur musunuz?
yaklaşık 4 gündür yapıyorum ilk 2 gün koyu çizgi çıktı son 2 gündür de silik çizgi var bu yumurtlama ne zaman olucak yada oldumu sizce :KK48:
Muhtemelen yumurtlama olmus cünki Ikisi yaklasik ayni koyulukta olunca yumurtlama oluyor,öncesinde ve sonrasinda silik oluyor diye biliyorum Ben

Önce kendimi anlatayım adet olamıyorum diye doktora gittim PCOS dedi bana gynositol verdi bitiminde kontrole çağırdı gittim klomen verdi 5 gün kullandım ve 1 hafta sonra kontrole gittiğimde bir gün geç geldiğin için boyutunu göremiyorum yumurtan oluşmuş ve çatlamış dedi ilişki önerdi adet tarihin 30 Ocak ve ben tabi dayanamadım gittim test yaptım ve sonuç bir ama bunu yaparken daha 5 gün vardı adetime şuan 3 diyorum :)

Eklentiler

• 4270F20B-1D67-46B6-8F66-71C54C7D09CF.jpeg
    4270F20B-1D67-46B6-8F66-71C54C7D09CF.jpeg
    219,8 KB · Görüntüleme: 36
Hamilemisin canım ben sende benim gibi bekleyenlerdensin sandım :) Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.
Aminn canim Allah razi olsun.insallah,darisi en kisa zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun. Bende cok bekledim,ugrastik,tedaviler derken cok sükür Rabbim nasip etti,insallah hersey Hayirli gider,hepimiz icin Hayirlisi neyse o olsun arkadasim.sen ne zamandir bekliyorsun?tedavi gördünmü hic?

X