Ay inşallah akşam üstü açık pembe kahve rengi bir leke geldi galiba hastalanıyorum..
Sen doktora gittin mi 2 sene olmuş ya
Hayırlısı olsun canm hastalansan da bozma moralini sakın. Gittim canm doktora, h.s/l.s. ameliyatı da geçirdim. 6. ay bu ay ameliyattan sonra ve şubatta kontrolüm var. Insallah kontrole gerek kalmadan olumlu sonuç görebilirim diye dua etmekten başka çarem yok.
Benimde şubat 15 :)Kızlar Beni de alın listeyebende sabırsızlıkla anne olmayı bekleyenlerdenim bat Şubat 15
Güzel haberler veririz inşallahBenimde şubat 15 :)
Kızlar Beni de alın listeyebende sabırsızlıkla anne olmayı bekleyenlerdenim bat Şubat 15
Inşallah canım benim duaların kabul olur
Benimde şubat 15 :)
Muhtemelen yumurtlama olmus cünki Ikisi yaklasik ayni koyulukta olunca yumurtlama oluyor,öncesinde ve sonrasinda silik oluyor diye biliyorum Benkızlar merhaba ben birkaç gündür ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadığım şeyler var. Daha önce kullanan varsa bana biraz yardımcı olur musunuz?
yaklaşık 4 gündür yapıyorum ilk 2 gün koyu çizgi çıktı son 2 gündür de silik çizgi var bu yumurtlama ne zaman olucak yada oldumu sizce
Bende emin olamadım cünkü tlfndaki programa göre daha vakit var. Vucut ısımıdaölçüyorum hala yüksek çıkıyorMuhtemelen yumurtlama olmus cünki Ikisi yaklasik ayni koyulukta olunca yumurtlama oluyor,öncesinde ve sonrasinda silik oluyor diye biliyorum Ben
Bazen erken veya gec yumurtlama gerceklesebiliyor.vucut isimdan Ben cok anlamiyorumBende emin olamadım cünkü tlfndaki programa göre daha vakit var. Vucut ısımıdaölçüyorum hala yüksek çıkıyor
Çok tesekkür ederim cevapların için o günleri değerlendirdik bakalım nasıl sonuçlancakBazen erken veya gec yumurtlama gerceklesebiliyor.vucut isimdan Ben cok anlamiyorum
Hakkinda Hayirlisi ins canim,hayirlisiyla tutmustur.ilk bebeginmi olacak ins?Çok tesekkür ederim cevapların için o günleri değerlendirdik bakalım nasıl sonuçlancak
Allah nasip ederse ilk olucak hevesle bekliyoruz bakalımHakkinda Hayirlisi ins canim,hayirlisiyla tutmustur.ilk bebeginmi olacak ins?
Aminnn canim insallah en kisa zamanda nasip eder Rabbim. Evt cnm insallah Benimde ilk olacak suanda 5+5 teyimAllah nasip ederse ilk olucak hevesle bekliyoruz bakalımseninde mi ilk olucak canım?
Hamilemisin canım ben sende benim gibi bekleyenlerdensin sandım :) Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.Aminnn canim insallah en kisa zamanda nasip eder Rabbim. Evt cnm insallah Benimde ilk olacak suanda 5+5 teyim
Aminn canim Allah razi olsun.insallah,darisi en kisa zamanda sana ve tüm bekleyenlere olsun. Bende cok bekledim,ugrastik,tedaviler derken cok sükür Rabbim nasip etti,insallah hersey Hayirli gider,hepimiz icin Hayirlisi neyse o olsun arkadasim.sen ne zamandir bekliyorsun?tedavi gördünmü hic?Hamilemisin canım ben sende benim gibi bekleyenlerdensin sandım :) Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.