Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr benimde adetime 7 gün var idrar testi yaptım gene dayanamadım nefatiff erken mi yaptım bilmiyorum bu ayda yok sanırım

Kizlarr benimde adetime 7 gün var idrar testi yaptım gene dayanamadım nefatiff erken mi yaptım bilmiyorum bu ayda yok sanırım
En az on gün geçsin canım öyle yap varsa da zor çıkar şuan erken gebelik testiyle 4gün kala yaparsın.Valla bize sponsor olsun bu gebelik testleri her ay para yatırıyoruz:)

En az on gün geçsin canım öyle yap varsa da zor çıkar şuan erken gebelik testiyle 4gün kala yaparsın.Valla bize sponsor olsun bu gebelik testleri her ay para yatırıyoruz:)
Öyle yapayım o zaman canım bian umudum kalmıyor sonra diyorum ki yıllarca olmayanlar var pes etme diyorum kendi kendime. Hahah aynen canım test almak yerine artık bebek bezi almak istiyorum:))

Peki eşin de bir sorun varmı canım ?
Yok canım onunda dr değelerini çok beğenmiş hatta bende biraz baskı yaptimştım sorun sende gibisinden garibim illa demiş bi sorun varsa söleyin vs gibisinden yok demiş değerlerinle ikiz bile yaparsın sen demiş :) böle deyince bende dedim o zaman sorun bende :) aman dedim sende olmasın da :)

Yok canım sende de sorun yokmuş bak öyle düşünme istersen bu ay soğan suyu dene rahmin temizlenir.canim bak benimde bir yıldır olmuyor nasip olmayinca olmuyor Allah yazmamış henüz öyle düşün.

Yok canım sende de sorun yokmuş bak öyle düşünme istersen bu ay soğan suyu dene rahmin temizlenir.canim bak benimde bir yıldır olmuyor nasip olmayinca olmuyor Allah yazmamış henüz öyle düşün.
Öyle düşünüyorum canım zaten de elimde olmadan bazen saçmalıyorum farkındayım acı çekiyorum canım acıyo üstüne üstlük bu kadar acı çekerken herkese gülücükler saçıyorum mutluyum pozu veriyorum nasıl oluyo sogan suyu

Biliyorum canım anlıyorum seni bende herkese daha düşünmüyoruz bebek diyorum adetten iki gün sonra başlıyorsun 15 gün sabah akşam içiyorsun canım diğer ayda adete on gün kala içiyorsun.bidaha icmiyorsun çünkü rahimi inceltiyor fazlası.yaparsan tarif veririm

Tarifi ber canım adet olursam ondan sonra yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…