- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
Pko yok bende yanii dr öyle bişi demedi düzenli de adet olan biriyim yumurtluyom yumrtam çatlıyo ama sanıırım döllenemede sıkıntı :) çünkü sonrası gelmiyooPko için birebirmis rahim temizliyor sadece enfeksiyon için değil canım
Off off napıcaz yaa bi an önce hamiş kalmamız lazımm allahımm kütfenbende oyleyim cnm. aptal aptal insanlar wkil verio sinirlerim alt ust vallahi
Klomenden kaç gün sonra çatlatma iğnesi vuruyo?canim burdayiz ben klomrne basladim doktor cuma tekrar cagirdi
sanırım bu ay bende böyle olucam diye korkuyorum adete 7 gün var benim de 14 ay olacak inan ki seni cok iyi anlıyorum üzülme desemde boş biliyorum ki aklında hep var bu duygu çıkmıyor kiBen hasta oldum kızlar cok üzgünüm 14 aydır ilk defa ağladım bu sefer cok koyduu
İnşallah sen mutlu olursun 7 gün sonrasanırım bu ay bende böyle olucam diye korkuyorum adete 7 gün var benim de 14 ay olacak inan ki seni cok iyi anlıyorum üzülme desemde boş biliyorum ki aklında hep var bu duygu çıkmıyor ki
inşallah hep birlikte mutlu olalım canım benim rabbim nasip eder zamanı var belkide en güzel zamanı ayarliyordur güzel rabbim artık böyle düşünüyorum sende öyle düşün dua et insallahİnşallah sen mutlu olursun 7 gün sonra
İnşallah canıminşallah hep birlikte mutlu olalım canım benim rabbim nasip eder zamanı var belkide en güzel zamanı ayarliyordur güzel rabbim artık böyle düşünüyorum sende öyle düşün dua et insallah
bana vurmayacagini soyledi. Kendiligindepn catlayacakmisKlomenden kaç gün sonra çatlatma iğnesi vuruyo?
oy oy banada cok.koydu bu ay cnm. olacsk die umudum vrdisanırım bu ay bende böyle olucam diye korkuyorum adete 7 gün var benim de 14 ay olacak inan ki seni cok iyi anlıyorum üzülme desemde boş biliyorum ki aklında hep var bu duygu çıkmıyor ki
Peki eşin de bir sorun varmı canım ?Pko yok bende yanii dr öyle bişi demedi düzenli de adet olan biriyim yumurtluyom yumrtam çatlıyo ama sanıırım döllenemede sıkıntı :) çünkü sonrası gelmiyoo
En az on gün geçsin canım öyle yap varsa da zor çıkar şuan erken gebelik testiyle 4gün kala yaparsın.Valla bize sponsor olsun bu gebelik testleri her ay para yatırıyoruz:)Kizlarr benimde adetime 7 gün var idrar testi yaptım gene dayanamadım nefatifferken mi yaptım bilmiyorum bu ayda yok sanırım
Öyle yapayım o zaman canım bian umudum kalmıyor sonra diyorum ki yıllarca olmayanlar var pes etme diyorum kendi kendime. Hahah aynen canım test almak yerine artık bebek bezi almak istiyorum:))En az on gün geçsin canım öyle yap varsa da zor çıkar şuan erken gebelik testiyle 4gün kala yaparsın.Valla bize sponsor olsun bu gebelik testleri her ay para yatırıyoruz:)
Hmmmbana vurmayacagini soyledi. Kendiligindepn catlayacakmis
Yok canım onunda dr değelerini çok beğenmiş hatta bende biraz baskı yaptimştım sorun sende gibisinden garibim illa demiş bi sorun varsa söleyin vs gibisinden yok demiş değerlerinle ikiz bile yaparsın sen demiş :) böle deyince bende dedim o zaman sorun bende :) aman dedim sende olmasın da :)Peki eşin de bir sorun varmı canım ?
Yok canım sende de sorun yokmuş bak öyle düşünme istersen bu ay soğan suyu dene rahmin temizlenir.canim bak benimde bir yıldır olmuyor nasip olmayinca olmuyor Allah yazmamış henüz öyle düşün.Yok canım onunda dr değelerini çok beğenmiş hatta bende biraz baskı yaptimştım sorun sende gibisinden garibim illa demiş bi sorun varsa söleyin vs gibisinden yok demiş değerlerinle ikiz bile yaparsın sen demiş :) böle deyince bende dedim o zaman sorun bende :) aman dedim sende olmasın da :)
Öyle düşünüyorum canım zaten de elimde olmadan bazen saçmalıyorum farkındayım acı çekiyorum canım acıyo üstüne üstlük bu kadar acı çekerken herkese gülücükler saçıyorum mutluyum pozu veriyorumYok canım sende de sorun yokmuş bak öyle düşünme istersen bu ay soğan suyu dene rahmin temizlenir.canim bak benimde bir yıldır olmuyor nasip olmayinca olmuyor Allah yazmamış henüz öyle düşün.
Biliyorum canım anlıyorum seni bende herkese daha düşünmüyoruz bebek diyorumÖyle düşünüyorum canım zaten de elimde olmadan bazen saçmalıyorum farkındayım acı çekiyorum canım acıyo üstüne üstlük bu kadar acı çekerken herkese gülücükler saçıyorum mutluyum pozu veriyorumnasıl oluyo sogan suyu
Tarifi ber canım adet olursam ondan sonra yaparımBiliyorum canım anlıyorum seni bende herkese daha düşünmüyoruz bebek diyorumadetten iki gün sonra başlıyorsun 15 gün sabah akşam içiyorsun canım diğer ayda adete on gün kala içiyorsun.bidaha icmiyorsun çünkü rahimi inceltiyor fazlası.yaparsan tarif veririm