Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarifi ber canım adet olursam ondan sonra yaparım
Tamam canim.orta boy soganin kahverengi kabuklarını soyuyorsun ve dorde bölüp bir buçuk bardak kaynayan suyun içine atıyorsun ve beş dakika kaynatiyosun sonra kapatip demlendiriyorsun 10 dk.ilik şekilde içiyorsun canım soğutma.bunun faydasini gören çok. Zaten iltihap kist v.s varsa içerken akıntı şeklinde sökülüyoor

Çok saol canım deniycem. Tadı nasıl iğrenç geldi şuan :)

Bana güzel geldi canım gerçekten severek içtim :) şifa için iç çok koklama igrenirsen canım.normalde midem çok hassastır ama bundan tiksinmedim
Ben 2 ay asln pençesi civan perçemi çoban çantası içtim ayy kustuğumu bilirim midemi mahvetti ama 2ay dile kolay yanii :) hayatta midem yanması 26 yaşımdayım her gece süt içiyodum mide agrısı ve yanmasından o derece prolaktinim vardı ona iyi geldi ama ilaçlada düşüyo zaten doğal yöntem diye denedim ondada başarılı olamadım tabii :)

Onların tadını biliyorum canım emin ol soğan suyu daha güzel :)) iyi icmissin gene. Tam olarak neden olmuyor bebiş

Onların tadını biliyorum canım emin ol soğan suyu daha güzel :)) iyi icmissin gene. Tam olarak neden olmuyor bebiş
Valla bizimkinin gelesi yok :) hiç bi sıkıntı görünmüyo eş de de bendede tüm tahliller temiz çıktı vaktini bekliyoruz diyelim :) böle demesi kolay çünkü (bekleyemiyorum desem daha dogru)

Valla bizimkinin gelesi yok :) hiç bi sıkıntı görünmüyo eş de de bendede tüm tahliller temiz çıktı vaktini bekliyoruz diyelim :) böle demesi kolay çünkü (bekleyemiyorum desem daha dogru)
Olsun canım sağlık olsun ne diyelim.allah ol derse olur.dedigin gibi bekleyemiyoruz maalesef ama sabır

Test uaptın mı canım. İnşallah gönlünce olsun
Yok yapmadım canım. Pazartesine kadar sabretmeyi düşünüyorum o zamana kadar olmazsam tabi. Sıkıldım artık bikaç gün önceden test yapıp tek çizgiyi görmekten. Çok da gecikmediği için sabredeceğim bikaç gün bakalım hayırlısı :/

Ya bu arada bu sabah uyandığımda üşümüş gibiydim ben de dedim aha vücut ısım düştü geliyo kırmızılar yine. Ama ölçtüğümde ateşim 36.9 du yüksek yani bayağı. Bi de sabahtan beri sanki yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan akıntım oluyo hatta yumurtlama günümde bu kadar bol gelmiyo o kadar fazla yani. Böyle bişeyi ilk defa yaşıyorum normalde kuru parça şeklinde ve az bi akıntım olurdu.

Sabret canım pazartesi kandil inşallah güzel haberi alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…