Tamam canim.orta boy soganin kahverengi kabuklarını soyuyorsun ve dorde bölüp bir buçuk bardak kaynayan suyun içine atıyorsun ve beş dakika kaynatiyosun sonra kapatip demlendiriyorsun 10 dk.ilik şekilde içiyorsun canım soğutma.bunun faydasini gören çok. Zaten iltihap kist v.s varsa içerken akıntı şeklinde sökülüyoorTarifi ber canım adet olursam ondan sonra yaparım
Çok saol canım deniycem. Tadı nasıl iğrenç geldi şuan :)Tamam canim.orta boy soganin kahverengi kabuklarını soyuyorsun ve dorde bölüp bir buçuk bardak kaynayan suyun içine atıyorsun ve beş dakika kaynatiyosun sonra kapatip demlendiriyorsun 10 dk.ilik şekilde içiyorsun canım soğutma.bunun faydasini gören çok. Zaten iltihap kist v.s varsa içerken akıntı şeklinde sökülüyoor
Bana güzel geldi canım gerçekten severek içtim :) şifa için iç çok koklama igrenirsen canım.normalde midem çok hassastır ama bundan tiksinmedimÇok saol canım deniycem. Tadı nasıl iğrenç geldi şuan :)
Ben 2 ay asln pençesi civan perçemi çoban çantası içtim ayy kustuğumu bilirim midemi mahvetti ama 2ay dile kolay yanii :) hayatta midem yanması 26 yaşımdayım her gece süt içiyodum mide agrısı ve yanmasından o derece prolaktinim vardı ona iyi geldi ama ilaçlada düşüyo zaten doğal yöntem diye denedim ondada başarılı olamadım tabii :)Bana güzel geldi canım gerçekten severek içtim :) şifa için iç çok koklama igrenirsen canım.normalde midem çok hassastır ama bundan tiksinmedim
Onların tadını biliyorum canım emin ol soğan suyu daha güzel :)) iyi icmissin gene. Tam olarak neden olmuyor bebişBen 2 ay asln pençesi civan perçemi çoban çantası içtim ayy kustuğumu bilirim midemi mahvetti ama 2ay dile kolay yanii :) hayatta midem yanması 26 yaşımdayım her gece süt içiyodum mide agrısı ve yanmasından o derece prolaktinim vardı ona iyi geldi ama ilaçlada düşüyo zaten doğal yöntem diye denedim ondada başarılı olamadım tabii :)
Valla bizimkinin gelesi yok :) hiç bi sıkıntı görünmüyo eş de de bendede tüm tahliller temiz çıktı vaktini bekliyoruz diyelim :) böle demesi kolay çünküOnların tadını biliyorum canım emin ol soğan suyu daha güzel :)) iyi icmissin gene. Tam olarak neden olmuyor bebiş
Olsun canım sağlık olsun ne diyelim.allah ol derse olur.dedigin gibi bekleyemiyoruz maalesef ama sabırValla bizimkinin gelesi yok :) hiç bi sıkıntı görünmüyo eş de de bendede tüm tahliller temiz çıktı vaktini bekliyoruz diyelim :) böle demesi kolay çünkü(bekleyemiyorum desem daha dogru)
İnşallah canım birbirimize dua edelim :)Kızlar bugün benim bat günüm. Hadi bi dua patlatın da yaklaşık 9 ay boyunca gelmesin o bat
Test uaptın mı canım. İnşallah gönlünce olsunKızlar bugün benim bat günüm. Hadi bi dua patlatın da yaklaşık 9 ay boyunca gelmesin o bat
Yok yapmadım canım. Pazartesine kadar sabretmeyi düşünüyorum o zamana kadar olmazsam tabi. Sıkıldım artık bikaç gün önceden test yapıp tek çizgiyi görmekten. Çok da gecikmediği için sabredeceğim bikaç gün bakalım hayırlısı :/Test uaptın mı canım. İnşallah gönlünce olsun
Sabret canım pazartesi kandil inşallah güzel haberi alırsın :)Yok yapmadım canım. Pazartesine kadar sabretmeyi düşünüyorum o zamana kadar olmazsam tabi. Sıkıldım artık bikaç gün önceden test yapıp tek çizgiyi görmekten. Çok da gecikmediği için sabredeceğim bikaç gün bakalım hayırlısı :/
Aaaa dimi evet ya inşallah kandil hürmetine inşallahSabret canım pazartesi kandil inşallah güzel haberi alırsın :)
Çalışmalara devam kuzum napim eşim yorgun argın isten geliyor uyuyor fırsat buldukça değerlendiriyoruz sen naptinLimon11 Canım naber naptın?
Çalışmalara devam kuzum napim eşim yorgun argın isten geliyor uyuyor fırsat buldukça değerlendiriyoruz sen naptin
Yok canım ay sonu yada ay başında gideceğiz eşimle .bende ovu ile takip ettim ama 10adet ti bittiBen bu ay yumurtlamayı boşverdim önümüzdeki ay övülasyon testiyle denicem.Doktora gittin mi sen?