Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm kan degerlerine baktirdinmi. benim demir, d3 vitamkn, b12 eksikmis doktor yikseltelim bunlarda etkili olur dedi
Kansızlık ve d vitamini eksik çıktı onlarada ikaç verdi ben ilaç kullanmayı istemedğim için bitksel doğal şeyler tüketiyorum kansızlık için

Canım zaten gittim herşeyim temiz şükür dr da yapacak bişi yok aşılama dedi kaçtım bendee napıyım allaha sığındım olur dedim nasılsa sorun yok ama olmadı artık aşılamadanda kaçmam yapsınlar bakalım :KK43:
İyi yapmışsın kuzum sabır biraz daha soğan suyunu denedin mi hiç ?

canim ben enfeksiyonada baktirdim yok enfeksiyon cok az duzeyde var birde tek yumurtlamadan sonra oluyor o akinti.

onemli degil canim ben 1.5 senedir istiyorum hicbir sorun yok ya sen ne zamandir istiyorsun
aa haklisin canım doktor alttan bakmıştı geçenlerde bana bir tane yumurtan oluşmuş demişti inşallah oluşmuştur gebelik o kadar çok istiyorum ki rabbim inşallah nasip eder

Hastaydım canım yatış evde canım hiç bişey yapmak istemiyor.Yarın bat günüm ona bile heveslenmiyorum hiç.Sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım bende aynıyım adetim bir duruyor bir devam ediyor pihtili karın ağrısı felan :KK51::ruh:

Benimde bat yarın ama bu sabah peçeteye silince açık pembe bi kan geldi kan gibide değil.Sonrası beyz akıntı.Saba ilişkide oldu acaba ondanmı yoksa yerleşme kanamasımı merak ediyorum

Sağol kuzm ya konuşamadık ne zamandır.Doktora gittin mi pıhtılar için? Ağır geçiyor bu sefer desene adetin. Limon11 Limon11
Yok canım gitmedim daha ay sonu yada başında gideceğiz eşimle tek gitmek istemiyorum zaten onunda kontrolleri var ikisini bir arada halledicez

Kızlar bir testi ikiye kesip gün içinde yaptığım testler

Eklentiler

• InShot_20181113_232322769.jpg
    InShot_20181113_232322769.jpg
    162,4 KB · Görüntüleme: 30
Canlar bir topik okudum şimdi dedikleri şekilde hamile kalan çok kişi var saatlerce okudum desem yeri (1saat :)) her ilişki sonrası ayaklardan tutup eş sallıyormus deneyelim hep birlikte :) belki olur . Bu arada adetliyken şüphelenip test yaptım ovulasyon koyilasiyor . diligecmisinsan00 diligecmisinsan00 @elif382 Elfesya35 Elfesya35 2 2015umut beri35 beri35 N Nurlana14 Y yaprakali Blueangel34 Blueangel34 M MiyavKedi Aschi Aschi
Sseerraayy Sseerraayy P Pelinimben B Balgozlu55 papatyakokankadin papatyakokankadin Sweet03 Sweet03 dombili_xl dombili_xl kahvecibaby kahvecibaby @Sinemsara07 A alsah Delfin_ Delfin_ @ipeek35 @Sebepsonuc
E ebrargelin - Pudra Pembe - - Pudra Pembe - @

Son düzenleme:
X