İnşallah canım.kiyamam ya pekmez ye biraz ben öyle yapıyorum adet zamanim çok kötü geçiyor.insallah soğan suyu temizlemistir içini canim
İçim rahatladı canım .bende öyle düşündüm kalınlaştigi için atamıyor diye .ama ne bilim baya geç olunca insan düşük yaptığını zannediyor öyleilk defa parça gelince de .Canım benim de adetim 10gün gecikip öyle olmuştu doktor rahim fazla kalınlaştığı için parçaları atıyor normal demişti.Ama sen bi doktora görün düzensizliği çöz bence
Çok iyi canım değerin biraz önden mi gidiyor yüksek çıkmış bat kaç gün gectiKızlar bugün tekrar kan verdim ayın 5 inde 32,7 çıkan değerim bugün 514.7 çıktı :) 5 haftalık olmuşuz biz
Benim adete 4 gün var. Bu ay belki de ilk defa hiç belirti yok:) göğüslerim bile çok acımıyo sadece sızlıyo arada bir o kadar. O nedenle pek bi umudum yok bu aya dair canım:/ yalnız önceki gece rüya gibi bişey yaşadım. Biri sanki kulağıma Aden diye fısıldadı o ne ya falan diye düşündüm cennet diye fısıltı duydum tekrar ve uyandım. Ve gerçekten ilk defa duyduğum bi isim Aden anlamını dahi bilmiyordum. Uyandığımda internetten baktım kısaca cennet bahçesi demekmiş. Çok şaşırdım ve gerçekten bilinçaltı falan olduğunu düşünmüyorumKızlar nerdesiniz da hiç konuşamadık kaç gündür
@Ebr111 @diligecmisinsan00 @MiyavKedi @Aschi @Elfesya35 @elif382 Y yaprakali @- Pudra Pembe -beri35 @pelinimben Sseerraayy @Balgozlu55 @papatyakokankadin @Sweet03 @kahvecibaby Blueangel34 @Sebepsonuc
Hayr olsun canım ruyan rüya görüp hamile olan çok var inşallah sende hayırlı vakitte öğrenirsinBenim adete 4 gün var. Bu ay belki de ilk defa hiç belirti yok:) göğüslerim bile çok acımıyo sadece sızlıyo arada bir o kadar. O nedenle pek bi umudum yok bu aya dair canım:/ yalnız önceki gece rüya gibi bişey yaşadım. Biri sanki kulağıma Aden diye fısıldadı o ne ya falan diye düşündüm cennet diye fısıltı duydum tekrar ve uyandım. Ve gerçekten ilk defa duyduğum bi isim Aden anlamını dahi bilmiyordum. Uyandığımda internetten baktım kısaca cennet bahçesi demekmiş. Çok şaşırdım ve gerçekten bilinçaltı falan olduğunu düşünmüyorum
İnşallah ama dediğim gibi bu aya dair pek umudum yok. Belki ilerisi için gördüğüm bi rüyadır. HayırlısıHayr olsun canım ruyan rüya görüp hamile olan çok var inşallah sende hayırlı vakitte öğrenirsin
canim benim herzaman oyle bazi kadinlarda oluyirmus. Bazilarida gebelik belortisi diyor ama ben ozellikle dikkat ettim 3 aydir yumurtlamadan sonra geliyor beyZ akintiıyi aksamlar kızlar yumurtlama günümü 4 gün geçti beyaz koyu kıvamlı akintim var bu ne anlama geliyor kökü ve kaşıntı yok
enfeksiyon oluştu yine bende sanırımcanim benim herzaman oyle bazi kadinlarda oluyirmus. Bazilarida gebelik belortisi diyor ama ben ozellikle dikkat ettim 3 aydir yumurtlamadan sonra geliyor beyZ akinti
bu arada cevap yazdigin için çok teşekkür ederim canım sen ne zamandır çocuk istiyorsuncanim benim herzaman oyle bazi kadinlarda oluyirmus. Bazilarida gebelik belortisi diyor ama ben ozellikle dikkat ettim 3 aydir yumurtlamadan sonra geliyor beyZ akinti
Ay canım hayır olsun çok güzel bir rüya inşallah Allah hayırlısı ile nasip eder. Aden ilk defa duydum çok güzel bir isim olur eğer olursa bebişim bu ismi koyarsın :)Benim adete 4 gün var. Bu ay belki de ilk defa hiç belirti yok:) göğüslerim bile çok acımıyo sadece sızlıyo arada bir o kadar. O nedenle pek bi umudum yok bu aya dair canım:/ yalnız önceki gece rüya gibi bişey yaşadım. Biri sanki kulağıma Aden diye fısıldadı o ne ya falan diye düşündüm cennet diye fısıltı duydum tekrar ve uyandım. Ve gerçekten ilk defa duyduğum bi isim Aden anlamını dahi bilmiyordum. Uyandığımda internetten baktım kısaca cennet bahçesi demekmiş. Çok şaşırdım ve gerçekten bilinçaltı falan olduğunu düşünmüyorum
canim ben enfeksiyonada baktirdim yok enfeksiyon cok az duzeyde var birde tek yumurtlamadan sonra oluyor o akinti.enfeksiyon oluştu yine bende sanırım
onemli degil canim ben 1.5 senedir istiyorum hicbir sorun yok ya sen ne zamandir istiyorsunbu arada cevap yazdigin için çok teşekkür ederim canım sen ne zamandır çocuk istiyorsun
cnm kan degerlerine baktirdinmi. benim demir, d3 vitamkn, b12 eksikmis doktor yikseltelim bunlarda etkili olur dediBende bu ay olmazsa dr gitcem artık. Yapcakbişi yok bekle bekle yine olmuyor
Aynen canım bende.ama biz görev durumundan dolayı doğunun koyundeyiz ilceyegitsem doğru düzgün doktor yokmuş napcam bilmiyorum.eisin imkaniniz var girin canım aksatmaBende bu ay olmazsa dr gitcem artık. Yapcakbişi yok bekle bekle yine olmuyor
Canım antibiyotik se geciktiriyor.ama insallah hamissindirKızlar merhabalar.. bende 1 yıldır bebek istiyorum. Bu ay b12 ve folik asit takviyesine başlaadım. Bu ay 20 lik dişim ağrıdığı için 5-6 gün önce 2 gün üst üste aprol fort içtim. 2 tane içtim yani. 1 buçuk haftaya yakındır kabızım fena şekilde ve baş ağrım var. Şuanda 3 gündür adetim gecikti. Hamilelikle aprol fortun adet geciktirebileceği arasında gidip geliyorum. Sizin yorumunuz nedir? İçimde garip bir heyecan var..
Aynen canım bende.ama biz görev durumundan dolayı doğunun koyundeyiz ilceyegitsem doğru düzgün doktor yokmuş napcam bilmiyorum.eisin imkaniniz var girin canım aksatma[/QUOT