- 6 Mayıs 2018
- 583
- 272
Hadi inşallah olur kuzum . Bir dahakine kediyi görmek için gidersin inşallah[/QUOT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah olur kuzum . Bir dahakine kediyi görmek için gidersin inşallah[/QUOT
İnşallah canım benim. Hayır takip etmedim hiç ama bu ay çok akintim oldu hemde adetten hemen sonra.hem yumurta akı akintim oldu hemde bu akıntıdan sonra kahve ve kanlı akintim oldu açık kahve şekilde birgün devam ettiİnsanlar gerek kalmaz canım ovulasyon la takip ediyor musun
Selam kızlar.Iyidir canım bi değişiklik yok yumurtlama gününü kaçırdım bu ay önümüzdeki aylara bakıcaz.Senden ne var ne yok adet olmuştun gittin mi doktora?Kızlar nerdesiniz da hiç konuşamadık kaç gündür
E Ebr111 @diligecmisinsan00 @MiyavKedi Aschi @Elfesya35 @elif382 Y yaprakali @- Pudra Pembe - beri35 @pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 @papatyakokankadin @Sweet03 @kahvecibaby @Blueangel34 @Sebepsonuc
Yerleşme kanaması gibi miİnşallah canım benim. Hayır takip etmedim hiç ama bu ay çok akintim oldu hemde adetten hemen sonra.hem yumurta akı akintim oldu hemde bu akıntıdan sonra kahve ve kanlı akintim oldu açık kahve şekilde birgün devam etti
Yok canım yataktan çıkamıyorum ilk defa bu kadar sancılı bir adet geçiriyorum .bide ciğer gibi parçalar geliyor ilk defa soktayimSelam kızlar.Iyidir canım bi değişiklik yok yumurtlama gününü kaçırdım bu ay önümüzdeki aylara bakıcaz.Senden ne var ne yok adet olmuştun gittin mi doktora?
canim kist olmasin sende belki onlar sokuluyordurYok canım yataktan çıkamıyorum ilk defa bu kadar sancılı bir adet geçiriyorum .bide ciğer gibi parçalar geliyor ilk defa soktayim
Valla canım benziyor aslında ama hemen olmazmis yerleşme kanaması o yüzden yunurtam catladi diye düşündümYerleşme kanaması gibi mi
Canım benimde adetim çok ağrılı olur ve parçalar gelir bende pko var o yüzden oluyorYok canım yataktan çıkamıyorum ilk defa bu kadar sancılı bir adet geçiriyorum .bide ciğer gibi parçalar geliyor ilk defa soktayim
Bilmiyorum canım soğan suyu yaptım geçen ay bu ayda soğan suyu içtim gelsin diye adetim böyle oldu . Kontrole ay sonunda gideceğiz eşimle birlikte bakalım ne diyecek doktor . Ama rahim kalınlaşması oldu daha öncede belki ondandır .bir an düşük yaptım sandımcanim kist olmasin sende belki onlar sokuluyordur
Valla canım benziyor aslında ama hemen olmazmis yerleşme kanaması o yüzden yunurtam catladi diye düşündüm
Canım soğan kürü yada incir kürü dene bence bide sütle maydonoz buharı bunlarla hamile kalan çok var topiklerdeMerhaba kızlar bayadir yazmiyordum 1 buçuk senedir çocuk düşünüyoruz bütün işlemleri yaptırdık börek smear kültürü ve rahîm filmi kaldi..
Siz ne durumdasın iz
Tavsiyeler varmı veya filmden önce hamile kalan
Belli olmaz canım erken çatlamıs olabilir yumurtan
="beri35, post: 57868355, member: 889120"]Canım benimde adetim çok ağrılı olur ve parçalar gelir bende pko var o yüzden oluyor
İnşallah canım.kiyamam ya pekmez ye biraz ben öyle yapıyorum adet zamanim çok kötü geçiyor.insallah soğan suyu temizlemistir içini canim[/QUOTE]Bilmiyorum canım ilkez böyle oldu yataktan kalkamıyorum sol omuz dan aşağıya doğru uyuşma oldu ilk gün şişti boynum felan şuan sevimli hayalet Casper gibiyim kan kalmadı herhalde göz altları mor felan
Soğan kürü denemistim bir ara regl düzensizliği için diye biliyorum. İncir kuru yada maydanoz denemedim. Sarımsak kuru var tüpler w iyi geliyormuş Rabbim boş bırakmasın kuvaklarimizi yavrularimza kahustursunCanım soğan kürü yada incir kürü dene bence bide sütle maydonoz buharı bunlarla hamile kalan çok var topiklerde
İnşallah canım.kiyamam ya pekmez ye biraz ben öyle yapıyorum adet zamanim çok kötü geçiyor.insallah soğan suyu temizlemistir içini canim
Suan folic plus iyi bende yarın hemen gidip ondan alıcam kendimeBen folid kullaniyorum ama degisicem son 20 gün kaldi. Bende arastiricam içeriği daha çok olan bi tablet. Daha bakinmadim marka
Yok canım yataktan çıkamıyorum ilk defa bu kadar sancılı bir adet geçiriyorum .bide ciğer gibi parçalar geliyor ilk defa soktayim