Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsanlar gerek kalmaz canım ovulasyon la takip ediyor musun
İnşallah canım benim. Hayır takip etmedim hiç ama bu ay çok akintim oldu hemde adetten hemen sonra.hem yumurta akı akintim oldu hemde bu akıntıdan sonra kahve ve kanlı akintim oldu açık kahve şekilde birgün devam etti

İnşallah canım benim. Hayır takip etmedim hiç ama bu ay çok akintim oldu hemde adetten hemen sonra.hem yumurta akı akintim oldu hemde bu akıntıdan sonra kahve ve kanlı akintim oldu açık kahve şekilde birgün devam etti
Yerleşme kanaması gibi mi

Selam kızlar.Iyidir canım bi değişiklik yok yumurtlama gününü kaçırdım bu ay önümüzdeki aylara bakıcaz.Senden ne var ne yok adet olmuştun gittin mi doktora?
Yok canım yataktan çıkamıyorum ilk defa bu kadar sancılı bir adet geçiriyorum .bide ciğer gibi parçalar geliyor ilk defa soktayim

Merhaba kızlar bayadir yazmiyordum 1 buçuk senedir çocuk düşünüyoruz bütün işlemleri yaptırdık börek smear kültürü ve rahîm filmi kaldi..
Siz ne durumdasın iz
Tavsiyeler varmı veya filmden önce hamile kalan

canim kist olmasin sende belki onlar sokuluyordur
Bilmiyorum canım soğan suyu yaptım geçen ay bu ayda soğan suyu içtim gelsin diye adetim böyle oldu . Kontrole ay sonunda gideceğiz eşimle birlikte bakalım ne diyecek doktor . Ama rahim kalınlaşması oldu daha öncede belki ondandır .bir an düşük yaptım sandım

Valla canım benziyor aslında ama hemen olmazmis yerleşme kanaması o yüzden yunurtam catladi diye düşündüm

Belli olmaz canım erken çatlamıs olabilir yumurtan

="beri35, post: 57868355, member: 889120"]Canım benimde adetim çok ağrılı olur ve parçalar gelir bende pko var o yüzden oluyor[/QUOTE]

Bilmiyorum canım ilkez böyle oldu yataktan kalkamıyorum sol omuz dan aşağıya doğru uyuşma oldu ilk gün şişti boynum felan şuan sevimli hayalet Casper gibiyim kan kalmadı herhalde göz altları mor felan :KK45:

Merhaba kızlar bayadir yazmiyordum 1 buçuk senedir çocuk düşünüyoruz bütün işlemleri yaptırdık börek smear kültürü ve rahîm filmi kaldi..
Siz ne durumdasın iz
Tavsiyeler varmı veya filmden önce hamile kalan
Canım soğan kürü yada incir kürü dene bence bide sütle maydonoz buharı bunlarla hamile kalan çok var topiklerde

Belli olmaz canım erken çatlamıs olabilir yumurtan

="beri35, post: 57868355, member: 889120"]Canım benimde adetim çok ağrılı olur ve parçalar gelir bende pko var o yüzden oluyor

Bilmiyorum canım ilkez böyle oldu yataktan kalkamıyorum sol omuz dan aşağıya doğru uyuşma oldu ilk gün şişti boynum felan şuan sevimli hayalet Casper gibiyim kan kalmadı herhalde göz altları mor felan :KK45:[/QUOTE]
İnşallah canım.kiyamam ya pekmez ye biraz ben öyle yapıyorum adet zamanim çok kötü geçiyor.insallah soğan suyu temizlemistir içini canim

Bilmiyorum canım ilkez böyle oldu yataktan kalkamıyorum sol omuz dan aşağıya doğru uyuşma oldu ilk gün şişti boynum felan şuan sevimli hayalet Casper gibiyim kan kalmadı herhalde göz altları mor felan :KK45:
İnşallah canım.kiyamam ya pekmez ye biraz ben öyle yapıyorum adet zamanim çok kötü geçiyor.insallah soğan suyu temizlemistir içini canim[/QUOTE]

İnşallah canım valla çok zor adet sancısı ilkkez anladım bunu ama bu ay çok umutluyum olacak gibi bir his var içimde :dua: adet bitsin hemen ovulasyon a baslicam:KK73:

Canım soğan kürü yada incir kürü dene bence bide sütle maydonoz buharı bunlarla hamile kalan çok var topiklerde
Soğan kürü denemistim bir ara regl düzensizliği için diye biliyorum. İncir kuru yada maydanoz denemedim. Sarımsak kuru var tüpler w iyi geliyormuş Rabbim boş bırakmasın kuvaklarimizi yavrularimza kahustursun:anneadayı::KK200::KK200:

İnşallah canım.kiyamam ya pekmez ye biraz ben öyle yapıyorum adet zamanim çok kötü geçiyor.insallah soğan suyu temizlemistir içini canim

İnşallah canım valla çok zor adet sancısı ilkkez anladım bunu ama bu ay çok umutluyum olacak gibi bir his var içimde :dua: adet bitsin hemen ovulasyon a baslicam:KK73:[/QUOTE]
Ben yıllardır cekiyorum canım acillik oluyorum ağrıdan :KK43: inşallah canım güzel haberler verirsin inşallah :)

Yok canım yataktan çıkamıyorum ilk defa bu kadar sancılı bir adet geçiriyorum .bide ciğer gibi parçalar geliyor ilk defa soktayim

Canım benim de adetim 10gün gecikip öyle olmuştu doktor rahim fazla kalınlaştığı için parçaları atıyor normal demişti.Ama sen bi doktora görün düzensizliği çöz bence

X