bende o sekikde regle 2 gun vardi. neger yumurta catlamis ama gebelik olmadiEvet cnaım
Benim yumurta reglinn 12 . Günü çatladıbende o sekikde regle 2 gun vardi. neger yumurta catlamis ama gebelik olmadi
İkinci yumurtan olabilir belki canım gebelik testi yap yoksa değerlendir bugundeYumurtam 12. Gün çatladı yine ovulasyonla gördüm eşitti çizgiler. Yumurtladığım günden 12 gün geçt bugn ikinci çizgi var ama eşit değil daha silik
Bursa canım valla hicbiriiii öyle bisye yapmadiihangi sehir canim kac yildir bebegin olmuyor. Benim hic klomen vermeden hsg hemen soktu
Ben manisadayım. Özel bir doktora gidiyorum. Manisadan başkaları var mı?hqngi merkezde tedavi goruosun cnm
bende manisaliyim cnm. izmirde yasiormBen manisadayım. Özel bir doktora gidiyorum. Manisadan başkaları var mı?
Çok fazla mesaj var forumda fırsat buldukça okuyorum. Siz daha önce bir tedavi gördğnğz mğ? Herhangi doktora gittiniz mi?bende manisaliyim cnm. izmirde yasiorm
sanki seninle yazismistik. ozgur beye mi gidiosunÇok fazla mesaj var forumda fırsat buldukça okuyorum. Siz daha önce bir tedavi gördğnğz mğ? Herhangi doktora gittiniz mi?
Evet hatırladım şimdi. Yok değiştirdim ben doktorumu. Celal bayar da öğretim üyesi onun dışında da özel muayenehanesi var. Yıldız Uyar Temmuz ayından bu yana ona gidiyorum. Hsg çekti önce, sonra bekledik. Bir ay kiste döndü çatlamayan yumurta, onu yok ettik. Şimdi aşılamaya başladık. 8. Günüm bugün aşılama tedavisinde, yarın kontrolüm var.sanki seninle yazismistik. ozgur beye mi gidiosun
aa hadi bakalim hayirli olsn cnmEvet hatırladım şimdi. Yok değiştirdim ben doktorumu. Celal bayar da öğretim üyesi onun dışında da özel muayenehanesi var. Yıldız Uyar Temmuz ayından bu yana ona gidiyorum. Hsg çekti önce, sonra bekledik. Bir ay kiste döndü çatlamayan yumurta, onu yok ettik. Şimdi aşılamaya başladık. 8. Günüm bugün aşılama tedavisinde, yarın kontrolüm var.
Haftasonu yoğunluğuKızlar nerdesiniz da hiç konuşamadık kaç gündür
E Ebr111diligecmisinsan00 M MiyavKedi Aschi Elfesya35 @elif382 Y yaprakali - Pudra Pembe - beri35 P Pelinimben Sseerraayy B Balgozlu55 papatyakokankadin Sweet03 kahvecibaby Blueangel34 Sebepsonuc
canim burdayiz ben klomrne basladim doktor cuma tekrar cagirdiKızlar nerdesiniz da hiç konuşamadık kaç gündür
E Ebr111diligecmisinsan00 M MiyavKedi Aschi Elfesya35 @elif382 Y yaprakali - Pudra Pembe - beri35 P Pelinimben Sseerraayy B Balgozlu55 papatyakokankadin Sweet03 kahvecibaby Blueangel34 Sebepsonuc
Kaç gün kullanacaksin canım yumurta buyumesi için demi klomencanim burdayiz ben klomrne basladim doktor cuma tekrar cagirdi
Herkes aynı kuzum bir ses verin da neler yaptınız .Haftasonu yoğunluğu
Beklemedeyim canım bende adete 10 gün var bakalım bu ayda olmazsa doktora gidicem tekrarKızlar nerdesiniz da hiç konuşamadık kaç gündür
evet canim yumurta sayisini artiriyor. 5 gun kullanicam canim carsamba bitiyor cuma doktor randevusuKaç gün kullanacaksin canım yumurta buyumesi için demi klomen
İnsanlar gerek kalmaz canım ovulasyon la takip ediyor musunBeklemedeyim canım bende adete 10 gün var bakalım bu ayda olmazsa doktora gidicem tekrar
Hadi inşallah olur kuzum . Bir dahakine kediyi görmek için gidersin inşallahevet canim yumurta sayisini artiriyor. 5 gun kullanicam canim carsamba bitiyor cuma doktor randevusu