- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
Buralardayız kuzum sen nerelerdesinE Ebr111diligecmisinsan00 @MiyavKedi @embytn P Pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Aschi B Bendeniz07 @alsah @beri35 Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 Sebepsonuc @elif382 @Delfin_ @ipeek35 Elfesya35 @dileksed @Glyzz @2015umut B Bebybenb maldelmor @- Pudra Pembe -
Kızlar nerelerdesiniz
cnm dun kurstan geldim. sadece yazismalari okudum. bekliorum adet olmayi. hemn baslicam tedaviyeE Ebr111diligecmisinsan00 @MiyavKedi @embytn P Pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Aschi B Bendeniz07 @alsah @beri35 Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 Sebepsonuc @elif382 @Delfin_ @ipeek35 Elfesya35 @dileksed @Glyzz @2015umut B Bebybenb maldelmor @- Pudra Pembe -
Kızlar nerelerdesiniz
Ayın 13 de bir ay gecikmiş olacak canimAynen yaa. :) naptim bu araları iyi değerlendirdim hayırlısıyla tutar inşallah adetime 12 gün falan var ama beklemicrm adetimi unutmamm lazım:) demek sende testleri bitirdin ama canım sen hala adet olmadın demiii gününden ne kadar gecti
Ruyalar aleminde kuzum uykuya doyamadım hala uyuyorumBuralardayız kuzum sen nerelerdesin
Ohhh en güzeli kuzum Bende binadansa umudu kestim azcık moral bozukluğuyla calisiyorumAyın 13 de bir ay gecikmiş olacak canim
Ruyalar aleminde kuzum uykuya doyamadım hala uyuyorum
Canım acaba sendede kist mi var baksana bir ay olmuş bi doktora git bence benimde hep öyle oluyodu bir ay 3 ay hiç olmadigim bir sürü kıstım olduğunu öğrenmiştim. Ihmal etmede git bi.Ayın 13 de bir ay gecikmiş olacak canim
Ruyalar aleminde kuzum uykuya doyamadım hala uyuyorum
Öyle düşünme canım. Ben 3 senedir bekliyorum hemde doktor git kesin hamile kalirsin dediği halde. Elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakmamız lazım. Demekki hala bizim bebislerin vakti ve zamanı gelmemiş. Zaten hayırlısını istemiyomuyuz demekki dahada güzelleştirip yollayacak rabbim. Ümitsizlik kesinlikle olmaisn canım benim16 aydır bekliyoruz eşimde bende ameliyat olduk sanki hiç olmayacak gibi
.E Ebr111diligecmisinsan00 @MiyavKedi @embytn P Pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Aschi B Bendeniz07 @alsah @beri35 Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 Sebepsonuc @elif382 @Delfin_ @ipeek35 Elfesya35 @dileksed @Glyzz @2015umut B Bebybenb maldelmor @- Pudra Pembe -
Kızlar nerelerdesiniz
E Ebr111diligecmisinsan00 @MiyavKedi @embytn P Pelinimben @Sseerraayy @Balgozlu55 papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Aschi B Bendeniz07 @alsah @beri35 Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc @Blueangel34 Sebepsonuc @elif382 @Delfin_ @ipeek35 Elfesya35 @dileksed @Glyzz @2015umut B Bebybenb maldelmor @- Pudra Pembe -
Kızlar nerelerdesiniz
Canım en son gittiğimde vajinal ultrasonla baktı birşey yok dediCanım acaba sendede kist mi var baksana bir ay olmuş bi doktora git bence benimde hep öyle oluyodu bir ay 3 ay hiç olmadigim bir sürü kıstım olduğunu öğrenmiştim. Ihmal etmede git bi.
İnşallah olacak kuzum üzülme zamanı vakti gelince olacak senin hiç beklemedigin anda hamilesin diyecek doktor.
Kızlar ben 8 gün adet gecikmemi kan testi yaptırarak gebelik şüphemi sonlardırdım koca bir 0 (sıfır) la karşılaşarak. Dün akşam yaptırdım ve yine hüsranve dahası inatla adet olmuyorum.. Cuma günü doktor randevum var gecikme sebebi bakılacak ve artık nasıl bir yol izleyeceğimi sorcam kendiliğinden olmayacak galiba bebeğimiz.. Eşimlede hgs, spermiogram,tüp bebek vs herşeyi düşünmeye başladık önümüzdeki ay her testi yaptırıcaz artık bebeğimize kavuşmak istiyoruzzz
Hayır olsun inşallah bebeğin bu ilacın ismini yazsanız göremedim deKızlar rabbim istedi oldu ama kesinlikle benim içtiğim yumurta ilaçlarını kullanın zaten bitkisel hap değil takviye
Prowomen wp diğeri de omepa idiHayır olsun inşallah bebeğin bu ilacın ismini yazsanız göremedim de
Canım senin yumurta tembelliği falan varmıydı yoksa sen takviye olsun diyemi içtinProwomen wp diğeri de omepa idi
Canım ben geçen ay kullandım klomen ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum yani yumurtaların gelişiyor ve iğne ile çatlatılıyor sonra ki günlerde ilişki öneriyor doktor bizde bi işe yaramadı inşllh sizde olur canım
Canım test yaptın mı kaç gün geçti adetinKızlar aşırı midem bulanıyor ya. Hasta olamadim daha karnım da ağrıyordeli olcam valla dusunmekten