Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım baya geçti günüm hergun test yapıyorum ama negatif . Ama bugün aşırı bulantı baş dönmesi var bide keyifsizim hiç çekilmiyor valla bu adeti beklemek
Benimde geçtiğimiz aylarda 10 gün gecikmişti gerçekten sinir bozucu test yapıyorsun negatif e adet gelmiyor umutlansak mı umutlanmasak mı diye düşünüp kafayı yicez yakında

Beş ay felan oldu canım tekrar randevu felan aldim ama gidemedi m . Aynen psikoloji kalmadı ki gelmiyor mubarek
Canım sende pko olmasın bu kadar gecikme normal değil hayır bi doktora git neden bu kadar ihmal ediyorsun ben anlamadım allah göstermesin kist falan da olabilir dün yoktur bugün olur bi görün doktora bence sağlık bu kaç zaman oldu adet görmedin sen

Yok canım vermedim. İki adet öncesi testte pozitif gördüm sonra tekrar yapınca negatifti üstünde soğan suyuna başladım fitil felan derken zorla hasta oldum oda ucgun az az geldi
Yaa naısl vermezsin bu zamana kadar git belki sende hamissinn degilsende büyük ihtimal sende pcos olabilirsin görünürsün bi doktora en azindan

Benimde geçtiğimiz aylarda 10 gün gecikmişti gerçekten sinir bozucu test yapıyorsun negatif e adet gelmiyor umutlansak mı umutlanmasak mı diye düşünüp kafayı yicez yakında
Aynen insanda psikoloji bırakmıyor bide srest de cabası

Eşim olmadan gidemiyorum canım ben oda işten hep geç geliyor .bilmiyorum bulunduğum yerleri özele gidiyorduk önceden şimdi herşey karıştı bugün esimde dedi doktora giecegiz diye kısmetse bu ay içinde gideceğiz

Ben yavaş yavaş kendimi domino taşı gibi hissetmeye başladım bulantılar bebek 4 haftalıkmış erken başladı herşey

Ben yavaş yavaş kendimi domino taşı gibi hissetmeye başladım bulantılar bebek 4 haftalıkmış erken başladı herşey
Sana sevindigim kadar kendime sevinmem galiba canım .dur daha kıpırtıları kalp atışını hissettigin an anne olurmuş insan o zaman anlarmis herşeyi

Kızlar şansıma bi test yaptım bozukmudur nedir
c çizgisi yerinde değil daha ilerde t de de bi çizgi görüyorum sanki ama oda yerinde değil yanlıştır demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…