- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Aynen bende top patlasa uyanmaz derler ya ben öyleyim bideOff işte en sevdiğim uykuuu. Doyamıyorum uykuya bebe olunca napcem ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende top patlasa uyanmaz derler ya ben öyleyim bideOff işte en sevdiğim uykuuu. Doyamıyorum uykuya bebe olunca napcem ben
Ben daha adet bekliyorum kuzum senin kaç günün kaldiBurdayımm kaç gününüz kaldı kızlarr
Benimde 8 günüm kaldı şuan 7 oldu bende de bi belirti yok galiba arada bir karnım ağrıyo ama cok hafifBen daha adet bekliyorum kuzum senin kaç günün kaldi
Benimde aynı hiç anlamamBenim 8 gün kaldı kızlar.Hiç belirtim yok.Aramıyorumda zaten.Anlamadım gitti bu işi.
Benim yumurtam çatlarken bile ne ağrım olur ne bişey.Akıntı bile az olur.Normal mi sizce?
İnşallah Canım benim.adetim düzensiz olduğu için herşey olabilir aslında.normalde yumurtlama günündeyim aslında ama erkende olmuş olabilir dediğin gibi canım insallahhhhBilmiyorum valla kuzum erken döllenme olmuş olabilir yumurtan erkenden çatlamış olabilir en son ilişki gününden hesapla ucle altı gün arası döllenme oluyor yanlış bilmiyorsam
İyi bari tek değilim en azından çünkü burda okuyorum herkes ya ağrım oluyo ya göğüsüm ağrıyo az kanamam bile oluyo yazanlar var.Acaba diyorum bende mi bir anormallik varBenimde aynı hiç anlamam
Canım. Benimde ağrım olmaz yumurtlarken adet kende olmuyor gerçi :)) akıntı olsa da ben anlamıyorum çoğu zamanBenim 8 gün kaldı kızlar.Hiç belirtim yok.Aramıyorumda zaten.Anlamadım gitti bu işi.
Benim yumurtam çatlarken bile ne ağrım olur ne bişey.Akıntı bile az olur.Normal mi sizce?
Yok yaa herkes farklıı günlermizde arka arkaya inşallah bu sefer bizde hamileyimm yazabilrizz :)İyi bari tek değilim en azından çünkü burda okuyorum herkes ya ağrım oluyo ya göğüsüm ağrıyo az kanamam bile oluyo yazanlar var.Acaba diyorum bende mi bir anormallik var
Rabbim gönlüne göre versin canım . Az kalmış bat a son güne kadar bekleyip mi test yapacaksinBenimde 8 günüm kaldı şuan 7 oldu bende de bi belirti yok galiba arada bir karnım ağrıyo ama cok hafif
İçim rahatladı valla ya.Çok fazla yorum okuyuncada insan kendinde bi eksik aramaya başlıyor.Canım. Benimde ağrım olmaz yumurtlarken adet kende olmuyor gerçi :)) akıntı olsa da ben anlamıyorum çoğu zaman
İnşallah canım zamanı gelmişse ayda bir ikiskiylede oluyor .hayırlısı ile olsun bebisİnşallah Canım benim.adetim düzensiz olduğu için herşey olabilir aslında.normalde yumurtlama günündeyim aslında ama erkende olmuş olabilir dediğin gibi canım insallahhhh
Aynen öyle kuzum Allah biliyor hayirli zamanı hepimiz için hayırlısı olsunİnşallah canım zamanı gelmişse ayda bir ikiskiylede oluyor .hayırlısı ile olsun bebis
İnşallah canımm hepimizin valla kendimi zor tutuyorum yapmamak için 3 tane var evdeRabbim gönlüne göre versin canım . Az kalmış bat a son güne kadar bekleyip mi test yapacaksin
Bende senin gibi yorumlara takıldım bir ara her gelen akıntı günü degerlendirdim sen düşün :)) ama herkeste farklı oluyor ablamdan anladım ikinci bebeğini istiyordu tek ilişki ile oldu :) rabbim verince oluyor isteİçim rahatladı valla ya.Çok fazla yorum okuyuncada insan kendinde bi eksik aramaya başlıyor.
Gelecek o bebisler zamanı gelinceAynen öyle kuzum Allah biliyor hayirli zamanı hepimiz için hayırlısı olsun
Kendimi gördüm şuan 50tane gebelik testi var şuan yarışı bitmiştir hergun yapıyorum negatifi görünce de soğan suyuna sarılıyorum hemen :)İnşallah canımm hepimizin valla kendimi zor tutuyorum yapmamak için 3 tane var evde
Test krizim geldikçe ovulasyon yapıyorum kendimi durdurabilmek için :)
Valla benimde bu ay olmazsa spora vericem kendimi biraz kafam dağılsın.Yoksa düşün düşün başka yok işin.Bende senin gibi yorumlara takıldım bir ara her gelen akıntı günü degerlendirdim sen düşün :)) ama herkeste farklı oluyor ablamdan anladım ikinci bebeğini istiyordu tek ilişki ile oldu :) rabbim verince oluyor iste
Kafanı dagitirsin canım iyi olur :) bende bebiş olacak diye sistim 20kilo fazlam var şuanValla benimde bu ay olmazsa spora vericem kendimi biraz kafam dağılsın.Yoksa düşün düşün başka yok işin.
Aynen yaa. :) naptim bu araları iyi değerlendirdim hayırlısıyla tutar inşallah adetime 12 gün falan var ama beklemicrm adetimi unutmamm lazım:) demek sende testleri bitirdin ama canım sen hala adet olmadın demiii gününden ne kadar gectiNaptın canım kaç gündür sohbet edemiyoruz :)