- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
En son gittiğin ne zamandı canım bu normal degilki amaCanım en son gittiğimde vajinal ultrasonla baktı birşey yok dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son gittiğin ne zamandı canım bu normal degilki amaCanım en son gittiğimde vajinal ultrasonla baktı birşey yok dedi
Sonuç negatif dedin senin varya kesin psikolojik haaKızlar aşırı midem bulanıyor ya. Hasta olamadim daha karnım da ağrıyor deli olcam valla dusunmekten
Canım baya geçti günüm hergun test yapıyorum ama negatif . Ama bugün aşırı bulantı baş dönmesi var bide keyifsizim hiç çekilmiyor valla bu adeti beklemekCanım test yaptın mı kaç gün geçti adetin
Beş ay felan oldu canım tekrar randevu felan aldim ama gidemedi m . Aynen psikoloji kalmadı ki gelmiyor mubarekEn son gittiğin ne zamandı canım bu normal degilki ama
Kan vermismiydin sen o daha keisn sonuç yaBeş ay felan oldu canım tekrar randevu felan aldim ama gidemedi m . Aynen psikoloji kalmadı ki gelmiyor mubarek
Yok ben de hiç bişe yok du sadece takviye olsun diye kullandımCanım senin yumurta tembelliği falan varmıydı yoksa sen takviye olsun diyemi içtin
Benimde geçtiğimiz aylarda 10 gün gecikmişti gerçekten sinir bozucu test yapıyorsun negatif e adet gelmiyor umutlansak mı umutlanmasak mı diye düşünüp kafayı yicez yakındaCanım baya geçti günüm hergun test yapıyorum ama negatif . Ama bugün aşırı bulantı baş dönmesi var bide keyifsizim hiç çekilmiyor valla bu adeti beklemek
Canım sende pko olmasın bu kadar gecikme normal değil hayır bi doktora git neden bu kadar ihmal ediyorsun ben anlamadım allah göstermesin kist falan da olabilir dün yoktur bugün olur bi görün doktora bence sağlık bu kaç zaman oldu adet görmedin senBeş ay felan oldu canım tekrar randevu felan aldim ama gidemedi m . Aynen psikoloji kalmadı ki gelmiyor mubarek
Yok canım vermedim. İki adet öncesi testte pozitif gördüm sonra tekrar yapınca negatifti üstünde soğan suyuna başladım fitil felan derken zorla hasta oldum oda ucgun az az geldiKan vermismiydin sen o daha keisn sonuç ya
Yaa naısl vermezsin bu zamana kadar git belki sende hamissinn degilsende büyük ihtimal sende pcos olabilirsin görünürsün bi doktora en azindanYok canım vermedim. İki adet öncesi testte pozitif gördüm sonra tekrar yapınca negatifti üstünde soğan suyuna başladım fitil felan derken zorla hasta oldum oda ucgun az az geldi
Aynen insanda psikoloji bırakmıyor bide srest de cabasıBenimde geçtiğimiz aylarda 10 gün gecikmişti gerçekten sinir bozucu test yapıyorsun negatif e adet gelmiyor umutlansak mı umutlanmasak mı diye düşünüp kafayı yicez yakında
Aynen öyleAynen insanda psikoloji bırakmıyor bide srest de cabası
Eşim olmadan gidemiyorum canım ben oda işten hep geç geliyor .bilmiyorum bulunduğum yerleri özele gidiyorduk önceden şimdi herşey karıştı bugün esimde dedi doktora giecegiz diye kısmetse bu ay içinde gideceğizCanım sende pko olmasın bu kadar gecikme normal değil hayır bi doktora git neden bu kadar ihmal ediyorsun ben anlamadım allah göstermesin kist falan da olabilir dün yoktur bugün olur bi görün doktora bence sağlık bu kaç zaman oldu adet görmedin sen
Bende pco lu olduğumu dusundusunuyorum canım artık hani hamile olsam çıkardı illaki .Yaa naısl vermezsin bu zamana kadar git belki sende hamissinn degilsende büyük ihtimal sende pcos olabilirsin görünürsün bi doktora en azindan
Iyice kan vermemişsin ki o zaman net öğrenirdin olup olmadığını baya geçmiş senin ay keşke iknci güzel haberide senden alsakBende pco lu olduğumu dusundusunuyorum canım artık hani hamile olsam çıkardı illaki .
Yok kuzum güzel haberlere çok ihtiyacım var ama maalesef yok bu defa bütün tahlillerimi baştan sona yaptıracağımIyice kan vermemişsin ki o zaman net öğrenirdin olup olmadığını baya geçmiş senin ay keşke iknci güzel haberide senden alsak
Sana sevindigim kadar kendime sevinmem galiba canım .dur daha kıpırtıları kalp atışını hissettigin an anne olurmuş insan o zaman anlarmis herşeyiBen yavaş yavaş kendimi domino taşı gibi hissetmeye başladım bulantılar bebek 4 haftalıkmış erken başladı herşey