Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar rabbim istedi oldu ama kesinlikle benim içtiğim yumurta ilaçlarını kullanın zaten bitkisel hap değil takviye

Hoşgeldin canım düşük lerin sebebsiz mi yoksa baktılar mi niye diye
İlkinde olabilir yine deneyin felan demişti kendi düşmüştü hemde ikincisi büyümüştü kalbi durmuş kürtaj oldum araştırıldı kanımda pıhtılaşma varmış damarlar tıkanıyormuş oyuzden kalbi duruyormuş

Çok üzüldüm canım pıhtılaşma ise sorun tek kan sulandırıcı ilaç la normal gebelik geçirebilirsin. İnşallah rabbim gönlüne göre verir .

Kızlar bişey sormak istiyorum size benim adetime 15 gün var bugün çok az kan geldi devamida açık kahverengi akıntı hala çok az kahverengi akıntı var bu ne sizce yumurta catlamis olabilir mi yaşayan varmı böyle bişey

Yerleşme kanaması mi acep kuzum soğan suyu yapıyor musun oda açık kırmızı kan yapıyor bende de olmustu

Yerleşme kanaması mi acep kuzum soğan suyu yapıyor musun oda açık kırmızı kan yapıyor bende de olmustu
Canım soğan suyu kürü geçen ay yaptım bu ay sadece geçen hafta içtim iki gün o kadar.yerlesme kanaması olsa keşke ama erken degilmi adetime 15 gün var

Canım soğan suyu kürü geçen ay yaptım bu ay sadece geçen hafta içtim iki gün o kadar.yerlesme kanaması olsa keşke ama erken degilmi adetime 15 gün var
Bilmiyorum valla kuzum erken döllenme olmuş olabilir yumurtan erkenden çatlamış olabilir en son ilişki gününden hesapla ucle altı gün arası döllenme oluyor yanlış bilmiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…