At kuzum resmini merak ettim şimdi :)Kızlar şansıma bi test yaptım bozukmudur nedir
c çizgisi yerinde değil daha ilerde t de de bi çizgi görüyorum sanki ama oda yerinde değil yanlıştır demi
Belli olmaz at bakalımKızlar şansıma bi test yaptım bozukmudur nedir
c çizgisi yerinde değil daha ilerde t de de bi çizgi görüyorum sanki ama oda yerinde değil yanlıştır demi
Ben daha keseyi bilem görmedim :))))Sana sevindigim kadar kendime sevinmem galiba canım .dur daha kıpırtıları kalp atışını hissettigin an anne olurmuş insan o zaman anlarmis herşeyi
Hcg baktıriyor musun canım yükseliyor muBen daha keseyi bilem görmedim :))))
Yok pzt randevum var bugün gittim ultrason bakıldı pzt gel dediHcg baktıriyor musun canım yükseliyor mu
Sonuçları yaz canım çok merak ediyorum valla sanki ben hamileyim:))Yok pzt randevum var bugün gittim ultrason bakıldı pzt gel dedi
At kuzum resmini merak ettim şimdi :)
Kaymış gibi geldi üretirken olabilir canım lh testin varsa onla yap gebelik olunca ondada cikabiliyormusDiğeri lh c hiszı aynı değil
Ay benim midem bulanmaya başım dönmeye başladı hahhaah:)) sanmıyorum kesin bozuktur böyle hayallerimle oynuyor benimm 2 testm kaldı sabah dayanamayıp yaparım heraldeBen gördüm çizgiyi valla belli olmaz canım test çizgisi belki yanlışlıkla t çizgisine yakın yapmışlardır . Varsa testtin tekrarla
Oda silik cıkıyor sonradan pozitif oluyor bekleyinceKaymış gibi geldi üretirken olabilir canım lh testin varsa onla yap gebelik olunca ondada cikabiliyormus
Yani çizgi net belli oluyor bekleyinceOda silik cıkıyor sonradan pozitif oluyor bekleyince
Bende yapıyorum hergun ama ikinci çizgi bile hayal gibi banaAy benim midem bulanmaya başım dönmeye başladı hahhaah:)) sanmıyorum kesin bozuktur böyle hayallerimle oynuyor benimm 2 testm kaldı sabah dayanamayıp yaparım heralde
Senin bekleyince testlern böyle oldumu hiç bu hemen çıkmadı unutmustum baktım ne alemde diye gördümBende yapıyorum hergun ama ikinci çizgi bile hayal gibi bana
Evet oldu canım bir defa pozitifi gördüm anında çıktı ikinci testim ve aninda yok oldu :) birincide bekleyince çıkmıştı bes alti saat galibaSenin bekleyince testlern böyle oldumu hiç bu hemen çıkmadı unutmustum baktım ne alemde diye gördüm
Seninde hcg de c nin arkasında demekki hcgler öyle oluyor yani benimkide yerinde o zamanBunlarda benim bugün yaptığım testler
Yok canım testi açıp bakıyorum bazen belki ben görmüyorum diye :)) kaymıştır bakarkenSeninde hcg de c nin arkasında demekki hcgler öyle oluyor yani benimkide yerinde o zaman