Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Borik asit nasıl birşey?nasıl kullanılıyor?nerden aldınız lütfen cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz?4 aydır kullanmadığım ilaç kalmadı geçmedi hala da zolax neo penotran kullanıyorum her ay mantara devam lütfen yardım edin

Bende de kronik mantar var ve her türlü ilacı kullandı kaç aydır geçmiyor.borik asiti internetten nerden aldınız?katarin ne?lütfen yardımcı olun

Merhaba bana da yazarr mısınız rica etsem

Burda bir arkadaşta bu vardı doktor ilaç vermiş geçmiş diye hatırlıyorum. Bakteri idi sanırım Google a yazin çıkıyor

arkadaşlar merhaba 15 mayıs 2020 den itibaren 0 şekere uyuyorum. rafine şekeri almayı kesinlikle bıraktım vücudum inanılmaz iyileşti yalnız şöyle bir durum var ben geçenlerde bu hastalığın artık tamamen bittiğine güvenerek biraz da abartılı şekilde reçel yedim normalde muz vb besinlerde dahi dikkat ediyordum. ancak gerçekten unutarak ve çok da özlemiş olduğum için bir kase vişne reçeli yedim ve tahmin edin ne oldu 3 gün içinde kendisini 'hatırlattı' şuan hiçbirşey yapmıyorum sakin bir şekilde en ufak şeker almayarak yediğim şekerin vücudumdan atılması gününü beklicem ama emin oldum kesinlikle Şekerle alakalı bir rahatsızlık bu

Mayıstan sonra tahminen hangi Ayda mantar akıntı kesildi? O sıralarda ilaç fıtil veya ne kullanıyordun? Benim candida diyetinde 1. Ayım bitti. Vücut olarak iyi hissediyorum kendimi ama mantar geçmedi

Mayıstan sonra tahminen hangi Ayda mantar akıntı kesildi? O sıralarda ilaç fıtil veya ne kullanıyordun? Benim candida diyetinde 1. Ayım bitti. Vücut olarak iyi hissediyorum kendimi ama mantar geçmedi
Hiçbir fikrim yok biliyor musunuz ayrı ayrı bilemiyorum ama ekim ayında ben unutmuştum yalnız dediğim gibi eğer eski beslenme düzeninden birşeyler yersem hemen kendisini hatırlatıyor şuan 9 ay olmuş şekeri komple çıkaralı ama reçel cips gibi besinlerde ona yarıyor .

Benim mantarim kesilsin var ya BAYRAM YAPİCAM BAYRAM o kadar mutsuzum ki çok korkuyorum başka bir kötü şeye sebebiyet verirse diye. Bikac doktor sayfasında şey yazmış "tedavi edilmeyen veya yanlış tedavi uygulanan mantar hastalıklarında mantar daha ileri bölgelere ilerleyebilir ve farklı hastalıklara dönüşebilir"diye. Aklım gidiyor benim 1 buçuk yılı geçti 2 yıla yaklaşıyor. Her ilaç tedavisinden sonra doktora gidiyorum yine ilaç yine fıtil. Geçen gittigim iki doktor bana kızdı bu kadar doktora gidilir mi bu kadar ilaç içilir mi diye. Yahu ben ilerlerde kötü olursam diye korkumdan gidiyorum niye geldin hazırana kadar gelme diye kızan var o da Haziran da smear vercem o yuzden. Diyoki bana kafana takiyosun ondan iyileşmiyor. Rahat bırak oranı diyo. Geçmiyor lanet olsun geçmiyor psikoloji mi kaldi. Çok mutsuzum, geçmişe dönüp mantarin o ilk başladığı güne donesim var. Yaptığım hatayı düzeltmek ve yapmamak için. O kadar kızıyorum ki kendime elalem mis gibi yaşıyor hiç yediklerine içtiklerine dikkat etmiyor, hep benim başıma geliyor. Allah'ım nolur duy sesimi sağlığımi geri ver bana nolur kurban olduğum, çok üzülüyorum...

teşekkürler bu harika mesaja beni alıntılayıp motive edici metninizi okuttuğunuz için. iyi akşamlar .

Özür dilerim hiç düşünemedim kafa kalmadi araştırma yapmaktan siliyorum hemen
Yok ya rica ederim de anlıyosunuz ztn ne kadar sinir bozucu olduğunu , diyete başlayın hatta diyet demeyeyim şekeri falan hayatınızdan çıkarın ben 6 sene sonunda ancal bu şekilde rahatladım sizinki yine 2 sene inş hemen biter

Yöneticiye msj attım siler misiniz diye, tekrar özür dilerim sizden. Sizi rahatsız etmek istemezdim. Ben de üzüldüm zira. Diyete başladım bir ay oldu. Şeker gluten ve süt ürünlerini komple bıraktım. Candida diyeti zaten biliyorsunuz. Bir de internette defne tohumu çiğneyin sabah aç karna 2 adet diye bir şey buldum. Sizdeki canddia yoğunluğuna göre kısa veya belli bir sürede bağırsaktaki candidayi çok azaltiyormus. Yine de sizde Google da bakın isterseniz

ya yok o kadar önemli değildi :) 1 ay çok çoookk kısa bir süre belirtilerin hafiflediğini göremeyebilirsiniz sakın vazgeçmeyin

ama eczaneler sıvı formda satmıyor ki borik asıdı, tam olarak ne dediniz almak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…