Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Nasıl yaptıniz peki öğrenebilir miyim :)
Sadece profesöre gittigimde bütün ilaçları cope attırdı
Borik asit al dedi eczaneden.
Sıvı formda...toz olandan değil.
Gün içinde en az iki kere bununla sil.pamuga damlatıp .

Sonrada minidolin nemlendirici kullan dedi.ph dengeleyiciymis

Airiz in pedlerimi canim?

Evet kullaniyorum ama bendeki sorun 7 aylik oldugu icin araya bir de ameliyat ve sonrasi tedaviler de girdigi icin floram berbat durumda toparlanmasina yetmiyor kullanip memnun olan bir tanidigim var bizzat, dua etti bana.
Floraya en iyi gelen sey probiyotikler,bol bol yogurt ve kefir tüket.

Floraya en iyi gelen sey probiyotikler,bol bol yogurt ve kefir tüket.
Ah canim ya yemedigim, içmediğim, almadigim, fitil olarak kullanmadigim probiyotik kalmadi (5. kutumdayim agizdan tablet olarak alinanların) diyet yapip zayifladim, insülün direncime bile baktirdim cok şükür eskiye nazaran iyiyim asit dökülmüş gibi yanıyordum o bitti ancak candidanin kökünü kazıyamadım

Merhaba,simdi nasil oldun? Ben de yuzde 2 cozeltili sivi borik aside basladim sabah aksam ama yanma yapiyor sanki.sende oldu mu yanma?

Merhaba sırf nasil yaptiginizi sormak icin uye oldum. Eczaneciye de sordum ama böyle bi sey duymadigini söyledi. İnternette %2den az borik asit diyor o ne demek anlamadim. Nasil yaptiginizi anlatir misiniz aldiginiz herhangi bir borik asiti mi kullandiniz

Su an ne durumda mantariniz ben de eczaneye gittim ama cok sasirdilar. Borik asiti direkt kapsulun icine mi yerlestirdiniz anlatir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…