- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
Nasıl bir dermatitti detay verebilir misiniz bendede saçımda ve genital bölge üstünde dermatit var daBende borik asit ile dermatitimi söndürdüm
Yağlı dermatit seboreik yani.sizinki nedir.acili kaşınıyor sulanıyorNasıl bir dermatitti detay verebilir misiniz bendede saçımda ve genital bölge üstünde dermatit var da
Kırmızı .kuruyunca kahverengi leke birakiyorYağlı dermatit seboreik yani.sizinki nedir.acili kaşınıyor sulanıyor
Benim saçımda pul pul dökülme yapıyor seboreik dermatit teşhisi konuldu. Geçmiyor asla yıllardır uğraşıyorum...Yağlı dermatit seboreik yani.sizinki nedir.acili kaşınıyor sulanıyor
Geçmezmis zaten deBenim saçımda pul pul dökülme yapıyor seboreik dermatit teşhisi konuldu. Geçmiyor asla yıllardır uğraşıyorum...
Nasıl yaptıniz peki öğrenebilir miyim :)Sadece eskisi gbi değil borik asit sayesinde
Sadece profesöre gittigimde bütün ilaçları cope attırdıNasıl yaptıniz peki öğrenebilir miyim :)
Canım bu yöntemi bana da yazar mısın.Yazdım .
Airiz in pedlerimi canim?Ya bir de eczaneye gittigim zaman vajinal ve oral probiyotik aldigimi goren eczaci, bana eczanede satilan medical pedlerden zorla verdi. Bunu kullanan hastalar ilaçlari cöpe atiyor o derece memnunlar, dedi. Isim vermek dogru olmsz diye burada bahsedemiyorum. Arastirirsaniz kullanici yorumlari hep beş yildiz.
Evet bunu ısrarla önerdiAiriz in pedlerimi canim?
Kullandinmi peki?Evet bunu ısrarla önerdi
Evet bunu ısrarla önerdi
Evet kullaniyorum ama bendeki sorun 7 aylik oldugu icin araya bir de ameliyat ve sonrasi tedaviler de girdigi icin floram berbat durumda toparlanmasina yetmiyorKullandinmi peki?
Floraya en iyi gelen sey probiyotikler,bol bol yogurt ve kefir tüket.Evet kullaniyorum ama bendeki sorun 7 aylik oldugu icin araya bir de ameliyat ve sonrasi tedaviler de girdigi icin floram berbat durumda toparlanmasina yetmiyorkullanip memnun olan bir tanidigim var bizzat, dua etti bana.
Ah canim ya yemedigim, içmediğim, almadigim, fitil olarak kullanmadigim probiyotik kalmadi (5. kutumdayim agizdan tablet olarak alinanların) diyet yapip zayifladim, insülün direncime bile baktirdim cok şükür eskiye nazaran iyiyim asit dökülmüş gibi yanıyordum o bitti ancak candidanin kökünü kazıyamadımFloraya en iyi gelen sey probiyotikler,bol bol yogurt ve kefir tüket.
Merhaba,simdi nasil oldun? Ben de yuzde 2 cozeltili sivi borik aside basladim sabah aksam ama yanma yapiyor sanki.sende oldu mu yanma?Bu iğrenç sorunu yaşadığım için kayıt olup yazmak istedim buradan görüp deneme kararı aldım çünkü. İnternetten ilk gördüğüm borik asitten ve 650 gr lık jelatin kapsüllerden sipariş ettim 20 tl gibi bir ücret tuttu. Normalde denemeye korkuyordum ama artık o kadar bıktım ki ne olacaksa olsun dedim. Her gün akşam bir tane yerleştiriyorum 3. Gün bitti akıntım kesildi 10 veya 14 güne tamamlamayı planlıyorum geçmiş olsun herkese
Su an ne durumda mantariniz ben de eczaneye gittim ama cok sasirdilar. Borik asiti direkt kapsulun icine mi yerlestirdiniz anlatir misinizBu iğrenç sorunu yaşadığım için kayıt olup yazmak istedim buradan görüp deneme kararı aldım çünkü. İnternetten ilk gördüğüm borik asitten ve 650 gr lık jelatin kapsüllerden sipariş ettim 20 tl gibi bir ücret tuttu. Normalde denemeye korkuyordum ama artık o kadar bıktım ki ne olacaksa olsun dedim. Her gün akşam bir tane yerleştiriyorum 3. Gün bitti akıntım kesildi 10 veya 14 güne tamamlamayı planlıyorum geçmiş olsun herkese