Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Benim mantar sorunum evlendigimde basladi.Ve dönem dönem coşarak yıllardir devam ediyor. Kullanmadigim sey kalmadı ama bir türlü gecmedi.Annem bir gün kolonyala birşey kalmas demisti. Bir anlık gafletle kolonyayı bastım tavana yükseldim saniyorum🤪 ama gecti? Tabiki sürekli gecirmedi olunca kolonyaladigimda düzeltiyordu.
Ama sizin önerinizi deneyeceğim umarim ise yarar

Merhaba ,bir yildir mantarim hic gecmedi.yaklasik 20kutu ilac kullandm.kultur testinde 4 une direncli sadece amfoterasine duyarli cikti.bir hafta damar tedavisi olarak serum aldim.fakat yine gecmedi.denemedigim hicbirsey kalmadi.cay agaci yagi ,sarimsak,yogurt,flora duzenleyici ve probiyotikler..cinsel hayatim kotulesti ve moralim cok bozuldu.doktorlar en sonunda ilaclari birakmami soyledi.cunku cok fazla ilac kullandigim icin flora bozuldu.burda borik asiti okudum.dediginiz gibi katarin kapsul ve borik asitle bes gunde gecti ve bi aydr hic tekrarlamadi.ben devam etmedim,cunku korkuyorum fitilden vajina islandikca bile tekrar mantar olurum diye kestim.gecmeyen kroniklesenlere tedavi olur diye yaziyorum.doktorlar hcbir cozum bulamadi.asla vajinal ovul kullanmam.zaten benimki direncli olmasina ragmen hicbir doktor kultur alamdi alti ay bosuna ilac kullandigim icin bu hale geldi.tek geciren sey eczaneden aldigim borik asit tozu oldu
biraz daha detaylı anlatır mısınız eczaneden toz borik asit mi aldınız?

Eklentiler

• 16123800715107758478016988986223.jpg
    16123800715107758478016988986223.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 244
ya tam ihtiyacım olan o sanırım ama okuyamıyorum sarı yerde ne yazıyor, resimden mi acaba, tekrar dener misiniz?

ama eczaneler sıvı formda satmıyor ki borik asıdı, tam olarak ne dediniz almak için?

Sadece profesöre gittigimde bütün ilaçları cope attırdı
Borik asit al dedi eczaneden.
Sıvı formda...toz olandan değil.
Gün içinde en az iki kere bununla sil.pamuga damlatıp .

Sonrada minidolin nemlendirici kullan dedi.ph dengeleyiciymis
Sadece profesöre gittigimde bütün ilaçları cope attırdı
Borik asit al dedi eczaneden.
Sıvı formda...toz olandan değil.
Gün içinde en az iki kere bununla sil.pamuga damlatıp .

Sonrada minidolin nemlendirici kullan dedi.ph dengeleyiciymis
tekrar merhaba, kusura bakmayın o gönderdiğiniz resim tamm okunmuyor ama o formülle alabilirim eczaneden daha okunaklı atabilir msiniz resmi, ya da ms da atabilirsiniz, çok teşekkür ederim şimdiden.

tekrar merhaba, kusura bakmayın o gönderdiğiniz resim tamm okunmuyor ama o formülle alabilirim eczaneden daha okunaklı atabilir msiniz resmi, ya da ms da atabilirsiniz, çok teşekkür ederim şimdiden.
16123823894437300668922107527427.jpg
sadece bu kadar okunuyor bankada. Silik yazıyor . Borique %3 yazıyor

Merhaba sırf nasil yaptiginizi sormak icin uye oldum. Eczaneciye de sordum ama böyle bi sey duymadigini söyledi. İnternette %2den az borik asit diyor o ne demek anlamadim. Nasil yaptiginizi anlatir misiniz aldiginiz herhangi bir borik asiti mi kullandiniz

peki oranı kim belirledi, yüzde 2 olmasını ve eczaneden ne söyleyerek aldınız. ben bulamadım da.
Kusura bakmayin bayadir girmiyormusum yeni gordum.Eczacılarin çoğunluğu bilmiyor %,2lik cozelti 4 ay kadar götürdü beni tekrarlamadan, sonra fatihte öztürk eczanesini buldum onlar borik asit fitil hazirlayip kargoladilar, bu cok daha etkili bir daha tekrarlamayacağına eminim.Kesin çözüm bu, baska yolu yok,cok denedim.

Öyle iğrenç bir sorun ki, çözümü sizlerle paylaşabilmek için üye oldum.
Geçtiğimiz yıl haziran aylarında yoğun bir antibiyotik tedavisi gördüm ve mantar ile tanıştım Hemen doktora gittim, flucan isimli ilacı verdi. Tek doz olanlardan. Geçmedi. Daha sonra Antalya’da bu konu ile ilgili ne kadar özel hastane, iyi dedikleri doktor varsa gezdim durdum. Yok hiç bir şekilde geçmiyor. Değişik ilaç krem kombinasyonları deniyor her doktor olmuyor. Ozon tedavi önerdiler, bence tam bi para tuzağı, ona da gittim 3 seans. Neyse bu konuda hiç bir doktorun artık bana yardım edemeyeceğini düşünmeye başladım. Mutsuzum, cinsel hayatım bitti. Yoğun canlı bakteri takviyeleri aldım ki bunlar da mantarı tedavi etmeden işe yaramıyor. Derken yabancı sitelerdeki forumları okudum. Ve internetten toz borik asit aldım. Burası Türkiye 00 ölçülerinde boş kapsül bulamadım. Eczaneden katarin alıp içini iyice boşalttım ve borik asit tozu ile bu kapsülleri doldurdum. ( bu işlem sırasında eldiven giymelisiniz)
2 kapsül sabah, 2 kapsül akşam vajinal fitil gibi yerleştirdim. 3. Günümde mantardan eser yok. Bu araştırmayı okuduğum forumlarda 14 gün boyunca mantardan kurtulduğunuzu düşünseniz bile devam etmeniz gerektiği yazıyordu, o yüzden ben de devam ediyorum.
Neredeyse bir yıldır çektiğim ve tedavisi için özel hastanelere, doktorlara milyarlarca para ödediğim kronik mantar, 14 liralık borik asit tozu ve 5 liralık katarin kapsülü ile yok oldu.
Hamile kimselerin asla ve asla denememesi gerekir.
Borik asit vajinal tablet olarak kullanıldığında zararsız, ancak ağız yolu ile ilaç gibi içildiğinde ölümcül derecede toksik bir maddedir. SAKIN AĞIZ YOLU İLE KULLANMAYINIZ!!
Kronik mantarda eğer 14 günlük tedaviden sonra mantar geri dönüyorsa 6 ay boyunca haftada iki gün aynı işlemin tekrarlanması gerektiği yazıyordu.
Tabi ki önceliğiniz bir doktora görünmek olsun. Eğer flucan benzeri ilaçlara direnç gösteren bir mantar problemi yaşıyorsanız, bu yöntemi deneyebilirsiniz. Gelişmeler doğrultusunda yazımı güncellemeye devam ederim. Hepinize geçmiş olsun
Ne kadar teşekkür etsem az size 1 yıldır gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmamıştı artık psikolojik olarak tükenmiştim sizin yazınızı okuyana kadar size teşekkür etmek için üye oldum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗

Merhaba sırf nasil yaptiginizi sormak icin uye oldum. Eczaneciye de sordum ama böyle bi sey duymadigini söyledi. İnternette %2den az borik asit diyor o ne demek anlamadim. Nasil yaptiginizi anlatir misiniz aldiginiz herhangi bir borik asiti mi kullandiniz
Tanıdık bir eczaneden alın bazıları vermiyor çünkü

Eczaneden alıyorsun hazırluyorlar toz halınde bısey sıvı yapıyorlar her eczanede yok hepsıne sor eskı eczaneler de olur
Aldım ben teşekkür ederim ya yapmadım ama duruyor öyle bana hazır yapılmış lazmdı milim milim uğraşamadım

Bence bu tarz önerileri yapmadan önce bir doktora danışılmalı.Çünlü o borik asit yumurtalıklara rahime vs zarar verebilir sonra mantardan kurtılayım derken doğurganlığa zarar vermeyin
Zaten doktor önerıyor ole bısey olsa neden onersın borık asıt doğurganlıga zarar vermez

Benjm baslamadı cok sukur ıyıyım
çok sevindim benim yemek ile birebir ilgilio da bir baskı kuruyordu üzerimde şeker hastası değilim ama o denli dikkat ediyorum çünkü hemen kendisini hatırlayordu bir bakayım benim için yapabilecek bir eczane var mı

Merhaba bir buçuk yıldır mantar akıntı var. Bnm de gitmedigim doktor kullanmadığım ilaç fıtil kalmadı. Geçmiyor geçmiyor geçmiyor. Vajinal kültür testi yapıldı. Yoğun candida çıktı. İnternette candida diyetini okudum ufaktan yapmaya başladım. İse yaradığını söyleyebilcek biri var mı? Deneyen bitiren oldu mu? Tüm yazılanları okudum. Baya geçmişte kalmış. Yazan olursa çok sevinirim
merhaba. sıkıntınız çözüm bulabildiniz mi. ben halâ aynı sorunla uğraşıyorum. bulduysanız buradan yazabilir misiniz cok teşekkürler

X