Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Benim mantar sorunum evlendigimde basladi.Ve dönem dönem coşarak yıllardir devam ediyor. Kullanmadigim sey kalmadı ama bir türlü gecmedi.Annem bir gün kolonyala birşey kalmas demisti. Bir anlık gafletle kolonyayı bastım tavana yükseldim saniyorum ama gecti? Tabiki sürekli gecirmedi olunca kolonyaladigimda düzeltiyordu.
Ama sizin önerinizi deneyeceğim umarim ise yarar

biraz daha detaylı anlatır mısınız eczaneden toz borik asit mi aldınız?

ya tam ihtiyacım olan o sanırım ama okuyamıyorum sarı yerde ne yazıyor, resimden mi acaba, tekrar dener misiniz?

ama eczaneler sıvı formda satmıyor ki borik asıdı, tam olarak ne dediniz almak için?

tekrar merhaba, kusura bakmayın o gönderdiğiniz resim tamm okunmuyor ama o formülle alabilirim eczaneden daha okunaklı atabilir msiniz resmi, ya da ms da atabilirsiniz, çok teşekkür ederim şimdiden.

tekrar merhaba, kusura bakmayın o gönderdiğiniz resim tamm okunmuyor ama o formülle alabilirim eczaneden daha okunaklı atabilir msiniz resmi, ya da ms da atabilirsiniz, çok teşekkür ederim şimdiden.
sadece bu kadar okunuyor bankada. Silik yazıyor . Borique %3 yazıyor

peki oranı kim belirledi, yüzde 2 olmasını ve eczaneden ne söyleyerek aldınız. ben bulamadım da.
Kusura bakmayin bayadir girmiyormusum yeni gordum.Eczacılarin çoğunluğu bilmiyor %,2lik cozelti 4 ay kadar götürdü beni tekrarlamadan, sonra fatihte öztürk eczanesini buldum onlar borik asit fitil hazirlayip kargoladilar, bu cok daha etkili bir daha tekrarlamayacağına eminim.Kesin çözüm bu, baska yolu yok,cok denedim.

Ne kadar teşekkür etsem az size 1 yıldır gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmamıştı artık psikolojik olarak tükenmiştim sizin yazınızı okuyana kadar size teşekkür etmek için üye oldum

Tanıdık bir eczaneden alın bazıları vermiyor çünkü

Eczaneden alıyorsun hazırluyorlar toz halınde bısey sıvı yapıyorlar her eczanede yok hepsıne sor eskı eczaneler de olur
Aldım ben teşekkür ederim ya yapmadım ama duruyor öyle bana hazır yapılmış lazmdı milim milim uğraşamadım

Bence bu tarz önerileri yapmadan önce bir doktora danışılmalı.Çünlü o borik asit yumurtalıklara rahime vs zarar verebilir sonra mantardan kurtılayım derken doğurganlığa zarar vermeyin
Zaten doktor önerıyor ole bısey olsa neden onersın borık asıt doğurganlıga zarar vermez

Benjm baslamadı cok sukur ıyıyım
çok sevindim benim yemek ile birebir ilgilio da bir baskı kuruyordu üzerimde şeker hastası değilim ama o denli dikkat ediyorum çünkü hemen kendisini hatırlayordu bir bakayım benim için yapabilecek bir eczane var mı

merhaba. sıkıntınız çözüm bulabildiniz mi. ben halâ aynı sorunla uğraşıyorum. bulduysanız buradan yazabilir misiniz cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…