Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Evet, çünkü floram.adet ile birlikte yine bozuluyor bence
Ben de aynı durumdayım. Her ay kullanmak zararlı mıdır diye kararsız kaldım. Lattawin mi alsam borik asit mi yaptırsam bilemedim. Doktorum yıkama suyunu tavsiye etti sadece lattawini sordum yakar dedi dene istersen dedi sadece. Doktorunuzun bilgisi var mı? Her ay kullanmayı önerdi mi acaba?

Bende lattawin ile rahatlıyorum bir paket kullanmıştım geçmişti tekrardan Antibiyotik kullanmaya başlayınca geri geldi şimdi bir daha alıp kullanacağım

Bende lattawin ile rahatlıyorum bir paket kullanmıştım geçmişti tekrardan Antibiyotik kullanmaya başlayınca geri geldi şimdi bir daha alıp kullanacağım
Tedavi görüyorum yine haftaya kontrolum var lattawini sordum, vagi simplex daha iyi lattawin yakabilir dedi yakma gibi bir durumu oldu mu? Dene istersen dedi sadece. Bikaç ay regl sonrası kullanmayı düşümüyorum başka bir şey demezse ya da eczaneden borik asit yaptırıcam doktor reçetesi lazım dedi eczacı geçiyor ama tekrarlıyor sinir bozucu.

Nerede yaptirmistiniz

Durumunuz nedir

Regldan sonra bttimimi

Bu enfeksiyon hep mi bu şekildeydi sizde ? Bende böyleyim çok kötüyüm bebeğimi kaybettim şiödi bebek istiyorum ama enfeksiyonum geçmiyor

Evliliğe giden ilişkim bitiyor. Size nasıl ulaşabiliriz. SIrf ulaşmak için üye oldum. Borik asiti ne şekilde kullanıcaz öyle vahim durumdayım ki çoğu zaman kokusuz ama yoğun kıvamlı kronik mantarım var ve hpv m. Hpv olduğunuzda bağışıklığınız düşük olduğundan ötürü mantara daha bir kapı aralıyorkuş. Bu noktada tekrar tekrar ve telrar edecektir. İlaçlar bir yete kadar oldu hep ve bir haftaya yine kendini gösterdi. Neler yapmam lazım doktorlar deseniz bu konuda süreç uzun ve detay istediği için çekimser. Zamana bırakalım vs deniyor özele de gitsem doğru sonuçla karşılaşamadım. Borik asiti biliyorlar fakat denettikleri bir hasta olmadıpı için bir türlü uygulatmakta oralı olmuyorlar. Ben napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…