Bir yıldır devam eden kronik mantarı nasıl yendim?

Bir kere daha devlet hastanesinde şansımı denicem yoksa özel muayenehane bulmaya çalışıcam

Bence de kesin yaptirin. Gecmeyen mantarimdan suphelenip istedi doktor benden ve hpv oldugumu ogrendim :/ nerede yasiyorsunuz bilmkyorum ama ozellerde cok para dökmeyin derim. Mesela istanbulda her devlet hastanesinde yapiyorlar. Iyi bi arastirma hast ya da tıp fakultesinde gonlunuz rahat yaptirin

İstanbuldayım hpv nedir

Bende aynı sorunu 1sene yaşadım hatta bana kanser başlangıcı denildi,sonra sıra beklerken yaşlı bir teyze vardı konuşurken konuşurken birşeylerden bahsetti koca karı işi dedim neyse eve gelince netten hepsini ayrı ayrı araştırdım evet yapanlar vardı bende ne olur deneyim dedim hepsini tek tek yaptım 7sene felan oldu ne kadar devam ettim hatırlamıyorum ama atlattım .Neden ilaç kullanmadığıma gelince 1 sene içinde içmediğim kullanmadığım fitil krem hap antibiyotik kalmadı onlar daha kötü yaptı .Yaptıklarımı yazmadım çünkü alternatif tıp olduğundan kimseyi yönlendirmek istemem diye .Ama şükür atlattım ya o değilde ne iğrenç bir illet şu mantar inşallah bir daha yaşamam amin .

Son düzenleme:
Ben de 2 yıldır sürekli ilişkiden sonra kaşıntı sorunu yaşıyorum, verilen tedavileri uyguluyorum iyileşiyorum ancak en fazla 2 ay sonra tekrar ediyor. Yapılan iki kültür testinde de mantar çıkmadı. Son 6 aydır sürekli bir rahatsızlık ve kaşıntıyla yaşıyordum. Bu sefer özelde güvendiğim bir doktora gittim akıntıma bakınca doktor direkt bu bakteriyel vajinoz orayı çok suyla yıkadığın için oluyor dedi. Orayı sadece peçeteyle silmek yeterli oluyormuş hiçbir şekilde banyo da dahil oranın içine su kaçırma oranın asidik olması gerekir ve su baziktir dedi açıkçası benim de aklıma yattı. İki gündür suyla yıkamamaya çalışıyorum benim için epey zor. Ayrıca 4 ay boyunca haftada bir kere kullanacağım flucan verdi. Miko penotran ve gyno lomexin fitil verdi. Dün gece miko penotran kullandım ve hayatımda yaşadığım en acı veren şeydi böyle bir kaşıntı ve yanma olamaz. Şuan tahriş olduğu için gyno yu bir kaç gün sonra kullanacağım. Ben de artık bıktım bundan psikolojim hiç iyi değil bu sebep yüzünden psikiyatrik ilaç kullanmaya başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

valla allah razı olsun arkadaşım ben de bunu deniyorum, şimdilik çok iyi geldi. tek endişem ya fitilleri bırakınca tekrar başlarsa diye korkuyorum. paylaşımın için teşekkür ederim.

Kapsülü nasıl hazırladınız lüften baban. Acil ulaşın

kapsülü ben yapmadım. bir eczanede buldum ama ist da tek bir eczanede satılıyor biraz da pahalı. gliserin ve borik asit içeriyor sadece doktorum zarar vermediğini söyledi. açıkçası ilk günden itibaren hemen etkisini gösterdi, inşallah bırakınca tekrarlamaz meret.

Çok ama çok teşekkürler

Geçmiş olsun.. Faydalı bilgiler için teşekkürler.

Bu yöntemi lütfen bana yazar mısınız

Merhaba durum nedir iyileşme var mı günceller misiniz

Arkadaşlar durumlarınızı günceller misiniz özellikle borik asit için

Lütfen bende rica etsem,1,5 yildir cekiyorum resmen işkence,piskolojim bozuldu bide onun icin ilac kullaniyorum,kafay yemek uzereyim,1,5 yildir gitmedigim devlet hastanesi ozel hastane hicbisey kalmadi hep ayni ilaclari yazip.gonseriyolar

Arkadaşlar eğer kronikleştiyse Candida Diyetine bakın çünkü bu başka türlü geçmeyecek sanırım bu forumda en eski benim bu dertten hala muzderip olan ve ben son çare olarak belkide ilk yapmam gereken ama hiçbir doktorun söylemediği belkide haberinin olmadığı bağırsak mantarı kaynaklı vajinal candida yaşadığımı düşünüyorum Buna bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…