Bir Yılbaşı Sorunuda Benden Gelsin O Zaman

Ben gitmezsem beni kotulerler bu da gaza gelir cunku bir kere ailesinin yaninda bana bagirinca eve gittim direk geldi hemen ben bosanmak istiyorum dedi
Sabahtaan beri okuyorum konunu deseydin ki boşan ben senin için hizmetçi kendi egolarını tatmin etmek için kullandığın biryim boşan git ne halin varsa gör işte annem işte ailen bana hu yaptıklarını enişten ablana yapsa ne olur ve şunu diretin benimde bir ailem var sevsende sevmesende ve ben onları özlüyorum bunları ablasının annesinin yanında söyleyin bırak patlatsın o gözlerini ailesinşn yanında ve şunuda ekle bıktım boşanma tehtitlerinde ( zati bunu bilinçli yapııyor çözmüş seni nasıl sindireceğini) hadi boşa de ciddi olduğunu anlasın yoksa asla düzelmez herşey senin elinde düzeltecek olan sensinn bulmuş meydanı atını oynatıyor kusura bakma ben ailemle olmak istiyorum demesini bileceksin hiç mi olmadı at kendini yere simir krizi geçir elindeki kozları kullann

Bana ondan vazgecemeyeceginden emin gibi geldi beni birakamaz beni seviyor rahatlığı var dolayısıyla kaybetmektedende korkmuyor bunda senin sessiz kalmanda etkili olmus olabilir dik dur alttan alma sende bundan sonra heran bosarim mesajini hal ve tavirlarinla ver

zaten artık yemediğimi bilyor o blöfü daha önce yaptı bende gayet sakin bir şekilde tabi aç davanı diyince işi büyütüp annesinin evinde kaldı 1 hafta bu süre zarfında ailemle konustum ararlarsa geri adım atmayın sonuna kadar beni savunun dedim. dediğimi yaptı ananem. sonra geldi özür diledi artık bosanma lafını kullanamıyor . ben bekliyordum öyle bir atak yapmadı hatta ben yaptım annesini arayıp ya düzelir ya da ben yoruldum artık dedim

Çok iyi yapmışsın ne saçma yeni evlinin evinde kalmak

Siz net olun ve paranızın hepsini vermeyin ailene gitmek istiyorsan git de ben sana engel değilim de ve kendi ailenlede vakit geçir git gel ya ne çocukca davranışlar adam kendi ailesine zorla cebren seni de götürüyor ve bununda senin kendine olan öz güvenini yok ederek yapıyor buna asla izin verme ilerde kendinle çok sorun yaşarsın bu yüzden

ÇOK haklısınız. Ya artık bana saygı duyar ya da ailesinin yanında ergenliğini tamamlar

Konunuzu iki gündür takip ediyorum. İçinde bulunduğunuz durumu en iyi siz bilirsiniz. Çek git ya da barış demek bize kolay.. sadece Allah yardımcın olsun demek geldi içimden. İnş. Pişman olmayacaginiz bir karar verirsiniz.

çok teşekkür ederim bende nerdeyim bilmiyorum.

Hiç pismanlik kırıntısı yok mu adamın geri basmıyor mu ?
özür diledi sarıldı falan ama benim içimden gelmediği için annesine yolladım çünkü farkettimki ben yelkenleri çabuk suya indirince daha da kötü oluyoruz biraz düşünsün taşınsın

Eğer ki bir şans daha vereceksiniz evlilik terapisti psikolog desteği almayı dusunseniz ya da şart kossaniz.
o zaten aklımda var ablasınada söyledim abla ben gitmek istiyorum yoksa biz böyle birbirimizin hayatını zehir edeceğiz diye eşiminde bunu olumlu karsılayacağını biliyorum

o zaten aklımda var ablasınada söyledim abla ben gitmek istiyorum yoksa biz böyle birbirimizin hayatını zehir edeceğiz diye eşiminde bunu olumlu karsılayacağını biliyorum
Bunu da kesinlikle denemelisin. Eger ki Esin kabul ediyorsa evliliğinin bitmesini istemiyordur, o zaman elinden geleni yapmali.Esin sinirlerine hakim olamıyor sanırım. Destek alarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Eğer ki bu sefer de olmazsa zaten yapacak bir şey yok. Hayatı zindan etmeye gerek yok.

Şu an çok sinirlendim gerçekten
Bu erkekler neden hatır gönül bilmez
Siz eşiniz için gidiyorsunuz ama karşılığı bumudur yani
Tavır yapsanız bile. Anlamaz durumda eşiniz
Net konuşun küsmeyle laf sokmayla olmuyor
Ben senin için yapıyorum
Ben senin için gidiyorum
Ben sana laf gelmesin diye bu şekilde hareket ediyorum
Gibisinden herşeyi gözüne sokun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…