- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 44
- Konu Sahibi ShellShock
-
Sabahtaan beri okuyorum konunu deseydin ki boşan ben senin için hizmetçi kendi egolarını tatmin etmek için kullandığın biryim boşan git ne halin varsa gör işte annem işte ailen bana hu yaptıklarını enişten ablana yapsa ne olur ve şunu diretin benimde bir ailem var sevsende sevmesende ve ben onları özlüyorum bunları ablasının annesinin yanında söyleyin bırak patlatsın o gözlerini ailesinşn yanında ve şunuda ekle bıktım boşanma tehtitlerinde ( zati bunu bilinçli yapııyor çözmüş seni nasıl sindireceğini) hadi boşa de ciddi olduğunu anlasın yoksa asla düzelmez herşey senin elinde düzeltecek olan sensinn bulmuş meydanı atını oynatıyor kusura bakma ben ailemle olmak istiyorum demesini bileceksin hiç mi olmadı at kendini yere simir krizi geçir elindeki kozları kullannBen gitmezsem beni kotulerler bu da gaza gelir cunku bir kere ailesinin yaninda bana bagirinca eve gittim direk geldi hemen ben bosanmak istiyorum dedi
zaten artık yemediğimi bilyor o blöfü daha önce yaptı bende gayet sakin bir şekilde tabi aç davanı diyince işi büyütüp annesinin evinde kaldı 1 hafta bu süre zarfında ailemle konustum ararlarsa geri adım atmayın sonuna kadar beni savunun dedim. dediğimi yaptı ananem. sonra geldi özür diledi artık bosanma lafını kullanamıyor . ben bekliyordum öyle bir atak yapmadı hatta ben yaptım annesini arayıp ya düzelir ya da ben yoruldum artık dedimSabahtaan beri okuyorum konunu deseydin ki boşan ben senin için hizmetçi kendi egolarını tatmin etmek için kullandığın biryim boşan git ne halin varsa gör işte annem işte ailen bana hu yaptıklarını enişten ablana yapsa ne olur ve şunu diretin benimde bir ailem var sevsende sevmesende ve ben onları özlüyorum bunları ablasının annesinin yanında söyleyin bırak patlatsın o gözlerini ailesinşn yanında ve şunuda ekle bıktım boşanma tehtitlerinde ( zati bunu bilinçli yapııyor çözmüş seni nasıl sindireceğini) hadi boşa de ciddi olduğunu anlasın yoksa asla düzelmez herşey senin elinde düzeltecek olan sensinn bulmuş meydanı atını oynatıyor kusura bakma ben ailemle olmak istiyorum demesini bileceksin hiç mi olmadı at kendini yere simir krizi geçir elindeki kozları kullann
Çok iyi yapmışsın ne saçma yeni evlinin evinde kalmakNapim annem diyo hepsi de evli artık ama onlarin eşlerine gıkını cikaramiyo isi gücü benle çünkü esim yüzünden bende anlamiyorum şimdi bi evladım var ikincisi olursa ona çok çok iyi bunada kotu mu davrancam mesela eşimi okulda başarılı değil diye okuldan almış 13 yaşında ise vermiş digerlirini liseye kadar okutmus sanki onlar çok çalışkan okuyarak bi yere gelmişler gibi esim 17 sene boyunca aynı ışte çalışmış hiç iş değiştirmemiş ve annesine her ay maaşını veren tek evlat en büyükleri askerden gelir gelmez evlenmis onun borçlarının esime odetmisler ama o abisi bizim düğünde eşimin aldığı bilezikleri takti en küçükleri gizli evlendi kizin arkasindan ağza alinmicak laflar yapti şimdi barismislar ortanca kaybında yeni evlendi kına gecesinde o elti gelene kadar dibimden ayrılmayan kadin beni unuttu pek te umrumda değil ama zoruma giden o kizin tuttu elinden yeni gelinle foto çekildi bende o sırada karşılarında duruyorum sende gel demedi geçen ziyarete gittik benim çocuğum doğduğunda bi çorap almayan kadin o eltimin bebeği için üç poset kıyafet almis ya aslında almaması bana yapmaması işime gelir çünkü bizim eve yerleşmek için can atıyor bahanelerim olur git onlara derim ama zoruma giden herşeyi benim eşimden beklerken onlara yagdirmasi gücüme gidiyor ya dugunumuzden bi gün önce bile evimize dikti gözünü üç beş sokak var aramızda siz balayına gittiğinizde ben bi hafta sizin evde kalayım diye tutturdu neymiş kafasını dinlemek istiyomus esim kardeslerinede soylemicekmis o koye gidiyorum dicekmis yalan müsade etseydim maa aile evimde kalacaklardı gerek varmış gibi balayına giderken bile eşimle tartistim bütün iç kapilari kitledim eşimi kapıya yolladım anahtarları sakladım dış kapının anahtarlarinin hepsini yanıma aldim oyle çıktım bide bunlar en basitleri anlatsam sizlerde sinirlenirsiniz
Siz net olun ve paranızın hepsini vermeyin ailene gitmek istiyorsan git de ben sana engel değilim de ve kendi ailenlede vakit geçir git gel ya ne çocukca davranışlar adam kendi ailesine zorla cebren seni de götürüyor ve bununda senin kendine olan öz güvenini yok ederek yapıyor buna asla izin verme ilerde kendinle çok sorun yaşarsın bu yüzdenzaten artık yemediğimi bilyor o blöfü daha önce yaptı bende gayet sakin bir şekilde tabi aç davanı diyince işi büyütüp annesinin evinde kaldı 1 hafta bu süre zarfında ailemle konustum ararlarsa geri adım atmayın sonuna kadar beni savunun dedim. dediğimi yaptı ananem. sonra geldi özür diledi artık bosanma lafını kullanamıyor . ben bekliyordum öyle bir atak yapmadı hatta ben yaptım annesini arayıp ya düzelir ya da ben yoruldum artık dedim
ÇOK haklısınız. Ya artık bana saygı duyar ya da ailesinin yanında ergenliğini tamamlarSiz net olun ve paranızın hepsini vermeyin ailene gitmek istiyorsan git de ben sana engel değilim de ve kendi ailenlede vakit geçir git gel ya ne çocukca davranışlar adam kendi ailesine zorla cebren seni de götürüyor ve bununda senin kendine olan öz güvenini yok ederek yapıyor buna asla izin verme ilerde kendinle çok sorun yaşarsın bu yüzden
çok teşekkür ederim bende nerdeyim bilmiyorum.Konunuzu iki gündür takip ediyorum. İçinde bulunduğunuz durumu en iyi siz bilirsiniz. Çek git ya da barış demek bize kolay.. sadece Allah yardımcın olsun demek geldi içimden. İnş. Pişman olmayacaginiz bir karar verirsiniz.
Hiç pismanlik kırıntısı yok mu adamın geri basmıyor mu ?çok teşekkür ederim bende nerdeyim bilmiyorum.
Eğer ki bir şans daha vereceksiniz evlilik terapisti psikolog desteği almayı dusunseniz ya da şart kossaniz.çok teşekkür ederim bende nerdeyim bilmiyorum.
özür diledi sarıldı falan ama benim içimden gelmediği için annesine yolladım çünkü farkettimki ben yelkenleri çabuk suya indirince daha da kötü oluyoruz biraz düşünsün taşınsınHiç pismanlik kırıntısı yok mu adamın geri basmıyor mu ?
o zaten aklımda var ablasınada söyledim abla ben gitmek istiyorum yoksa biz böyle birbirimizin hayatını zehir edeceğiz diye eşiminde bunu olumlu karsılayacağını biliyorumEğer ki bir şans daha vereceksiniz evlilik terapisti psikolog desteği almayı dusunseniz ya da şart kossaniz.
Bunu da kesinlikle denemelisin. Eger ki Esin kabul ediyorsa evliliğinin bitmesini istemiyordur, o zaman elinden geleni yapmali.Esin sinirlerine hakim olamıyor sanırım. Destek alarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Eğer ki bu sefer de olmazsa zaten yapacak bir şey yok. Hayatı zindan etmeye gerek yok.o zaten aklımda var ablasınada söyledim abla ben gitmek istiyorum yoksa biz böyle birbirimizin hayatını zehir edeceğiz diye eşiminde bunu olumlu karsılayacağını biliyorum
Şu an çok sinirlendim gerçektenEvet hanimlar salakligima doymarak gittim ailesinin yanina tombala oynuyorduk 1 tlsine bende ilk once benim param yok kim kazanirsa sonra veriyim dedim. İkinciyi oynayacaktik ben oynamicam zaten param yok dedim bu arada esim benim adima veriyomus ben duymadim kayinbabamda ben veriyim senin yerine oyna dedi babam veriyosa oynayim ozaman dedim esim birden dangalak ben veriyorum burda dedi ben sok oldum dangalak mi ? Dedim evet dangalak ben burda veriyorum ben versem oynamayacaksin yani defol gerizekali dedi ben de laflarini aynen iade ediyorum dedim oturma odasina gittim.gorumcemler geldi butun herseyi anlattim tabiki kardeslerini hakli bulup yanlis anlamistir dediler bende dedimki sizin basiniza gelsin ben ozaman goreyim sizi vs dedim. Yani bir kez daha aptalligimi tescilledim
henüz değil..Son durum ne merak ettim baristinizmi
çok teşekkür ederim.. eşimle aile terapistine başlıyoruz. evde artık. bilmiyorum ama ilk zamanlardan dolayımıdır nedir eskisinden daha iyi davranışları.ShellShock durum nedir merak ettim
Gelip özür diledi mi?çok teşekkür ederim.. eşimle aile terapistine başlıyoruz. evde artık. bilmiyorum ama ilk zamanlardan dolayımıdır nedir eskisinden daha iyi davranışları.
evet.çiçek almış birde. bende dayanamadımGelip özür diledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?