- 15 Ekim 2016
- 22.631
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.845
- 598
- Konu Sahibi ShellShock
-
En güzelini yaparsın..İnanin uzun zaman sonra ilk defa kendim icin bir sey yapip kahvaltimi yaptim guzelce hazirlandim sinemaya gidiyorum bugunu sadece kendime ayirdim. Hatta sadece bugun degil bundan sonra hep kendim icin kendi mutlulugum huzurum icin ne gerekiyorsa yapacagim
Benimde bir omrumu boyle heba etmeye niyetin yok o yuzden onun anladigi dilden konusup onu oyle bir yok sayacagim ki ne hissettigimi misliyle anlayacak.Sizi çok iyi anlıyorum aynısından bir tanede bende var laf olsun diye konuşuyor aklınca hava yaptı ablasına nasıl olsa biliyormuşya kabul etmeyeceğini düşünceli bonkör kardeş ayakları soğuyor insan gerçekten Allah sabır versin. Ayrılmak tek çare siz birde evlisiniz cesaret etmek zor ama bi ömür de böyle geçmeyecek bence
Siz içinizden geçeni yapın rahatlarsınız en azından ama onun tavrınızı üstünüze alınacağını bile sanmam çünkü o kusursuz illa sizde bir sorun bulacaktırBenimde bir omrumu boyle heba etmeye niyetin yok o yuzden onun anladigi dilden konusup onu oyle bir yok sayacagim ki ne hissettigimi misliyle anlayacak.
Evet bende oyle dusunuyorum kendisi bilir benim kaybedecegim bir sey yok o yansin kendisine . Kendimi ovmek istemiyorum ama cevrem tarafindan cok begenilirim hatta sen onun yuzunden ozguvenini yitirdin onu cok yakisikli saniyorsun ama sen ondan daha guzelsin dyen bircok arkadasim var. Hani huyum kotu olsa neyse diyecegimde adam ariza vallaSiz içinizden geçeni yapın rahatlarsınız en azından ama onun tavrınızı üstünüze alınacağını bile sanmam çünkü o kusursuz illa sizde bir sorun bulacaktır
Öyleleri kendileri gibi çirkef narsist birini seçmiyor zaten daha ılımlı, uysal birini seçiyorlar rahatça ezebilmek için sizde sorun çıkmasın dedikçe özgüven kalmıyor. Ayrıyeten hiç yakışıklısın falan deyip egosunu iyice göklere çıkarmayın kendi güzelliğinizi vurgulayın anlasın odaEvet bende oyle dusunuyorum kendisi bilir benim kaybedecegim bir sey yok o yansin kendisine . Kendimi ovmek istemiyorum ama cevrem tarafindan cok begenilirim hatta sen onun yuzunden ozguvenini yitirdin onu cok yakisikli saniyorsun ama sen ondan daha guzelsin dyen bircok arkadasim var. Hani huyum kotu olsa neyse diyecegimde adam ariza valla
Tazminat alabilmen için onun sana dava açması gerektiğini nerden çıkardın?Bilmiyorum ne yapacagimi bosanmak istiyorum cunku karsimda beni hor goren ve gerkesin icinde yerin dibine sokmakta sakinca gormeyen bir hayvan var ancak bu hayvan herif sirf davayi ben acayim diye bekler tazminat vs vermemek icin bu yuzden onun acmasini beklemem gerek
İste ben bu hataya dustum hep o ve ailesi benim gozumde hep benden guzel geldi hep onlar daha guzel dedim kendimi begenmemeye basladim hatta kendiside yok kilo aldin seni ilk tanidigim zamanlar ne kadar zayiftin (bes kilo anca almisimdir) vs vs bile isteye sakayla karisik hep onun benden daha guzel oldugunu soyluyor. Ben de bunu kabullenmisim resmenÖyleleri kendileri gibi çirkef narsist birini seçmiyor zaten daha ılımlı, uysal birini seçiyorlar rahatça ezebilmek için sizde sorun çıkmasın dedikçe özgüven kalmıyor. Ayrıyeten hiç yakışıklısın falan deyip egosunu iyice göklere çıkarmayın kendi güzelliğinizi vurgulayın anlasın oda
Peki ispat etmem gerekmez mi inanin bu konularda bilgisizim ve dogru adimlar atmam gerekiyorTazminat alabilmen için onun sana dava açması gerektiğini nerden çıkardın?
İlk açılan anda maddi manevi tazminat talepli çekişmeli boşanma davası açabiliyorsun.
Yoksa kimse o bana dava açtı diye tazminat almaz. Haklı sebebin olması gerekir.
Mahkeme bunları sizleri dinleyerek araştıracaktır söylenmiş sözleri nasıl ispatlayabilirsinizki eğer eşiniz çok mükemmel bir oyuncu değilse illa mahkemede kabul edecektir yaptıklarını. Sakın ha hiç birşey imzalamayın okumadan Tv'de görüyorum hep kadın bilmiyor diye attırıyor kağıda imzayı kağıt neymiş mal ayrılığı sözleşmesi, yok anlaşmalı boşandık falan öyle olunca tazminatta sıkıntı olabilir diye biliyorum, boş kağıda falan asla avukata bile güvenmeyin okuyun başkasına sorun ne anlama geliyor diye öyle atın gerekirsePeki ispat etmem gerekmez mi inanin bu konularda bilgisizim ve dogru adimlar atmam gerekiyor
Ben yarindan itibaren arastirayim teyzemle beraber sonuca baglayim artik cunku bende biktim her zaman ayni seyleri yasayip degersizlestirilmekten o da ailesiyle mutlu olsun artik ne yapayimBirde tazminat talebini çok düşük tutma mahkeme gerekirse indirir zaten tutarı ama ama senin istediğinden fazlasını hak etsende başta ki belirttiğin tutardan fazlasına hüküm veremez
Cok haklisiniz insan bu dunyaya yalniz gelir ve kendini mutlu etmesini bilmeli ve kendi degerini kendi belirlemeli bence butun suc bende cunku kendimi degersiz hissetmem insanlarinda bana deger vermemesi anlamina gelir ben tek hatam kendim disinda herkesi dusundum ve cok fazla fedakarlik yaptim karsiliginida hicbir zaman goremedimEşin bencil kibirli saygısız ağzı bozuk merhametsiz hoşgörüsüz güvenilmez bir adam, bunu bilerek adımlarını at. Asla hizmet etme paranı yedirme yok say ama 3gün sürmesin bu istikrarlı ol. Bu işin sonu nereye varacak görücez ama en önemlisi kendine saygını yitirme ve kendi değerini bil
Körükle gitmek istemem ama o götürseymiş madem sizi onun emirleriyle mı yaşayacaksınız. Konuyu uzatmayın adam ters belli diklenmeyin size zarar verebilir . Ama aileniz aynı şehirdeyse onlara gidin bence daha güvenli. Boşanma kararınızı da bir an evvel plana geçirseniz sizin için iyi olacak gibiHanimlar aradi bu bagirdi sinemadayim dedim kime sordun cik ordan eve gel daha kotu seyler olur evli oldugunun farkinda misin dedi bende sen diye sordum bagirdi eve gel dedi
Ya inanirmisin en son yazdigindan sonra sen ben gidicem deyince biraz karisinin emegini uyumunu gorur duzelir büyumeye baslar diye gecirmistim icimden dun aksam yaptigini okuyunca sok oldum kucuk olan sensin aslinda senden 7 yasta buyuk ama yok yani egoist yapi olunca olmuyor demekkiBen yarindan itibaren arastirayim teyzemle beraber sonuca baglayim artik cunku bende biktim her zaman ayni seyleri yasayip degersizlestirilmekten o da ailesiyle mutlu olsun artik ne yapayim
sen gidince altan al o evden gittiginde esyalarini topla direk ailenin yanina git sonra davani ac. altan al deme sebebin bu erife yuzune bosancam dersen sana siddet uygular ailen arkanda olsun.Hanimlar aradi bu bagirdi sinemadayim dedim kime sordun cik ordan eve gel daha kotu seyler olur evli oldugunun farkinda misin dedi bende sen diye sordum bagirdi eve gel dedi
22 sayfayi oku adam ailesinin yaninda bagirmisYa ablası tamam çıkalım deseydi eşin senin yüzüne nasıl bakacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?