Napim annem diyo hepsi de evli artık ama onlarin eşlerine gıkını cikaramiyo isi gücü benle çünkü esim yüzünden bende anlamiyorum şimdi bi evladım var ikincisi olursa ona çok çok iyi bunada kotu mu davrancam mesela eşimi okulda başarılı değil diye okuldan almış 13 yaşında ise vermiş digerlirini liseye kadar okutmus sanki onlar çok çalışkan okuyarak bi yere gelmişler gibi esim 17 sene boyunca aynı ışte çalışmış hiç iş değiştirmemiş ve annesine her ay maaşını veren tek evlat en büyükleri askerden gelir gelmez evlenmis onun borçlarının esime odetmisler ama o abisi bizim düğünde eşimin aldığı bilezikleri takti en küçükleri gizli evlendi kizin arkasindan ağza alinmicak laflar yapti şimdi barismislar ortanca kaybında yeni evlendi kına gecesinde o elti gelene kadar dibimden ayrılmayan kadin beni unuttu pek te umrumda değil ama zoruma giden o kizin tuttu elinden yeni gelinle foto çekildi bende o sırada karşılarında duruyorum sende gel demedi geçen ziyarete gittik benim çocuğum doğduğunda bi çorap almayan kadin o eltimin bebeği için üç poset kıyafet almis ya aslında almaması bana yapmaması işime gelir çünkü bizim eve yerleşmek için can atıyor bahanelerim olur git onlara derim ama zoruma giden herşeyi benim eşimden beklerken onlara yagdirmasi gücüme gidiyor ya dugunumuzden bi gün önce bile evimize dikti gözünü üç beş sokak var aramızda siz balayına gittiğinizde ben bi hafta sizin evde kalayım diye tutturdu neymiş kafasını dinlemek istiyomus esim kardeslerinede soylemicekmis o koye gidiyorum dicekmis yalan müsade etseydim maa aile evimde kalacaklardı gerek varmış gibi balayına giderken bile eşimle tartistim bütün iç kapilari kitledim eşimi kapıya yolladım anahtarları sakladım dış kapının anahtarlarinin hepsini yanıma aldim oyle çıktım bide bunlar en basitleri anlatsam sizlerde sinirlenirsiniz