Bir Yılbaşı Sorunuda Benden Gelsin O Zaman

Bir de görümce de yılbaşı yemeğine katıldı değil mi ve evli olmasına rağmen? Yani kendi ablası olınca kaynanada değil anasının evinde kutlayabiliyorken yılbaşını sen ne evde ne ailende ne kocanla dışarda kutlayabilirsin mecburen onun ailesine gitmelisin. He gittin gittin ama ne oldu kıymetin bilinmedi bilinmeyecekte, saygısızlık gördün..
Kız onu yok sayıcam diyo bir sinemaya gidiyo adamın tavrına bak... maganda resmen!

Ben anlamadım şimdi. Sinemadasınız ama hala adamı düşünüyorsunuz, kkya yazıyorsunuz. Bunları yaparak kendinizi düşünüyor olmazsınız. Eşiniz çağırdı şimdi de ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bir de siz dava açınca tazminat alamıyorsunuz diye bir şey yok.

Peki ispat etmem gerekmez mi inanin bu konularda bilgisizim ve dogru adimlar atmam gerekiyor
Şimdi zaten neyi ispat etmek istediğine göre değişir konu.
Bi aldatma falan varsa ispat etmelisin evet ama sen neyi ispat etmek istiyorsun?
İlla tazminat mı istiyorsun?
Mesela sana hakaretler ettiğine dair onun ailesi şahit olmayacağına göre, mesajları falan varsa silme. Seni hakaret tehdit eden, küçük düşüren ne varsa toplaman lazım delilleri.
Ama zaten çalışıyorsan nafaka alamazsın.
Çocuğun da yok.
Seni evden de kovmamış, aldatmamış. Pek bir tazminat da alamazsın
Neden anlaşarak ayrılma yoluna gitmiyorsun?
Hiç bir şey ispat etmen de gerekmez.
Hem daha çabuk biter.
Hem ayrılmasan bile tavrını görürsün kabul edecek mi diye. O da ciddiyetini görür

Son düzenleme:
Eşinizi yetiştiren ailesi,evlat ailenin yansımasıdır derler eğer kendilerinin yanında sizinle bu uslupla konuşmasına izin veriyorlarsa,hic bir tepki göstermiyorlarsa o ailede iş yok demektir yani ailesi ne ki evladı ne olsun...Balık baştan kokar..

Konu sahibi çoktan barıştı bence. Barışmasa da sözünü dinleyip evine gitti.Bugün barışmasa yyarın barışacak.

Konu sahibi çoktan barıştı bence. Barışmasa da sözünü dinleyip evine gitti.Bugün barışmasa yyarın barışacak.
Shelly eğer boşanmayacaksan barışacaksan bile allah aşkına 2günde barışma. Adamın bir burnunu sürt, biraz süründür, yaptığının hakaretlerinin yanlış olduğunı anlasın üste çıkamasın ama bu yetmez; bir daha da cesaret edemesin. Sanmıyorum ama seni kaybetmekten (!) korksun. Dün gerizekalı defol dangalak diyen adamla bugün barışırsan bilemiyorum, çok geçmez aynı olay tekrarlanır. Dileğimiz tabiki tekrarının yaşanmaması yönünde ama felaket geliyorum diyor burada

"Dangalak da sensin gerizekalı da! Al bu tombala kağıdını yersin saman niyetine" demeliydin içeri geçmeden önce... ay sinir geldi yemin ederim. Hepsi aile ve yetiştirme tarzı yüzünden.. yağmur yağsa kayınaileden bileceksin bu devirde. Çünkü herşeyin suçlusu onlar.Ben de illallah eden gillerdenim de.
Tavrımın kusuruna bakma

Son düzenleme:
Konu sahibinden ses yok ne oldu acaba dövmeye kalkmasin adam

walla alti yildan sonra zorla hamile kaldim, dedim artik esim beni basinda tasir, hic de düsündügüm gibi olmadi

Günaydın hanımlar. Dün bayağı atraksiyon doluydu bu yüzden yazmak için işyerine gelmeyi bekledim telefondan yazmak zor oluyor.Eve gittim evet çünkü ortalığı ayağa kaldırmış resmen anneannemi bile aramış anneannemde kızım evine git sonra istiyorsan çıkıp gel dedi.Gittim eve bana diyorki süslenmişsin makyajını yapmışsın rahatladın mı? bende rahat bıraktığın mı varda rahatlayayım dedim nasıl iyi mi böyle umursamadan haber vermeden gitmek deyince bilmem sen daha iyi bilirsin umursamamayı ve emin ol seni umursadığım için buraya gelmedim sırf anneannem üzülmesin diye geldim dedim. neyse kısa keselim eğer bağırıp çağıracaksan ben seninle muhattap olmayacağım ama insan gibi konusacağım dersen ben de konusurum dedim. Başladım anlatmaya benim gözümden görmesini istedim ama adam hala yok işte o an ablamın çocuklardan ne kadar bunaldığını görünce çok üzüldüm sabahta annem ablanı gezdirin çok bunaldı diyince birden doğaçlama gelişti her şey vs vs dedi. bende dedimki ablan Allah a şükür muhtaç değil böyle ilgilere, eşi melek gibi adam bırak bunları eşi düşünsün. sende kendi eşini düşün deememle yine başladı kıskançsın falan demeye. bende senin kafan basmıyor olabilir ama ben kendi duygularımın ne olduğunu biliyorum keşke kıskançlık olsaydı bu duygu emin ol içimdeki duyguyu yaşasaydın keşke kıskansa derdin dedim. işte bu yine bağıra çağıra konusmaya baslayınca seni duyabiliyorum alçak konus komşulara yeterince rezil oluyoruz iyice olmayalım dedim bu iyice bağırmaya baslayınca gittim yatak odasına kapıyı kitledim. o da diğer odadaydı uyumuş. bende bir iki saat sonra ablasına gittim abla böyleyken böyle ben bu adamla bas edemiyorum kendni benim yerime koy dememle kadın zaten canım ben ve annemler sana çok üzüldük kendimi senin yerine koyarak düşündüm ben ve gerçekten haklısın istersen konusayım kardeşimle dedi yok abla kendisi anlasın terbiyesizliklerini dedim.bir saate yakın orada durdum. bu arada o dangalak gerizekalı için özür diledi ama lütuf gibi. neyse ben eve gittim bu uyanmış kalktı gitti bende o arada evi topladım falan geri geldi almış 3 tane bira sigara geçerken dediki beni rahat bırak dedi ben de sen kimsin ya seninle muhattap olcam dedim. senden nefret ediyorum dedi ben de senden nefret ediyorum dedim. gidecek bir yerim olsaydı emin ol giderdim dedi. bende 3 tane kapın var seç beğen al ailen sana kucak açar korkma daha önce yapmadığın şey değil dedim. sonra bu yine bağırmaya baslayınca al pılını pırtını git annenin evine böylesi daha iyi olcak emin ol dedim işte sarıldı barısmaya çalışınca ittim az önce nefret ediyodun ne oldu dedim yine sarıldı bende bu kadar kolay değil kusura bakma seni görmek istemiyorum artık biraz uzak kalalım yıprattın beni dedim. içeri oturdu sonra ben annesini aradım anne ben susmakla hatamı ettim bilmiyorum ama ya oğlunuz düzelir bana yuvasına sahip çıkar ya da ben artık yapamıyorum çok yoruldum dedim yine noldu falan dedi bende anlattım nefret ediyorsa gelmez bu eve dedim. ben onla konusurum olmaz öyle şey dedi bende artık ne yaparsınız bilmem ama lütfen artık bana yaptıklarına sessiz kalmayın iki tane kızın var onları benm yerime koy dedim. zaten biz seni haklı bulduk üzüldük dedi bende o gün niye oğlunuza bir şey demediniz o zaman dedim arayın oğlunuzu gelsin size dedim. aramış işte on dk sonra gitti..

O bagirirken niye dinledin ve ablasina gitmek yerine nye ailene gitmedin disardan asagilanan ama yinede evliligi kurtarmaya calisan kişi gibi gorunuyosun cekip gidecektin o ugrasacakti barismak icin

O bagirirken niye dinledin ve ablasina gitmek yerine nye ailene gitmedin disardan asagilanan ama yinede evliligi kurtarmaya calisan kişi gibi gorunuyosun cekip gidecektin o ugrasacakti barismak icin
söylediğiniz çok kolay gibi gözüksede öyle olmuyor işte o işler. insan başkasının evin sığamıyor. daha önce yaşadım biliyorum. çekip gittiğimde oldu. ama ailesine hiç yansıtmadım bu defa da bu yolu deniyorum yapacak bir şeyim yok çünkü.

Daha önce gittiginde geldimi ugrastimi barismak icin

Daha önce gittiginde geldimi ugrastimi barismak icin
evet uğraştı ama şimdi onu savunacak halde değilim boşanma düşüncesi hala kafamda mevcut ama birazda olsa umudum var diyebilirim iyi yönlerini kötü yönlerini düşünüyorum devamlı. düzeltirse ailesi düzeltir ve istiyorsa kendisi düzelir artık benden çıktı iş.en azından pişmanlık duymam ben bu evlilik için her şeyi yaptım diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…