- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Şimdi zaten neyi ispat etmek istediğine göre değişir konu.Peki ispat etmem gerekmez mi inanin bu konularda bilgisizim ve dogru adimlar atmam gerekiyor
Eşinizi yetiştiren ailesi,evlat ailenin yansımasıdır derler eğer kendilerinin yanında sizinle bu uslupla konuşmasına izin veriyorlarsa,hic bir tepki göstermiyorlarsa o ailede iş yok demektir yani ailesi ne ki evladı ne olsun...Balık baştan kokar..Evet hanimlar salakligima doymarak gittim ailesinin yanina tombala oynuyorduk 1 tlsine bende ilk once benim param yok kim kazanirsa sonra veriyim dedim. İkinciyi oynayacaktik ben oynamicam zaten param yok dedim bu arada esim benim adima veriyomus ben duymadim kayinbabamda ben veriyim senin yerine oyna dedi babam veriyosa oynayim ozaman dedim esim birden dangalak ben veriyorum burda dedi ben sok oldum dangalak mi ? Dedim evet dangalak ben burda veriyorum ben versem oynamayacaksin yani defol gerizekali dedi ben de laflarini aynen iade ediyorum dedim oturma odasina gittim.gorumcemler geldi butun herseyi anlattim tabiki kardeslerini hakli bulup yanlis anlamistir dediler bende dedimki sizin basiniza gelsin ben ozaman goreyim sizi vs dedim. Yani bir kez daha aptalligimi tescilledim
Siddet gormesinde adam dengesizKonu sahibi çoktan barıştı bence. Barışmasa da sözünü dinleyip evine gitti.Bugün barışmasa yyarın barışacak.
umarım iyidir. Ailesine gitmiştir.="Ozzgeee, post: 49530115, member: 77860"]Siddet gormesinde adam dengesiz
Shelly eğer boşanmayacaksan barışacaksan bile allah aşkına 2günde barışma. Adamın bir burnunu sürt, biraz süründür, yaptığının hakaretlerinin yanlış olduğunı anlasın üste çıkamasın ama bu yetmez; bir daha da cesaret edemesin. Sanmıyorum ama seni kaybetmekten (!) korksun. Dün gerizekalı defol dangalak diyen adamla bugün barışırsan bilemiyorum, çok geçmez aynı olay tekrarlanır. Dileğimiz tabiki tekrarının yaşanmaması yönünde ama felaket geliyorum diyor buradaKonu sahibi çoktan barıştı bence. Barışmasa da sözünü dinleyip evine gitti.Bugün barışmasa yyarın barışacak.
söylediğiniz çok kolay gibi gözüksede öyle olmuyor işte o işler. insan başkasının evin sığamıyor. daha önce yaşadım biliyorum. çekip gittiğimde oldu. ama ailesine hiç yansıtmadım bu defa da bu yolu deniyorum yapacak bir şeyim yok çünkü.O bagirirken niye dinledin ve ablasina gitmek yerine nye ailene gitmedin disardan asagilanan ama yinede evliligi kurtarmaya calisan kişi gibi gorunuyosun cekip gidecektin o ugrasacakti barismak icin
evet uğraştı ama şimdi onu savunacak halde değilim boşanma düşüncesi hala kafamda mevcut ama birazda olsa umudum var diyebilirim iyi yönlerini kötü yönlerini düşünüyorum devamlı. düzeltirse ailesi düzeltir ve istiyorsa kendisi düzelir artık benden çıktı iş.en azından pişmanlık duymam ben bu evlilik için her şeyi yaptım diyebilirim.Daha önce gittiginde geldimi ugrastimi barismak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?