• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yerden başlamak lazım.Sitede bana arkadaş olacak benim yaşlarımda birileri var mı?

Dribbble Dribbble 'ye katılıyorum. Senin gibi olmayan insanlara bakış açın berbat. Kimsenin senin yargilamalarinla mutlu olacağına inanmıyorum. Kızcagiz sevgili yapsa yollu dersin, sevgilisiyle tatile çıksa .rospu muamelesi yaparsın. Bu devirde ve bu kafayla senin sevgili bulman da zor arkadaş bulman da

Ama hep yazıp kaçıyorsun, her konunda iletişim kurmaya çalışıyorum mesela ben. Sen böyle umursamaz davranınca mesela nasıl arkadaş olabiliriz. Dışarıdan birisi de beni umursamıyor der geçer.
Ben seni sanki ilk defa görüyorum.

Yok hep buralardayım konularına da yazıyorum hatta bir çocuk falan vardı aklında, sonra biraz sıkılgan biriydin bir şeylere başlayamıyordun, motivasyon eksikliğin oluyordu, terapi alıyordun yanılıyor muyum ? İkna oldun mu :)
E tm olalım jshdzj

Canim gercek hayattan arkadas edinmeye calis. Bu senede uniye bir yere git. Okumak sana iyi gelir. Cevrende olur.

Back