- 30 Nisan 2016
- 3.880
- 8.864
- 158
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Ben olsam iade ederim, çünkü indirim az değil..Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insanben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.
Bu kadar indirim yapıldığına göre demekki ederi 16 bin TL değil.Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insanben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.
Evet para iadesi var ben de böyle düşündüm açıkçasıBu kadar indirim yapıldığına göre demekki ederi 16 bin TL değil.
Direkt para iade yapıyorlar mı?
Bu durum benim kafamı karıştırırdı şahsen farklı markalara bakardım.
İade durumunu yenisini almak şartıyla yapacaklarsa; ben de yatağı kullanmadıysam aldığımı iade edip indirimli fiyatı üzerinden almayı tercih ederdim.5700 TL'lik kayıp yazık,ne gerek var.
Aynen öyleBin iki bin olsa hadi uğraşmayın derim ama neredeyse altı bin fark var. O fiyata çok güzel nevresim takımı, yorgan, yastık vs alabilirsiniz. Uğraşmaya değer.
Yenisini sipariş edin.Kapıdan gelip alacaklar sadece sarması var işte onların gibi paket yapamayız rulo şeklinde bir hurçta geldi yatak
Ennnn mantıklı yorum. Yenisi rulo gelecek.buymuş gibi ruloluyu iade edin süresini kaçırmadan.Yenisini sipariş edin.
Eskisi için iade talebi oluşturun
Yenisi gelince eski yatak oymuş gibi paketini açmadan iade edin
İade edın az para değil.Meşhur satış sitelerinden birinden yatak aldık. Biz aldığımızda yatak 16 bin küsürdü yatağın kendi sitesinde de aynı fiyattı. Biz aldık yatak geldi ertesi gün yatak 5700 TL indirime girdi ya indirim indirim anlarım bin lira olur iki bin lira olur hadi 3 bin indirim olsun yine anlarım 5700 TL indirim mi olur eşim iade etmeyi düşünüyor diyor bu kadar da kazıklanmaz bir insanben de o kadar gelmiş boşver iade etme kullanalım diyorum karışık bir durum yorumları bekliyorum.
Eşim iade edecekti de ben etmeyelim diyerekten kaldıValla buraya konu açmakla geçireceğim vakit yerine iade etmiştim bile 5700 düşünülür mu
Ruloyu açıp baktık biz yatak başka odada dinlenme süresinde iken indirime girdi yatak dinlendi biz dinlenemedik 5700 i duyuncaEnnnn mantıklı yorum. Yenisi rulo gelecek.buymuş gibi ruloluyu iade edin süresini kaçırmadan.
Off kafalar zehirAldığınız yatağı kullanın.
İndirimliyi de satıb alın.
Aynı kodlu aynı ürün aynı satıcı değil mi zaten? Yeni gelen yatağı pahalı satın aldığınız ürünün iade koduyla iade edin.
Şimdi anladım kafam anca jeton düştü kafalar zehir süpersinizYenisini sipariş edin.
Eskisi için iade talebi oluşturun
Yenisi gelince eski yatak oymuş gibi paketini açmadan iade edin
Ben yeterince hayır veriyorum çok şükür sokak hayvanlarını besliyorum o parayla ben birçok mama alır salam alırım sokak hayvanlarınaYa aradaki farki bir yere hayir ver yine de birakma iade oluyorsa hic dusunme bile
Ben yeterince hayır veriyorum çok şükür sokak hayvanlarını besliyorum o parayla ben birçok mama alır salam alırım sokak hayvanlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?