Bir yatak meselesi

Siz olsanız iade eder misiniz?

• Evet iade ederim. Bu kadar da indirim olmaz.

OY: 47 92,2%
  • Hayır razı olur kullanırım.

OY: 4 7,8%

• Ankete Katılan
    51
Eşin haklı. Bu kadar indirim çok.
Bırak eşin uğraşsın o zaman.
Yada müşteri temsilcisini arayın belki indirim tutarını iade ederler,yada ne bileyim o tutar kadar kupon falan verirler.
Arada satış sitesi olmasa firmanın kendi sitesinden almış olsaydık aradaki farkı iade ederdik dediler

iade edilmeli tabii ki böyle haksızlıklara sessiz kalındığı takdir de 5700 yarın size, bize 8700 olarak dönecektir. Satış yeri uğraşmak zorunda kalsın ki ahlaksızlıktan vazgeçsin. O paraya ihtiyacım olmasa bile iade ederim. İnat

Nett iade ederdim 5.700 az para değil canım

Ben de bugün bu kanıya vardım iade edelim mi bir daha böyle şey yapmazlar belki dedim ama bi 10 gün gibi bir süre beklemesi var o da saçmaca bir durum

Baktım şimdi çoğu firma ürün açılmadıysa iade alıyormuş. Doğru olan da bu bence, hijyen önemli.
Biz müşteri temsilcisi ile konuştuk iade kabul ediyorlar hijyen derken? Bu yatağı başkasına satmayacaklar içerisindeki yay mı nedir onları alıp yeniden üretim oluyormuş yani bu yatak çöp olacak onlar için

Müşterinin cayma hakkı var . Kullanmadığınız ürünü iade edebilirsiniz . Tabi bunun için gün vermişlerdir ama 14 gün mecburi diye biliyorum yasal olarak cayma hakkı 14 gün . Bazı siteler daha fazla gün koyabiliyor .
Günü kaçırmadan iade edin .

Yuh öyle indirim mi olur. Ben direk iade talep ederim kusura bakmasınlar.
Ya geçen ay Amazon’dan iki parça ürün aldım. Bu ay indirim olmuş hesabıma aradaki 200 lira farkı yatırdılar. Bayılıyorum bu siteye.

Chat Gpt böyle dedi

Evet, bu durumda yatağı iade edip indirimli fiyattan tekrar almak mantıklı ve tüketici hakkınız açısından da uygun bir adımdır. Şöyle açıklayayım:

1. İade Hakkınız

İnternetten yapılan alışverişlerde 14 gün koşulsuz iade hakkınız var (mesafeli satış sözleşmesine göre).

Ürünü kullandıysanız bile ambalajı zarar görmemişse iade kabul edilir. Yatak gibi hijyenik ürünlerde ambalaj açılmamış olması önemli olabilir ama bazı firmalar buna esneklik gösterir.

2. 5700 TL'lik İndirim Önemli

16.000 TL yerine 10.300 TL’ye almak çok ciddi bir tasarruf (yüzde 35 civarı).

Aynı ürünü, daha ucuza alma şansınız varsa ve iade koşullarını sağlıyorsanız bu adımı atmak mantıklı olur.

Bin iki bin olsa hadi uğraşmayın derim ama neredeyse altı bin fark var. O fiyata çok güzel nevresim takımı, yorgan, yastık vs alabilirsiniz. Uğraşmaya değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…