- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Melisa Melis, gönlünün muradı neyse onu versin Rabbim.şimdi görünce okudum inşallah iyi geçmiştir.
Okudum canım, Rabbim ol desin inşallah.Melisa Melis, gönlünün muradı neyse onu versin Rabbim.
Okudum dua ettim.
Alttaki arkadaşı benim duam dileğim içimde bana dua eder misin? Duama amin der misin?
Sağ ol
okudum arkadaşım.Okudum canım
sağlık huzur mutluluk için...
Okudum canım.Allah kabul etsin:))
Cok tesekkur ederim canım.okudum canım Allah kabul etsin..
huzur mutluluk sağlık....
okudum Allah kabul etsinCok tesekkur ederim canım.
Amin!!cumlemize..
Okudum senin için. Allah kabul etsin.okudum Allah kabul etsin
hayırlı sağlıklı bir evladımın olması için dua istiyorum.. Rabbim bu cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul etsin
okudum ,Rabbim kabul etsin gönlündeki niyeti hayırlısıyla.Okudum senin için. Allah kabul etsin.
bu arada be de teşekkür ederim sana :))
Çok teşekkür ederim canım. Ben de senin için okudumm.allah kabul etsin inşallah canım.okudum ,Rabbim kabul etsin gönlündeki niyeti hayırlısıyla.
okuyacak kişiye şimdiden tşk ettim ,Allah seninde gönlündekini güzelliklerle versin şimdiden:)
Rabbim gönlünden gecenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah evine yuvana huzur sevgi versin
Gönlünden geçen duan neyse amin diyor, Fatiha okuyorum, Allah kabul etsin.Allah gönlündeki dileğini sana mutlulukla ,hayırlı yolla versin. 2 fatiha okudum.
Okudum canım.Allah kabul eder inşallah. Inşallah Allah gönlüne göre verir canım.yine bi kandil yine dua zamanı arkadaslar allah rızası icin banada dua edin allah banada evlat nasip etsin 7 senedir kollarım bos insallah seneye bu zamana evladımı emzirir kandilimi evladım kucagımda geciririm(
dualrınızı bekliyrouz kızlar
Okudum canım.Allah kabul eder inşallah. Inşallah Allah gönlüne göre verir canım.
Okudum senin için canim. Rabbim sana ve tum isteyenlere bu mubarek kandil hurmetine hayirli evlat nasip etsin...yine bi kandil yine dua zamanı arkadaslar allah rızası icin banada dua edin allah banada evlat nasip etsin 7 senedir kollarım bos insallah seneye bu zamana evladımı emzirir kandilimi evladım kucagımda geciririm(
dualrınızı bekliyrouz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?