- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/page-893
Hayırlı Kandiller...
Bekleriz Hanımlar...
Hayırlı Kandiller...
Bekleriz Hanımlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım.çok Teşekkürler.Allah gönlünden geçen,çok istediğin,hayırlı dualarını kabul etsin inşallah , senin için okudum cnm
allah rızası cin hanımlar bana da bi dua okuyun bu berat gecesi kollarım bos seneye kollarımda evladımla dinliyim duaları berat gecesini cocugumla geciriyim insallahhh
amin amin amin.rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.bu mübarek gecenin hürmetine.bana denk geldin limoncu, bugun 2. kez sana dua ediyorum. Allah kabul buyurur ins. hayirli evladini alirsin kucagina seneye bu zamanlar. Rabbim kocanla aranizdaki muhabbeti artirsin ailenle sorunlarinizi bertaraf etsin insallah. bu guzel gecenin hurmetine sen de ve senin neslin de beraat edenlerden olun insallah...
Alttaki arkadasim sen de benim dualarima amin der misin, icinden gecen dualari bu gece benim icin de eder misin.
senin için fatiha okudum.bütün dileklerin duaların kabul olsun inşallahbana denk geldin limoncu, bugun 2. kez sana dua ediyorum. Allah kabul buyurur ins. hayirli evladini alirsin kucagina seneye bu zamanlar. Rabbim kocanla aranizdaki muhabbeti artirsin ailenle sorunlarinizi bertaraf etsin insallah. bu guzel gecenin hurmetine sen de ve senin neslin de beraat edenlerden olun insallah...
Alttaki arkadasim sen de benim dualarima amin der misin, icinden gecen dualari bu gece benim icin de eder misin.
senden üstteki uye icindi ama sana nasip oldu 10 fatiha 10 ihlas 10 felak 10 nas ve 5 tane ayetel kursi okudum ins dilegin olursenin için fatiha okudum.bütün dileklerin duaların kabul olsun inşallah
alttaki uye bana dua eder misin? canımdan cok sevdigim adam da bana asık olsunsenin için fatiha okudum.bütün dileklerin duaların kabul olsun inşallah
saol canım edince soyle ettim diye :)))))Ederim canım:))
1 fatiha ve 1 sahmaran duası okudum sahamran duası bi is icin 7 gün okunurOkudum canım.allah kabul etsin.biriniz de bana okur mu?çocuğumun hayırlı bir okul ve öğretmene yazılması için:))
Cok teşekkür ederim canım. Allah inşallah kabul eder :))1 fatiha ve 1 sahmaran duası okudum sahamran duası bi is icin 7 gün okunur
insallah canım serdar benı sevsin cok mutlu olucammCok teşekkür ederim canım. Allah inşallah kabul eder :))
ayy ne güzel bi dua bu böyle allah ne istiyosan onuda sana nasip etsin insallahhbana denk geldin limoncu, bugun 2. kez sana dua ediyorum. Allah kabul buyurur ins. hayirli evladini alirsin kucagina seneye bu zamanlar. Rabbim kocanla aranizdaki muhabbeti artirsin ailenle sorunlarinizi bertaraf etsin insallah. bu guzel gecenin hurmetine sen de ve senin neslin de beraat edenlerden olun insallah...
Alttaki arkadasim sen de benim dualarima amin der misin, icinden gecen dualari bu gece benim icin de eder misin.y
Kıyamam ben sanaaaa:)))insallah canım serdar benı sevsin cok mutlu olucamm
limoncu sana 1 fatiha okudum dileklern kabul olur insayy ne güzel bi dua bu böyle allah ne istiyosan onuda sana nasip etsin insallahh