- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 323
- 28
cok seviyorum onu onunla hic cıkmadık ama benı facesinden engellediKıyamam ben sanaaaa:)))
inşallahh:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok seviyorum onu onunla hic cıkmadık ama benı facesinden engellediKıyamam ben sanaaaa:)))
inşallahh:))
Aaa neden engelledi?cok seviyorum onu onunla hic cıkmadık ama benı facesinden engelledi
onun resmni arkadsa atacagıma ona attımAaa neden engelledi?
amin yarabbim seninde ne duan varsa allah kabul etsinlimoncu sana 1 fatiha okudum dileklern kabul olur ins
aminn insallah canım o duam kabul olsa valla mutlu insan olurum rüyamda duam kabul oluyoduamin yarabbim seninde ne duan varsa allah kabul etsin
Yakalanmıssin desene :))onun resmni arkadsa atacagıma ona attım
kızlar sohbeti başka yerde yapsanız, sonuçta burda sırayla birbirimize dua ediyoruz. kime dua edeceğimi bulamadım sohbetten.
hayırlı sağlıklı bir evladımın olması için dua istiyorum
kızlar sohbeti başka yerde yapsanız, sonuçta burda sırayla birbirimize dua ediyoruz. kime dua edeceğimi bulamadım sohbetten.
evettYakalanmıssin desene :))
tamam canımm k.bakmakızlar sohbeti başka yerde yapsanız, sonuçta burda sırayla birbirimize dua ediyoruz. kime dua edeceğimi bulamadım sohbetten.
canımm oglun icin 2.günün sahmeran duasını yaptım 5 gün kaldı 7 günlüktü ya insallah duanın kabulu ile oglun hayırlı ogretmen olacakYakalanmıssin desene :))
Ayy canım ne kadar iyisin.çook teşekkür ederimcanımm oglun icin 2.günün sahmeran duasını yaptım 5 gün kaldı 7 günlüktü ya insallah duanın kabulu ile oglun hayırlı ogretmen olacak
Limoncu, dua ettim sana. Rabbim inşallah seneye bu zaman bebeğini kollarına almanı nasip eyler. AMİN!yine bi kandil yine dua zamanı arkadaslar allah rızası icin banada dua edin allah banada evlat nasip etsin 7 senedir kollarım bos insallah seneye bu zamana evladımı emzirir kandilimi evladım kucagımda geciririm (
dualrınızı bekliyrouz kızlar
BabyTV, oğluna inşallah iyi bir okul ve öğretmen denk gelir. Dua ettim.Ayy canım ne kadar iyisin.çook teşekkür ederim
yalnız oğlumun ögretmen olması için dua etme.yanliş kalmış aklında. ilkokula başlayacak.hayırlısıyla iyi bir okul ve öğretmene denk gelsin diye dua istemiştim.
okudum ne duan varsa Rabbim kabul etsin inşallahLimoncu, dua ettim sana. Rabbim inşallah seneye bu zaman bebeğini kollarına almanı nasip eyler. AMİN!
BabyTV, oğluna inşallah iyi bir okul ve öğretmen denk gelir. Dua ettim.
Alttaki arkadaşım duam içimde. Duama amin der misin? Bana dua eder misin¿
Ayy ne kadar tatlısın canımmm.çok teşekkürleerrrLimoncu, dua ettim sana. Rabbim inşallah seneye bu zaman bebeğini kollarına almanı nasip eyler. AMİN!
BabyTV, oğluna inşallah iyi bir okul ve öğretmen denk gelir. Dua ettim.
Alttaki arkadaşım duam içimde. Duama amin der misin? Bana dua eder misin¿
ağustosum canım, dua ettim sana. Rabbim inşallah seneye bu zaman bebeğini kollarına almanı nasip eyler. AMİN!okudum ne duan varsa Rabbim kabul etsin inşallah
BabyTV, oğluna inşallah iyi bir okul ve öğretmen denk gelir. Dua ettim.Ayy ne kadar tatlısın canımmm.çok teşekkürleerrr
ben ederim. benden sonraki arkadasin da benim icin hayirlisi ile esimle beraber tezlikle yeni eve tasinmamız icin dua etmesini rica edecem. kucuk de olsa kendi evimiz olsun. hic kimse bize karismasinç esim ve cocuklarimla kendi evimizde mutlu olalimHayırlısıyla iki cihandada sevgi ve saygıyla bir olmanız için dua ettim.
Babamın sağlığına kavuşması için dua eder misiniz?
Dua ettim canım. Inşallah allah kabul eder.ben ederim. benden sonraki arkadasin da benim icin hayirlisi ile esimle beraber tezlikle yeni eve tasinmamız icin dua etmesini rica edecem. kucuk de olsa kendi evimiz olsun. hic kimse bize karismasinç esim ve cocuklarimla kendi evimizde mutlu olalim
sizin için okudum ALLAH kabul etsin.Dua ettim canım. Inşallah allah kabul eder.