Rabbim gönlüne göre versin inşallah evlat sevgisini olmayan herkese tattirsin insallah okudumallah rızası icin kızlar benim icinde dua edin benim icinde 1 fatiha okuyun insallah bos olan kolum dolar bende anneligi tatarım
Alttaki benimde sıkıntılarım var benim içinde dua eder misin bu güzel g
Ben de sizin gönlünüzdekinin hayırla gerçekleşmesi için okudum.Allah'ım kabul eylesin..Rabbim gönlüne göre versin inşallah evlat sevgisini olmayan herkese tattirsin insallah okudum
Nara87, okudum dua ettim..
Annemin psikolojik baskılarından kurtulmayı ve iş ve özel hayatımdan huzuru başarıyı diliyorum...
Canım ben okurum sanaBenim duam icin okuyan olmamisDua ettim yazilmamis
Canım ben okurum sanaBir fatiha bir ayetel kürsi bir de ihlas okudum. Allah kabul etsın dualarını.
Alttakı arkadasım da bana dua edebılır mı eskı sevgılımle barışmak ıstıyorum onu cok ozluyorum. Allahım hayırlısıysa eger yenısıyle kalplerımızı bırbırıne ısındır ama ben eskısını hala cok sevıyorum
Hayırlısıyla iki cihandada sevgi ve saygıyla bir olmanız için dua ettim.Arkadaşım senin için okudum dua ettim, Allah hakkında hayırlı olanla yüzünün gülmesini nasip etsin.
Alttaki arkadaşım sen de sevgilimle muhabbetimizin daim olması ve tez vakitte hayırlısıyla kavuşmamız için dua eder misin?
Rabbim babaniza sağlıkli bir ömür nasip etsin insaAllah okudum Allah kabul ederseHayırlısıyla iki cihandada sevgi ve saygıyla bir olmanız için dua ettim.
Babamın sağlığına kavuşması için dua eder misiniz?
Allah gönlünüzdeki dileğinizi hayırlısıyla versin okudum duanızı.Rabbim babaniza sağlıkli bir ömür nasip etsin insaAllah okudum Allah kabul ederse
Allah gönlünüzdeki dileğinizi hayırlısıyla versin okudum duanızı.
benim de dileğim için dua eder misin arkadaşım? şimdiden tşk ederim.
okudum rabbim gönlünüze göre versin aminRabbim hakkınızda hayirlisini versin dualarinizi yasatsin tez zamanda insaallah.
Benim duam evladimi saglikla kucagima almak
okudum rabbim gönlünüze göre versin amin
okudum arkadaşım. Rabbim hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin.okudum ,Allah gönlünüzdeki dileğinizi kabul etsin inş.
şimdi görünce okudum inşallah iyi geçmiştir.Yarınki ameliyatım için bir fatiha okuyabilir misiniz lütfen.. Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?