- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Haha abla şuan bu kahkaha kendime çünkü ben kaburgayı bildiğin hayvan kaburgası sandımValla bende yeni öğrendim kaburgayı 2-3-4 lü filan 20 bin ediyorrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha abla şuan bu kahkaha kendime çünkü ben kaburgayı bildiğin hayvan kaburgası sandımValla bende yeni öğrendim kaburgayı 2-3-4 lü filan 20 bin ediyorrr
Haha abla şuan bu kahkaha kendime çünkü ben kaburgayı bildiğin hayvan kaburgası sandım
Ama gerçekten ya ben ne bileyim kaburga diye altın icat edildiğiniHahahahaha demi yani çağrışım onu yapıyor duyunca
Ama gerçekten ya ben ne bileyim kaburga diye altın icat edildiğini
Oooooo abla bunlar ne böyle, gözlerim yuvalarından fırladı
Oooooo abla bunlar ne böyle, gözlerim yuvalarından fırladı
Kızın çok haklı, sonuna kadar haklıHarika duruyor benim kız bunu görünce yapıştı hatta
Kızın çok haklı, sonuna kadar haklı
Abla sana da kv alsınBende haklıyım ama bende haklıyım içim eridi görünce varyaa
Abla sana da kv alsın
Hahaha insin abla, onun yüreğine inecek diye kaburgada mı istemeyeceksinKadının yüreğine insn sonra demi
Hahaha insin abla, onun yüreğine inecek diye kaburgada mı istemeyeceksin
Haha sen şimdi diyorsun ki en kalınından isteyeyim ki, daha çabuk insin kv'nin yüreğinesjksjksjksjk istiyom hemen en kalınından hemde