bir üst kat komşu davası

kesinlikle görgüyle alakalı katılıyorum biz biraz geç saat yatarız yatak odasında hep konusuruz gece sohbetlerımız olur esımı hep uyarırım sessiz olalım diye aşırı kontrolluyum kımseyı rahatsz etmek istemem ama karsı taraf son derece umarsız keşke taşınsalar

evet çare yok katılıyorum karsı tarafta biraz anlays insanlık olmadıktan sonra ...suan o kadar kötüyüm ki dağıldım resmen hiç alışık değilim böyle kavga huzursuzluk ortamlarına

Var boyle apartmanda yasamak ne bilmeyen
Hayvan gibi gulen ,garc gurc esya ceken ,kosan ,tepinen
Eee bunlarin cocuklari da onlar gibi oluyor .
Sikayet edin polis gelsin
Iki uc kere boyle rezillik ciksin
Belki utanirlar dicem de ufak ihtimal
Site luks olsa nolur icindekilere bakmak lazim kim oturuyo diye !

Sanlisiniz iyi ev sahibi degiller durulari devam ederse evden bile cikarilabilir sonucta.

witch cimmm çok duygulandım senden benden taraf bir yorum alıncaa :) ama teşekkür ederim biraz moralim yerine geldi
utanmazlar cunku karsıt tepkimize karsı biraz ezilip dikkat etmek yerine bağırarak üste cıkan insanlar kendıleri... umarım en yakında tasınıp giderler hatta ev alıp gtsnler iyi niyetlıyım yınede

Çocuklar gürültü yapar, anne baba ne kadar uyarsa da çocukların olduğu yerde gürültü kaçınılmaz doğrusu.
Benim bebeğim 7 aylık. Bu halde bile bazen oyuncaklarını gece gündüz sabah akşam bilmeden yere fırlatıyor ve ses çıkıyor.
Tabi çocuk neyse de evde yaşayan yetişkinlerin daha dikkatli olması gerekiyor.
Tatlı dille konuşmak tabi ki en güzeli. Ama bundan anlamıyorlarsa yöbetimle konuşmak gerekebilir.
Sizin de çirkefleşmeniz işe yarayabilir, ters de tepebilir.
Benim de salonumun balkonuna sigara atıyorlar üst katlardan. Asansöre yazı yazıp astık, bir südedir atmıyorlar.

Ee ama dogruya dogru en hassas oldugum nokta bir onceki ev sahibimi bu sebepten dovdum ben
Isteyen cirkef desin isteyen sirret
Iki sene sabrettim
Guzelce uyardm
Rica ettim
Nolur dedim
Ama yok
Kavga ettim
En sonunda hakaretler esliginden saciNi basini yoldum

Şirretlik ve çirkeflik de lazım ama çünkü.

Öncelikle diye lafa başlayarak neden zengin semt ve sitede oturduğunuzu söylemenizi ,bunu neden vurguladığınızı anlayamadım.zengin olduğunuzu mu vurgulamak istediniz yoksa zenginler böyle olur,mu demek istediniz.ne demek istediniz?

Mahalle kulturu ya da aile apartmaniyla
Nezih semtlerdeki yasam biraz farkli oldugu icin demis olabilir ..
Ayrica oneminin olmadigini anladik
Zengin olmasi gorgulu oldugu anlamini getirmiyormus
Icinde olacakmis adamin

Aynı dert bende de mevcut ne yapacağım bilmem ,gece pat pat seslerle yataktan fırlıyoruz . Gece 4-5 sürekli evde sanki bir ayı geziyor ev titriyor yürürken ! Üstelik bu bir kadın hemde genç bir kadın. Çocugu var 5 yaşlarında o zaten gece 12 ye kadar evi başımıza yıkıyor ona eyvallah ama gece 12 den sabaha kadar gürültü artık sinir bozuyor. Sabah desen yine aynı pat küt seslerle uyanıyoruz. Alttan bizde vurduk hatta ben bir gün keser ile vurdum tavanı biraz parçaladım .bana birde saat 10 olmuş diye bağırıyor yukarından sesi geliyor !! Sanki ben ona göre uyanacağım ,İnsanlar ne kadar düşüncesiz biz parmak ucumuzda dolaşırken insanların bu edepsizliği çileden çıkarıyor ... İnsanın evinde de huzur vermiyorlar ...

Kendi çocukları gürültücü olanlar savunur,evet
Benim oglumda evde koşar oynar daha 21 aylık elimizden geldiğince ses yapmamasına özen gösteriyoruz o benim çocuğum baskasida onun gürültüsünü çekmeye mecbur değil bencil insanlar cocuk iste napalim diye düşünür davranır bizimde üst kat komşumuz aynen oyle cocugu da 9 yaşlarında gece gündüz aynı sıkıntı konuşuldu olmadı duvara vurduk olmadı hatta karşı komsumuza benim çocuğum padişah kimse bişey diyemez çekeceksiniz cevabını bile vermişler zaten düşünceli insan olsalar o raddeye getirmezler kimse yi

off, çok dertli olduğum konulardan biri daha...bir önceki evimdeki komşuları hatırlattı bana!
size bir şey diyeyim mi, şimdiki eve kiracı olarak taşınırken üst katımda, alt katımda, yan dairede kim oturuyor diye araştırmıştım. yani mağduriyeti çok sıkıcı olan bir konu.
site yönetimi ile sorunu çözmeye çalışın (bu arada eşinizin bir anlık sinirle duvara vurmasını anlıyorum-ben de eski komşulara artık bağırarak küfür ediyordum ses yaptıklarında ve çıldırmak üzere olduğumda)

Bir an ayni evde yasayan bilmedigim kardesim falanmi var diye dusundum :)
Bizimki apartman konustuk ettik yok (bu arada ayni karakter ayni asansore biniyoruz iki kisiyiz yuzune bakmiyo falan degisik tipler)gece 2 de esyalarin yerini degistiriyor sabah 6da topukluyla geziyor gece 11 matkap calistiriyor org caliyor birde bizde ses izelasyonu sifir hapsirsa duyuyorsun sen dusun

uyardik olmadi duvara vurduk olmadi hergun Dua ediyorum gonlumuze gore bir yer bulup biz gidelim diye
Sanslisiniz kiracilar sanslisiniz site ve sitelerin yinetim olarak mudahale etme durumu oluyor
Surekli yonetimi rahatsiz edin ev sahibine konuyu bildirirler.O sizi bunalttikca siz yonetimi bunaltin bulsunlar bir care
Kendiniz birsey yapamiyorsunuz o tarz insanlara hay Allah insan dedim bak

Lüks bir site ama ses yalıtımı yok ilginç sadece bizim burdaki müteahhitler kötü sanirdim ....yoneticiyle konuşun imza toplayın

Benimde üst komşum çok ses çıkarıyo halılar silkeliuo 11. Kattan. Çocuklar sesi felan kaç kez uyardık sadece o an ses yapmıyolar sonra gene aynı. Ama senin komşun tam rahatsız psikopatmış, konuşmayla olmaz belliki. Yöneticiye gidiceksin onunla bi çözüm bulabilirsiniz inşallah.

İyi bir semt ve iyi bir siteden bahsediyorsak, yönetim şirketi olmalı.
Dolayısıyla yaşam kuralları da mevcuttur.
Buna aykırı davranan kişiler için, 2.uyarıdan sonra yasal işlem başlatılır.
Kiracıların da kontratları iptal edilir.
Ayrıca ses yalıtımı yok mu?
Eğer ev sahibiyseniz, siz kendiniz yalıtım yaptırın.
Belki de en ufacık ses bile geçiyordur.

bu üst kat komşu sesini ben çok iyi bilirim üst katımız kirada çok acayip tipler tanıdım.

bir kadın gece saat 5te topuklularla salsa yapıyordu mesela benim odamın üstünde, çıktım kapılarına bağırdım çağırdım öyle anlamışlardı anca.

yani sesin şekline bağlı.

mesela eğer ayak sesi ise, ben mesela bir kez şöyle yaptım, hem çok rahat hem ses çıkarmayan bir terlik türü buldum, fiyatı da uygundu, onlardan aldım 4-5 çift hatırlamıyorum tam farklı boylarda atıyorum 43 - 40- 38- 36 gibi

hem ev ziyaretine gidip tanışıp hem de bizim zemin ince parkeden de ses geliyor hem yeni ev hediyesi olsun ben de kullanıyorum çok da rahat diyip hediye etmiştim (hakkaten rahatlardı) böylece tatlılıkla onlar da kullanmaya başladı hem ses azaldı, hem kavga etmeden iş çözüme ulaştı.

karşınızdaki kişiye bağlı. kısacası. eğer öküzün tekilerse istediğiniz kadar tatlı dilli iyi niyetli yaklaşın bazen çözüm olmuyor, işte o zaman delirmek gerekiyor, çünkü bizim insanımız bundan anlıyor.

ha yine de siz çoluk çocuk varsa pek bişi yapamazsınız. eğer çok lüks bir muhitte iseniz, ev sahibi ile konuşup, ses yalıtımlı zemin yaptırmasını talep edebilirsiniz, siz de tavana ses yalıtımı yaptırabilirsiniz eğer durumunuz varsa.

artık yeni binalarda iki daire arasına ses yalıtımı yapılıyor, ev alırken dikkat etmek lazım öyle evlerden almalı.

bir kadın sınavlara çalışmak için ses yalıtımlı ev almış, sonra evdeki yalıtımın olmadığı ortaya çıkınca dava açmış ve kadın haklı bulunmuştu geçen senelerde bilirkişi olan kişi arkadaşımdı ev içinden ses ölçümü yapıldı mesela böyle bir olay biliyorum.

yanlış olmasın aklımda şöyle kalmış eğer aşağı 35 desibelden fazla ses geçiyorsa karşı tarafa bir yaptırımınız olabilir. bir avukata danışmak lazım.

Gürültülü yaşamayı maharet sayan,evde koşunca cocugunun zekasının artacagına inanan,benim evim istedigimi yaparım kimse bana karişamaz diyen görgüsüz,kural tanımaz insan o kadar çok ki,sizi çok iyi anlıyorum.

Kanun sizden yana ama yine de son kez yönetimle konuşup uyarmalarını ,gürültünün devamı halinde şikayetçi olacagınızı söyleyin.

Ama bunu gercekten yapacaksanız söyleyin.Yapacagım deyip yapmadıgınız her durum karşı tarafın yüz bulmasına sebep olur.

Bu arada,gürültü konusunda bi ayrım yok,şikayet etmeniz için illa tepenizde davul calinmasina gerek yok.

Mahalle kulturu ya da aile apartmaniyla
Nezih semtlerdeki yasam biraz farkli oldugu icin demis olabilir ..
Ayrica oneminin olmadigini anladik
Zengin olmasi gorgulu oldugu anlamini getirmiyormus
Icinde olacakmis adamin
Hah iste o yüzden bunu belirtmesi çok manidar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…