kesinlikle görgüyle alakalı katılıyorum biz biraz geç saat yatarız yatak odasında hep konusuruz gece sohbetlerımız olur esımı hep uyarırım sessiz olalım diye aşırı kontrolluyum kımseyı rahatsz etmek istemem ama karsı taraf son derece umarsız keşke taşınsalaraynen sadece çocuk sesi de değil, temizlik yaparken o yerleri kazıya kazıya yapıyorlar, resmen beynimin içi kazınıyor sanki onlar kazırken. Biz kapımıza komşu gelse mahcup oluruz, süpürgeyi bile uygun saatlerde açarız. O sandalyeler koltuklar garc garc çekiyorlar ,uzun uzunn hemde , bide hergün! Küçükken annem babam hemen uyarırdı aşağıya yan tarafa ses gidicek diye. Görgüyle alakalı bence. Onlar çare bulamadı taşınıcaklar başka yere .
evet çare yok katılıyorum karsı tarafta biraz anlays insanlık olmadıktan sonra ...suan o kadar kötüyüm ki dağıldım resmen hiç alışık değilim böyle kavga huzursuzluk ortamlarınaElektronik alet sesi müzik sesi için kural var ama kişisel gürültüler için yok..Sadece sizi rahatsız eden tepinme eşya çekme gibi şeyler için yaptirim yok maalesef.. Gürültü kanununa göre..
konuşmaktan başka çare yok.. rica etmekten.. ben 4 yıldır rica yalana duvara vurma bagirma yönetici ve ev sahibine şikayet hepsini denedim.. yok gerçekten çare olmuyor bazen..
witch cimmm çok duygulandım senden benden taraf bir yorum alıncaa :) ama teşekkür ederim biraz moralim yerine geldiVar boyle apartmanda yasamak ne bilmeyen
Hayvan gibi gulen ,garc gurc esya ceken ,kosan ,tepinen
Eee bunlarin cocuklari da onlar gibi oluyor .
Sikayet edin polis gelsin
Iki uc kere boyle rezillik ciksin
Belki utanirlar dicem de ufak ihtimal
Site luks olsa nolur icindekilere bakmak lazim kim oturuyo diye !
witch cimmm çok duygulandım senden benden taraf bir yorum alıncaa :) ama teşekkür ederim biraz moralim yerine geldi
utanmazlar cunku karsıt tepkimize karsı biraz ezilip dikkat etmek yerine bağırarak üste cıkan insanlar kendıleri... umarım en yakında tasınıp giderler hatta ev alıp gtsnler iyi niyetlıyım yınede
Şirretlik ve çirkeflik de lazım ama çünkü.Ee ama dogruya dogru en hassas oldugum nokta bir onceki ev sahibimi bu sebepten dovdum ben
Isteyen cirkef desin isteyen sirret
Iki sene sabrettim
Guzelce uyardm
Rica ettim
Nolur dedim
Ama yok
Kavga ettim
En sonunda hakaretler esliginden saciNi basini yoldum
Öncelikle diye lafa başlayarak neden zengin semt ve sitede oturduğunuzu söylemenizi ,bunu neden vurguladığınızı anlayamadım.zengin olduğunuzu mu vurgulamak istediniz yoksa zenginler böyle olur,mu demek istediniz.ne demek istediniz?
Benim oglumda evde koşar oynar daha 21 aylık elimizden geldiğince ses yapmamasına özen gösteriyoruz o benim çocuğum baskasida onun gürültüsünü çekmeye mecbur değil bencil insanlar cocuk iste napalim diye düşünür davranır bizimde üst kat komşumuz aynen oyle cocugu da 9 yaşlarında gece gündüz aynı sıkıntı konuşuldu olmadı duvara vurduk olmadı hatta karşı komsumuza benim çocuğum padişah kimse bişey diyemez çekeceksiniz cevabını bile vermişler zaten düşünceli insan olsalar o raddeye getirmezler kimse yiKendi çocukları gürültücü olanlar savunur,evet
Bir an ayni evde yasayan bilmedigim kardesim falanmi var diye dusundum :)witch cimmm çok duygulandım senden benden taraf bir yorum alıncaa :) ama teşekkür ederim biraz moralim yerine geldi
utanmazlar cunku karsıt tepkimize karsı biraz ezilip dikkat etmek yerine bağırarak üste cıkan insanlar kendıleri... umarım en yakında tasınıp giderler hatta ev alıp gtsnler iyi niyetlıyım yınede
Hah iste o yüzden bunu belirtmesi çok manidar.Mahalle kulturu ya da aile apartmaniyla
Nezih semtlerdeki yasam biraz farkli oldugu icin demis olabilir ..
Ayrica oneminin olmadigini anladik
Zengin olmasi gorgulu oldugu anlamini getirmiyormus
Icinde olacakmis adamin