bir üst kat komşu davası

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
37
Merhaba bayanlar 2017nin ilk gününde olayla uyandık haberlerde olan olaylar bir ayrı üzücü zaten onun dısında biraz geç yattığımız için geç kalkacaktık ama üst kat komşularımızın gürültüsüyle uyandık. Öncelikle şöyle söyleyim 2 yıldır üst kat komşularımız asırı gürültücü sürekli yerinden oynayan mobilya sesleri çocuk sesleri ayak sesleri artık dayanamıyoruz gece yok gündüz yok çocuklardan nefret ettim artık komsulugumuzda yok bir kaç kere selam vermeye kalktm resmen kafasını cevirdi aynı anda kapıdan girecek oluyoruz yön değiştiriyorlar tuhaflar yani eşimde gürültülere karsın bir defa duvara vurmaya basladı son günlerde bugünde aynı şey oldu karsıdanda vurma ve agır hakaretler oldu eşimde bagırdı dısarı cıktı ama kapılarına gidecekti ama zor durdurdum biz ne yapabiliriz bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? Haklarımız nelerdir?

Son düzenleme:
Bu konu çok uzar biraz sonra çocuklara her türlü gürültü yapmak serbset güruhu gelir seni anlayışsiz ilan eder :)

Kapısına gitmeyin haneye tecavüz olur belki yada kavga çıkar.

Yönetici yok mu ? Onunla konuşsanız duvara vurmak yerine.

Bu konu çok uzar biraz sonra çocuklara her türlü gürültü yapmak serbset güruhu gelir seni anlayışsiz ilan eder :)

Kendi çocukları gürültücü olanlar savunur,evet :KK70:

Evet konustuk uyarıldılar ama 1 ay sürdü yinw devam gürültüler kaldığı yerden

annemlerin komşuları öyle. Gece yarısı çocukların koşturması öyle böyle değil. Biz gittiğimizde uykudan zıplayarak uyanıyoruz. Eşim ki çok sakindir o bile dayanamıyor. Güzellikle konuşuluyor olmuyor, bağırıyorsun olmuyor. Bildiğin at koşturması. En ufak mahcubiyetleri, durun susun yapmayın demek yok. Gece yarısı , sabahın körü farketmiyor. Kadın napim bağlıyım mı çocukları diyor!!

Duvara vurmak cok saygisizca ve ilkel bir yontem. Komsunuz ilkel diye siz de oyle olmak zorunda degilsiniz. Yasadiginiz sitelerde yonetim olur ona gidin, isi cozmezlerse polis cagirin

Merhaba bayanlar 2017nin ilk gününde olayla uyandık haberlerde olan olaylar bir ayrı üzücü zaten onun dısında biraz geç yattığımız için geç kalkacaktık ama üst kat komşularımızın gürültüsüyle uyandık. Öncelikle şöyle söyleyim 2 yıldır çok lüks bir muhit ve sitede oturuyoruz ama üst kat komşularımız asırı gürültücü sürekli yerinden oynayan mobilya sesleri çocuk sesleri ayak sesleri artık dayanamıyoruz gece yok gündüz yok çocuklardan nefret ettim artık komsulugumuzda yok bir kaç kere selam vermeye kalktm resmen kafasını cevirdi aynı anda kapıdan girecek oluyoruz yön değiştiriyorlar tuhaflar yani eşimde gürültülere karsın bir defa duvara vurmaya basladı son günlerde bugünde aynı şey oldu karsıdanda vurma ve agır hakaretler oldu eşimde bagırdı dısarı cıktı ama kapılarına gidecekti ama zor durdurdum biz ne yapabiliriz bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? Haklarımız nelerdir?
apartman görevlisi ile konuşabilirsiniz. o uyarır siz direk muhatap olmayın

Duvara vurmak cok saygisizca ve ilkel bir yontem. Komsunuz ilkel diye siz de oyle olmak zorunda degilsiniz. Yasadiginiz sitelerde yonetim olur ona gidin, isi cozmezlerse polis cagirin
haklısınız bende eşime söyledim bu konuda böyle çözüm olmaz dedim eşim cok sinirlidir uykudan gürültüyle uyanınca işte gözü görmedi bir kaç defa yaptı farklı zamanlarda

annemlerin komşuları öyle. Gece yarısı çocukların koşturması öyle böyle değil. Biz gittiğimizde uykudan zıplayarak uyanıyoruz. Eşim ki çok sakindir o bile dayanamıyor. Güzellikle konuşuluyor olmuyor, bağırıyorsun olmuyor. Bildiğin at koşturması. En ufak mahcubiyetleri, durun susun yapmayın demek yok. Gece yarısı , sabahın körü farketmiyor. Kadın napim bağlıyım mı çocukları diyor!!
ben kendimi koyuyoum yerine bir şekilde önlem alırdım cocugu oturtamaya bilir ama en azından yere halı serebilir çıplak bir anlanda koşturduğu cok belli cocuk ağlama ssleri tabi olacak ama ya mobilya sesi ya gürültüler dayanılır gibi degıl haklısınız

Merhaba bayanlar 2017nin ilk gününde olayla uyandık haberlerde olan olaylar bir ayrı üzücü zaten onun dısında biraz geç yattığımız için geç kalkacaktık ama üst kat komşularımızın gürültüsüyle uyandık. Öncelikle şöyle söyleyim 2 yıldır çok lüks bir muhit ve sitede oturuyoruz ama üst kat komşularımız asırı gürültücü sürekli yerinden oynayan mobilya sesleri çocuk sesleri ayak sesleri artık dayanamıyoruz gece yok gündüz yok çocuklardan nefret ettim artık komsulugumuzda yok bir kaç kere selam vermeye kalktm resmen kafasını cevirdi aynı anda kapıdan girecek oluyoruz yön değiştiriyorlar tuhaflar yani eşimde gürültülere karsın bir defa duvara vurmaya basladı son günlerde bugünde aynı şey oldu karsıdanda vurma ve agır hakaretler oldu eşimde bagırdı dısarı cıktı ama kapılarına gidecekti ama zor durdurdum biz ne yapabiliriz bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? Haklarımız nelerdir?
Ispatlarsan 800 TL cezası var komşu gürültüsünün

Elektronik alet sesi müzik sesi için kural var ama kişisel gürültüler için yok..Sadece sizi rahatsız eden tepinme eşya çekme gibi şeyler için yaptirim yok maalesef.. Gürültü kanununa göre..
konuşmaktan başka çare yok.. rica etmekten.. ben 4 yıldır rica yalana duvara vurma bagirma yönetici ve ev sahibine şikayet hepsini denedim.. yok gerçekten çare olmuyor bazen..

ben kendimi koyuyoum yerine bir şekilde önlem alırdım cocugu oturtamaya bilir ama en azından yere halı serebilir çıplak bir anlanda koşturduğu cok belli cocuk ağlama ssleri tabi olacak ama ya mobilya sesi ya gürültüler dayanılır gibi degıl haklısınız
aynen sadece çocuk sesi de değil, temizlik yaparken o yerleri kazıya kazıya yapıyorlar, resmen beynimin içi kazınıyor sanki onlar kazırken. Biz kapımıza komşu gelse mahcup oluruz, süpürgeyi bile uygun saatlerde açarız. O sandalyeler koltuklar garc garc çekiyorlar ,uzun uzunn hemde , bide hergün! Küçükken annem babam hemen uyarırdı aşağıya yan tarafa ses gidicek diye. Görgüyle alakalı bence. Onlar çare bulamadı taşınıcaklar başka yere .

Evsahibi mi? Degil ise ev sahibine durumu anlatin. Sonra luks sitede yonetim iyi isler yonetime bir gidin. Apartman yönetimine de anlatin.

X