Bir turlu gitmeyen gelin adayi...

Kız gayet rahatmış o zaman iş annen ve babana düşüyor. Bence kalbi kıralacakta olsa artık onu okuluna göndermeliler.
Ayrıca bende bir kızım ve şehir dışında okuyorum babam sadece okula kayıt olurken benim yanımda gelmişti ve ben hep tek gelir giderim.. Bunda hiçbir sıkıntı yok kızın ailesine suç bulmak mantıksız.

ben olsam ailesine ulaşırdım kusura bakmasınlar... kardesıme de derdim ya adam akılllı iş yapın ya da sonucuna katlanırsınız birlikte diye..

gerisini kendileri düşünsün ..

Çok değişik gerçekten ama ucunu açık bırakmayın böyle ne bileyim kızım biz şu gün falanca yere gidicez 2 hafta yokuz evine dön falan desinler ne bileyim saçma oldu ama aklıma bişey gelmiyo

bu. çifte standart değil ben kızların biraz ağır olmasından yanayım kardeşimin kız arkadaşı da kalmaya başlamasa da her gün bizde geçen annem kek yapıyoruz diyodu iyi güzel hoş inşallah evlenince şunu surdan al diyince vay bana hizmet ettiriyolar demez

başına bi iş gelse sizden bilirler işin bide bu boyutu var

tamam seninkini de listenin ikonci sirasina yazariz adaylikta :)

ee o zaman ben olsam ben de

önce empatiyi yapacak ailen. o ailenin yerine koyacaklar kendilerini.
kendi kızlarının isterlermi başka erkek arkadaşının ailesinin evinde kalmasına. . çok hatalılar.

Hesapta kotu olmayalim diye ugrasiyorlar. Halnuki boyle kotu olacaklar haberleri yok.

Kızın kendi ailesi ile sorunları olabilir mi huzursuzluk, sürekli hesap verme baskısı falan ? Yani bu kadarı fazla çünkü. Siz bence de bir sorun ona artık herhalde evlenmeyi düşünüyorsunuz diye. Bu kadar şeye yardım edip bu kadar aralıksız kalıyorsa sorun. Belki ailesine rest çekip gelmiş bile olabilir ama sizede okulun erken açıldığını söyledim demiş olabilir.

Kizin anlattigina gore babasiyla arkadas gibiymis annesi cok iyiymis. Hic bir sorunu yok gorunuyor.

oda olabilir..oğlumuzu ne zaman istemeye geleceksiniz demeniz daha bir mantıklı geldi bana :))

Guzel fikir. Oglumuzu istesinler artik.

Kız hamile olmasın?

Iste o fena...

Siz babanıza herhangi bir şeyde "tamam baba yaaa" diyebilir miydiniz? Çok yüz vermekten oluyor bunlar hep.

Ben de diyebilirim babam birsey demez ama ben bu sekilde konusmam. Erkek kardeslerimi benden farkli yetistirdiklerinin zaten farkindayim. Iyi olucam derken ipleri vermis bizimkiler resmen.

İyi kokular gelmiyor burnuma.

Alkol sorunlu kız ve ciddiyet yok ki üni.de bu ne demek bilir herkes ve birden pat ciddiyiz üstüne kız sürekli sizde

Bu işte iş var kardeşinizle iyice konuşun kızında bi çevresine ailesine göz atın

sert konuşsunlar bence akil olan anlardı şimdiye kadar demek ki güzellikle olmayacak

babam vefat ettiğinde hamileydim evde amcam eşim falan da var kardeşimin bi kız arkadaşı güya taziyeye geldi saat 8 9 10 kız gitmiyo velhasılı kaldı bizde, kardeşimin odasını verdik kardeşimde amcamla salonda yattı, eşim lavaboya kalkamadı ayıp olur çekinirim diye olaya bakar mısınız çokta tatlı bir kız düşünemiyolar mı nedir

Bisey desem gorumcelik yapmis olucam. Zaten ilk gelinimizle kotuyuz. Sebep: gorumcelik yapmisim :KK53:

Olur mu olur... Ay Allah korusun ya. Yok yok kesin konusmam lazim. o_O
Bir an evvel gönderin bunu, sizin oğlan da ciddi bir şey düşünmüyorsa da irtibatı kessin, zira şimdi gitse bile tekrar gelir bu kız.

sert konuşsunlar bence akil olan anlardı şimdiye kadar demek ki güzellikle olmayacak

babam vefat ettiğinde hamileydim evde amcam eşim falan da var kardeşimin bi kız arkadaşı güya taziyeye geldi saat 8 9 10 kız gitmiyo velhasılı kaldı bizde, kardeşimin odasını verdik kardeşimde amcamla salonda yattı, eşim lavaboya kalkamadı ayıp olur çekinirim diye olaya bakar mısınız çokta tatlı bir kız düşünemiyolar mı nedir

Babam dun aradi beni baya icini doktu. Uzun uzun anlatmis burada kalman dogru degil hem okuluna donmen lazim devamsizlik oluyor hem de ailene bunu aciklayamam falan demis. Daha aklimda kalmayan bir cok sey soylemis. Bunlarin onda birini bana soyleseler daha bir dk duramam orada. Yani nasil oluyor da bu kadar rahatlar anlamiyorum.

babasının mesleği ile kızının davranışlarını baz almayın. Çünkü herkes ayrı bir birey.
Ayrıca bende şehir dışında okudum ailem bi kayıta geldiler bir de mezun olunca diploma törenine.
Yani kişi kendini bilecek!

Ayrıca aileniz böyle davranmaya devam ederse bu işin sonu hiç hoş bitmeyecek.Oda vermek de nedir?_
Biraz empati yapın lütfen.

Üzgünüm ama kızda zaten bir görgüsüzlük var. "Bunlar ben gidene dek bayatlar "diye paketi açıp yemek :KK70::KK70::KK70:

Hanimlar, erkek kardesim 24 yasinda, kucuk bir ilcede 2 yillik universite okuyor. Gerci okul uzatmali oldu alttan dersleri kaldi. Bu yuzden eve dondu, calismaya basladi ve sadece sinav zamanlari okula gidecek.

Kardesim ikinci senesinde bir kizla sevgili olmus. Ciddi mi falan diye agzini aradim, "yok abla bir ciddiyet yok o da oyle bakmiyor zaten alkol sorunu var" dedi. Ben de ciddi olmayacaksa bir iliskiyi uzatmamasini, kiza umit vermemesini soyledim. Sonucta cevremde bu tur iliskilerin ahini alan cok erkek taniyoruz. Aradan zaman gecince bunlar ciddi olmuslar. Kardesim (sevgilisine Ayse diyelim) Ayseyle beni telefonda gorusturdu, facebooka ekledi falan. Cokta tatli bir kiz sakin karakterli iyi niyetli. Annemle de konusmuslar. Kardesim univ.den donerken yaninda Ayse'yi de getirdi. Istanbul'u gezdirecekmis hem bizimkilerle tanismis olmak istemis. Bizimkiler Ayse'yi gayet guzel agirladilar, sinemaya gitmisler, babamla bowling oynamislar. Yalniz babam Ayse'nin ailesinin haberi var saniyormus. Bunu Ayse evine donunce ogrendi ve baya vicdan yapti. Kizin anne babasina ne derim benim de kizim var diye. 1 hafta kadar sonra Ayse yine geldi. Ailesine okulunun erken basladigini soyleyipte gelmis ve bir turlu gitmiyor. Suan 3 hafta oldu ve kizin okula hic donesi yok. Gitmekten bahsetmiyor bile. Sagdan soldan telefonlar gelmeye basladi sizin oglan kiz kacirmis dogru mu diye... Babam da misafir diye birsey diyemiyor ama diken ustunde. Bir ara konusmus kizim boyle yapmayin annenize babaniza yalan soylemeyin diye. Bir ara gidicem falan demis, babam pismaniye kestane sekeri falan almis yanina hediyelik. Kiz paketi acmis yemeye baslamis ben gidene kadar bunlar curur diye. Babam kardesimle konustugunda tavir yapip odayi terkediyormus. Benle de konusmuyor. Normalde cok yakiniz ama bu konuda kapatmis kendini tamamen.

Hanimlar ne yapalim sizce? Misafir deyip susalim mi yoksa anne babasini dusunerek kalbi kirilacakta olsa okuluna yollayalim mi? Ayrica bunlar ne yapmaya calisiyor? Kiz kacti da haberimiz mi yok? Siz olsaniz ne yapardiniz?

Bu arada baska konumda da yazmistim buyuk kardesimin esi de annemden cikmiyordu hatta annemle yasama planlari yapiyordu da annem istememisti. Kadincagiz ya fazla iyi ya baska birsey var gelinler dibinden ayrilmiyor :KK53:

zamk gibi yapışıp kalmış bu kız

kolay kolay sökülmez yerinden:KK53:

Babam dun aradi beni baya icini doktu. Uzun uzun anlatmis burada kalman dogru degil hem okuluna donmen lazim devamsizlik oluyor hem de ailene bunu aciklayamam falan demis. Daha aklimda kalmayan bir cok sey soylemis. Bunlarin onda birini bana soyleseler daha bir dk duramam orada. Yani nasil oluyor da bu kadar rahatlar anlamiyorum.

valla canım ben ankaraya gidicem bikaç güne eşim 1 hafta sonra batmana dönecek ben annemde kalıcam eşim yokken ben kv de bile kalamam 2.5 yıllık evliyim yani

kız ne demiş onca lafa söze

babasının mesleği ile kızının davranışlarını baz almayın. Çünkü herkes ayrı bir birey.
Ayrıca bende şehir dışında okudum ailem bi kayıta geldiler bir de mezun olunca diploma törenine.
Yani kişi kendini bilecek!

Ayrıca aileniz böyle davranmaya devam ederse bu işin sonu hiç hoş bitmeyecek.Oda vermek de nedir?_
Biraz empati yapın lütfen.

Üzgünüm ama kızda zaten bir görgüsüzlük var. "Bunlar ben gidene dek bayatlar "diye paketi açıp yemek :KK70::KK70::KK70:

Kızın yerin de olsam ben hiç gitmem ki :KK70:

O degil de canim kestane sekeri cekti. :mad:
Birilerinde olsa da bayatlamasin diye üstüne yatsam. :KK43:

Babanız o kadar uygun lafı kıza değil oğluna diyecek bu arada...

Kız zaten düşünceli olsa 3 hafta kalmaz bi yerde.

Alcak kardeşini yolunu yordamını anlatacak. Madem ilişkileri ciddi değilse birinin günahına giriyor kardeşiniz şuan.
Kız da belki garantiye aldı kendini.
Belki de aralarında cinsellik oldu.

X