Bir turlu gitmeyen gelin adayi...

Kiza bisey demeyim kardesinizle konusun. Bu arada kardesiniz isteyken falan kiz ne yapıyor annenizle evde mi oturuyor ne bicim is o oyle. Ben kayinvalidemde 3 gun kalmaya tahammul edemiyorum ki iyi kadindir bu kiz sıkılmiyor mu acayip is

Evet annemle basbasa aksama kadar oturuyor. Sahsen ben kendi annemden sikilirim o kadar zaman.

Bari dugun falan yapaydik. Oldu bittiye geldi resmen.

ay kacti da haberimiz mi yok demissiniz cok guldum o kisma.

biz yarin obur gun ailenle tanistigimizda mahcup olmak istemiyoruz bu yalani uzatip bizi dr alet etme ailenin yanina yada okula donmeni istiyoruz degilse de burdayken dugununu yapiverelim bizde yasarsiniz artik diyin. ilk ihtimalde utanir ikincisinde korkar oyle yada boyle kurtulursunuz kizdan.

erkek arkadasiyla gezmeye cikip abileri gordu diye o gun sevgilisine kacmak zorunda kalan bir tanidik geldi aklima :-) :-)

Kucuk dilini yutmaniz icin son bir sey daha. Kizin babasi imam...
ben bilemedim ki bu çocuklar eğitimi ilk ailede mi alır yoksa sokakta mı alır? anlamadım cidden.
Evde çok mu baskı altında ki bu kız üniye gelince dağıtanlardan.
Alkol sorunundan bahsetmişsin bir de size gelince böyle bir durum olmadı mı?

o kız size kaçmış ben sana diyim kaçtıysada evlensin mübarek 3 hafta düz durmak ne.

Tamam evlensinler de kardesim ise gireli bir ay olmadi, kenarda iki kurusu yok. Babam hala buyuk kardesimin dugun borclarini oduyor. Kiz da bunlari hep biliyor.

Acaba o yuzden mi caktirmadan kacti :KK53:

Öncelikle gelininiz hayırlı olsun diyelim :KK48: Şaka bir yana kaçmamış olsa bu durumdan kardeşinizin de rahatsız olması gerekirdi. Valla aileniz demek ki el üstünde tutuyor ki gelen gitmek bilmiyor. Kardeşinizi alın karşınıza ciddi ciddi konuşun en olmadı ailesine haber vermekle tehdit edin o zaman çözülürler belki o_O

Bana kız kaçtı da haberiniz yok gibi geliyor. Önce kendi içinizden olan kardeşinize laf anlatmayı deneyin bence. Onunla bile bir iletişim sorununuz var.
Bende 25 yaşındayım üniversite yeni bitti sayılır ailemin hersşeyden haberi vardı erkek arkadasımın ailesi tanısmak istedi ben istemedim gidip kalmak bir kenara herseyin zamanı var ayrıca ailesi duysa çok üzülür haberiniz vardı neden izin verdiniz diyebilir yada başına biriş gelse allah korusun sorumlusu siz olursunuz anladığım kadarıyla sorunlu biraz dikkatli olun ve gönderin derim

Annemin evi 4 oda. Birini ona vermisler.
iyi de annen nasıl kabul edebilir ki?
bunu demenin bir sürü yolu var aslında.
1. en açık şekilde: henüz onun anne babasının himayesinde olduğunu o yüzden böyle bir sorumluluk almak istemediğini söyleyebilirdi annen baban. Allah korusun kızın başına bir şey gelse ilk onlardan sorulacak.
2. okulunun açıldığını artık dönmesi gerektiğini söylebilirdi.
3. hem kardeşini hem de kızı odaya çekip nasıl bir ilişki olduğunu ve bu tarz bir şeyin aile evinde (müstehcen olmasa bile Türk aile yapısına ters) müsade edemeyeceğini söyleyebilirdi.
ama hiç birini yapmadan siz kendiliğinden gitmesini bekliyorsunuz.

Benim anlamadığım anne babanın sözü bu kadar mı değersiz olur :KK64:Nasıl bu konuda anneniz babanız kestirip atamaz? Aile yapınız nasıl bilmiyorum ama bana açıkçası garip geldi o_O
bende buna takıldım babam evde barındırmazdı misafir olarak bile ,bi otele yerleştirir ücretinide öderdik misafir diye..

ben bilemedim ki bu çocuklar eğitimi ilk ailede mi alır yoksa sokakta mı alır? anlamadım cidden.
Evde çok mu baskı altında ki bu kız üniye gelince dağıtanlardan.
Alkol sorunundan bahsetmişsin bir de size gelince böyle bir durum olmadı mı?

Yok baski altinda degil kesinlikle. Kendi koyunde bile tesetturlu degil. Ailesi hani erkek arkadasin varsa bile bilelim diyen tiplerden. Ama soylemiyor nedense.

Kendi aralarında sozlenmeden sonra yeni moda kendi aralarında kaçmak heralde :KK57: normal değil o misafirlik kız hakikaten kaçmış olabilir ama kaçsa ailesi ulaşırdı illa bi şekilde sanki ya bilemedim o_O

Benim anlamadığım anne babanın sözü bu kadar mı değersiz olur :KK64:Nasıl bu konuda anneniz babanız kestirip atamaz? Aile yapınız nasıl bilmiyorum ama bana açıkçası garip geldi o_O

Aslinda muhafazakar bir aile oldugumuzu dusunuyordum meger degilmisiz. Yada ben zamaninda oyleydi.

X