Tamam evlensinler de kardesim ise gireli bir ay olmadi, kenarda iki kurusu yok. Babam hala buyuk kardesimin dugun borclarini oduyor. Kiz da bunlari hep biliyor.
Acaba o yuzden mi caktirmadan kacti
sanırsamTamam evlensinler de kardesim ise gireli bir ay olmadi, kenarda iki kurusu yok. Babam hala buyuk kardesimin dugun borclarini oduyor. Kiz da bunlari hep biliyor.
Acaba o yuzden mi caktirmadan kacti
iyi de annen nasıl kabul edebilir ki?
bunu demenin bir sürü yolu var aslında.
1. en açık şekilde: henüz onun anne babasının himayesinde olduğunu o yüzden böyle bir sorumluluk almak istemediğini söyleyebilirdi annen baban. Allah korusun kızın başına bir şey gelse ilk onlardan sorulacak.
2. okulunun açıldığını artık dönmesi gerektiğini söylebilirdi.
3. hem kardeşini hem de kızı odaya çekip nasıl bir ilişki olduğunu ve bu tarz bir şeyin aile evinde (müstehcen olmasa bile Türk aile yapısına ters) müsade edemeyeceğini söyleyebilirdi.
ama hiç birini yapmadan siz kendiliğinden gitmesini bekliyorsunuz.
Bunlarin hepsini komusmuslar. Ama gitmiyor iste...
peki kardeşiniz ne diyor?
Ya da cinsiyet ayrımcılığı var. Ben böyle anladım ama dediğim gibi aile yapınızı bilmediğim için kesin konuşamıyorum.Aslinda muhafazakar bir aile oldugumuzu dusunuyordum meger degilmisiz. Yada ben zamaninda oyleydi.
yok kız benim anamda gelini yanında istemeyenlerden ir gelini olunca görecez doğru mu değil mi ama özgürlüğüne çok düşkün kısıtlanmaya gelemiyoAy cok guldum. Yalniz konu baska benim takildigim yer baska
anacim aliskin degiliz boyle kaynanalara. Gelin birlikte oturmak isteyecek kaynana istemeyecek.yaziyorum bir kenara. Bu kk anketleri baslayinca annenizi yilin kaynanasi adayi gosterecem :))
simdi yeni gelin konusunda da gezdirmeyi filan birakip biraz is yaptirsaniz. Anneniz kaynanalik siz de accik gorumcelik yapsaniz caydirici olur mu ki. Bunlar tamamen bdv den ogrendigim fikirler. Ise yarar diye dusunuyorum.
ilginç ama yani bir baba kızının nerede kaldığını bilmez mi? bilmek istemez mi?Yok baski altinda degil kesinlikle. Kendi koyunde bile tesetturlu degil. Ailesi hani erkek arkadasin varsa bile bilelim diyen tiplerden. Ama soylemiyor nedense.
ben en çok kız annene yardım ediyor mu muhabbeti nasıl diye sormak istiyorum.
Ay cok guldum. Yalniz konu baska benim takildigim yer baska
anacim aliskin degiliz boyle kaynanalara. Gelin birlikte oturmak isteyecek kaynana istemeyecek.yaziyorum bir kenara. Bu kk anketleri baslayinca annenizi yilin kaynanasi adayi gosterecem :))
simdi yeni gelin konusunda da gezdirmeyi filan birakip biraz is yaptirsaniz. Anneniz kaynanalik siz de accik gorumcelik yapsaniz caydirici olur mu ki. Bunlar tamamen bdv den ogrendigim fikirler. Ise yarar diye dusunuyorum.
wolf o vakit kesin kaçtıKiz baya is yapiyor. Hatta bana geldiler bir gun. Kollari sivadi sofraya yardim etti bulasiklara daldi. Evi de supuruyordu dedim yooo bu kadari kafi...
arkadaşım bence uzatmayın
ne olur ne olmaz
yarın kardeşinle araları bozulur, ailece beni taciz ettiler, zorla tuttular vs. der, ayıkla pirincin taşını ayıklayabilirsen
ya kardeşine söyle, işi resmiyete
ya da kırılır alınır düşünmeyin artık, 3 hafta olmuş!