Bir turlu gitmeyen gelin adayi...

Tamam evlensinler de kardesim ise gireli bir ay olmadi, kenarda iki kurusu yok. Babam hala buyuk kardesimin dugun borclarini oduyor. Kiz da bunlari hep biliyor.

Acaba o yuzden mi caktirmadan kacti

İşte demek ki tüm bunları bildiği için ben gidene kadar çürür lafının açılımı da şu oluyor galiba; ben kaçtım aslında ama söyleyemiyoruz, şu an ayrı eve çıkacak durumumuz yok, sizinde borçlarınız var bize ayrı ev açamazsınız o yüzden hep beraber yaşayıp gideriz sizin borçlarınız bitene kadar ya da biz kendimizi toparlayana kadar demek istiyor gelininiz. :)

Bunlarin hepsini komusmuslar. Ama gitmiyor iste...

ben en çok kız annene yardım ediyor mu muhabbeti nasıl diye sormak istiyorum.

Ay cok guldum. Yalniz konu baska benim takildigim yer baska
anacim aliskin degiliz boyle kaynanalara. Gelin birlikte oturmak isteyecek kaynana istemeyecek.yaziyorum bir kenara. Bu kk anketleri baslayinca annenizi yilin kaynanasi adayi gosterecem :))
simdi yeni gelin konusunda da gezdirmeyi filan birakip biraz is yaptirsaniz. Anneniz kaynanalik siz de accik gorumcelik yapsaniz caydirici olur mu ki. Bunlar tamamen bdv den ogrendigim fikirler. Ise yarar diye dusunuyorum.

Ben arada nisan soz olmadan tanistirilma olayina cok karsiyim gereksiz samimiyetler ve lacka iliskiler oluo o kisiyle evlenilmeyince ailedeki kotu kalpli insanlar dier kisinin ismi ustunden evlenilen insanin moralini bozabilio die dusunuorum nisan ve soz neden yapilio insanlar birbirlerini daha yakindan tanimalari icin

yok kız benim anamda gelini yanında istemeyenlerden ir gelini olunca görecez doğru mu değil mi ama özgürlüğüne çok düşkün kısıtlanmaya gelemiyo

Kız resmen erkek kardeşine kaçmış, ya da kaçmışlar adı nasıl denirse.
Oturup konuşun, evlenmeyi düşünüyor musunuz nikahınızı yapalım filan diye ağızlarını arayın.
Balıklama atlayacaklarına eminim. :)
İmam nikahlarını da babası kıyar artık.

Yok baski altinda degil kesinlikle. Kendi koyunde bile tesetturlu degil. Ailesi hani erkek arkadasin varsa bile bilelim diyen tiplerden. Ama soylemiyor nedense.
ilginç ama yani bir baba kızının nerede kaldığını bilmez mi? bilmek istemez mi?
biliyorum yurt telefonundan aramak bizim zamanımızda modaydı ismin anons edilirdi bas bas.. Cepler çıktı çıkalı aileler de mecburi güven duymak zorunda kalıyor sanki ama yine de benim kızım gidecek olsa gider yerleştirir geri gelirim.

Kizin ailesiyle bir sorunu olmasindan suphelenirdim ben. Cunku alkol sorunu falan da var diyorsun.
Kizin kalma sebebi su: Senin erkek kardesin evinizde duruyor, o da ''Kadinin yeri erkeginin yani.'' diye dusunuyor sanirim.
Erkek kardesin o evden gitmedigi surece o kiz da gitmez kolay kolay. Rahatsizsaniz soyleyin kardesinize okuluna geri donsun. Kiz da onla beraber doner.

Ne kaynanalik annemin, ne de gorumcelik benim genlerimizde yok.

saka bir yana da muzurtilki nin yorumlari bana hep mantikli gelmistir. Cogu zaman herkesin bakmadigi taraftan bakiyor. Bu konuda da hakli bence katiliyorum. Keser doner sap doner gun gelir hesap doner hikayesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…