• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
18 aydır bekliyorum ve ne düşük ne kimyasal yaşamadım. 16 ay olunca doktora gittik ve sonuç herşey normal. Eşim 2 kez yaptırdi testi ve sayı 650 milyon, hız hareket %70 çok iyi. Benim bütün testlerim güzel hatta hsg cektirdim bu ocak ayında, tuplerde açık. Ne bi kist ne enfeksiyon var regl günü gününe ama olmuyor sebepsiz. Klomen başlatılacak regl gününü bekliyorum :KK43: Ha birde vitamin eksikligi çıktı ıgne vuruldum :işsiz: ve rahim gerideymis ama engel degilmis.
valla anlamadım bende biz de bekliyoruz eşimi bilmiyorum henüz test yaptırmadı o hepsi için beklemedeyiz okurına bıraktık. En azından ne var ne yok bilmek de iyi ben de öyle ne kimyasal ne düşük hiçbirini yaşamadım. D vitamini eksikliği çıktı bende bir de troid 5,75 çıktı onun dışında bir şey yok

Keşke hemen olsa ama işte olmuyor valla instagram bir giriyorum hep arkadaşlarım çocuklarını paylaşıyor içim gidiyor ne güzel bir duygu inşallah bizde yaşarız artık
okulda öğrencileri görüyorum neguel cocuklr diyorum

Vardır bir sebebi. Allah hayırsız evlat vereceğine vermesin diyeceğim ama evlat vermemesi çok ağır gelir. Bir evin meyvesi onlar. Ama yine de hayırlısını isteyelim.
Amin inşallah, yarın tüp için ilk görüşmeye gitcez bakalım ne dicek doktor

Çocukların içindeyken bu his daha zor sabır versin Allah bize. En iyisi aslında birer evlat versin 🤣
Bide en kötüsü çocuklarla ilgili bir durum olduğunda arkadasinizin sende anne olunca anlarsın demesi yokmu bazen oyle kotu hissettiriyor ki bugün bir arkadaşımla daha görüşmeme kararı aldım 😢😢😢

İnşallah bizim gibi beklemek zorunda kalmazsın canım bir an önce bebeğine kavuşursun ☺
Hepimiz kavuşuruz inşallah hamiş haberleri almayı da çok severim güzel haberle izi de bekliyorum kızlar 🥰

ovülasyon testi nasl bişi acaba 🙈
İnternette ovulasyon testleri var çoklu satılıyor uygun fiyatlarda alabilirsin. Yumurtlama gününü bulmak için kullanılıyor aynı gebelik testi gibi.Fark olarak hep iki çizgi çıkıyor biri silik olarak üzere İki çizgi aynı renge ulaştığı zaman yumurtlama günü desin demektir.

Bide en kötüsü çocuklarla ilgili bir durum olduğunda arkadasinizin sende anne olunca anlarsın demesi yokmu bazen oyle kotu hissettiriyor ki bugün bir arkadaşımla daha görüşmeme kararı aldım 😢😢😢
Allahım insanlar çok düşüncesiz gerçekten konuştuğu yerin nereye gideceğini bilmiyor

2016 nisanda evlendik hic korunmadık 24 yasındaydık. 2017 haziran ilk ve aşılama negatif. 2018 agustos İlk tüp bebek pozitif ve oğlum oldu. 30 ay beklemiş olduk. Vee 2020 ocak hic beklemediğimiz anda hamileyim diğer oğlum 9.5 aylıkken🤗
Hayırlı uğurlu olsun canım.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Nasip işte bol sabır bol dua gerekli. Ama ne yazık ki olmayınca her ay üzülüyoruz

Aminn öyle gerçekten insanlar korunurken hamile kalıyor mu gerçekten çok şaşırtıcı hiç yaşamadığım için bilmiyorum 🙄

Çevremde o kadar çok duymaya başladım ki bunu. İnsan ben neyi eksik yapıyorumda olmuyor diye kendini sorguluyor saçma sapan :işsiz:

Back