• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende senin gibi hemen olmasa da 2-3 aya kalırım diye düşünüyordum 7-8 ay oldu hala olmadı ve tesadüfen 2 ay önce pkolu olduğumu öğrendim ama başlangıç seviyesinde çok ta önemli değil dedi doktorum ocak ayında klomen kullandım yumurtalarım çatladı ama olmadı bugün de adetimin 3. Günü femaraya başladım bu ay ki serüvenim de femarayla başlayacak
Pkoku olduğunuz hormon testleri ile mi öğreniliyor. Bu arada geçmiş olsun inşlaah hemen sağlıklı dünya tatlısı bir bebişin olur. Hepimiz olur inşallh

Bana öyle dediğinde neye uğradığımı şaşırdım ağzının ortasına patlatasım geldi. Ama terslemekle yetindim tabi. Nasıl bu kadar gevsek olabiliyorlar anlamıyorum. Zaten çocuk hasreti çekiyoruz manevi olarak yıpranmışız gördüğümüz muamelede cabası.
Yok artık bu doktorlar kendini ne sanıyor. İşte bu yüzden devlet hastanesine gidilmiyor. Okadar saçmalarki. Parayı veren rahat ediyor bu memlekette. Derdi olmayan doktora gider mi dertli insana böyle yapılır tamam çeşit çeşit insan var ama bu kadar olmaz

Pkoku olduğunuz hormon testleri ile mi öğreniliyor. Bu arada geçmiş olsun inşlaah hemen sağlıklı dünya tatlısı bir bebişin olur. Hepimiz olur inşallh
Ben geçen ay vajinal ultrasonda öğrendim

Arkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok 😔
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
tam 28 aydır yani ilk evlendiğimiz günden beri deniyoruz ama olmadı tüp bebek sürecindeyiz artık hayırlsıı olsun.

Arkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok 😔
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
Bnm
Kaçıncı ayınız kaçıncı yılınız sizler de yazın lütfen dertleşelim.
bir bçk yıllık evliyim bir yıldır uğraşıyoruz bunaldım artık

3 aydır deniyoruz. İlk ay olmadı. 2.ay kimyasal oldu. Bu 3.ay bakalım ne olacak

2016 nisanda evlendik hic korunmadık 24 yasındaydık. 2017 haziran ilk ve aşılama negatif. 2018 agustos İlk tüp bebek pozitif ve oğlum oldu. 30 ay beklemiş olduk. Vee 2020 ocak hic beklemediğimiz anda hamileyim diğer oğlum 9.5 aylıkken🤗
Ne güzel Allah bağışlasın darısı bize

Tüp bebek düşünüyor musunuz 5 yıl uzun bir süre sabrınız takdire şayan. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ne yapalım olur inşallah diyorum ben de beklemesi çok zor şimdiden tutuştum çocuk diye 5 yıl çok yıpratır insanı. Çok yorucu bir süreç.. 10 yıl 15 yıl bekleyenler var. Ahh ah
Aminn çok istiyorum olmasını ama yıpranmadım sanırım çünkü bi kere klomen dışında hiçbir tedavi süreci geçirmedim, hastaneler tedaviler vs daha çok yipratiyor. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı tez vakitte nasip etsin.

Bende 5.5 yıllık evliyim ama henüz hamile kalamadım malesef bu ay o kadar çok şey yapiyorum ki artık önümüzdeki iki ay daha olmazsa asilama yaptıracağım
Çok bile beklemişsiniz Bn bir yol dolunca napacağımı şaşırdım iyi sabırlıymışsınız

Benim bir süre yi geçti ama yinede yazayım dedim 6.yılımız bitti bu sürede 3 tüp bebek denememiz var. Erkek infertilitesi oldugu için direkt tüp bebekle basladım
2.Denemem beş haftalık düşükle sonuclandı ama kısacık bir zamanda olsa o muhteşem duyguyu yasadım keseyi gormustum ona bile şükrediyorum. Vakti gelmemiş henuz mevlam neyler neylerse güzel eyler duayı elden bırakmayalım arkadaslar

Benim bir süre yi geçti ama yinede yazayım dedim 6.yılımız bitti bu sürede 3 tüp bebek denememiz var. Erkek infertilitesi oldugu için direkt tüp bebekle basladım
2.Denemem beş haftalık düşükle sonuclandı ama kısacık bir zamanda olsa o muhteşem duyguyu yasadım keseyi gormustum ona bile şükrediyorum. Vakti gelmemiş henuz mevlam neyler neylerse güzel eyler duayı elden bırakmayalım arkadaslar
Aminnn inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğin olur ve hemen bebeğini kucağına alırsın

Bana öyle dediğinde neye uğradığımı şaşırdım ağzının ortasına patlatasım geldi. Ama terslemekle yetindim tabi. Nasıl bu kadar gevsek olabiliyorlar anlamıyorum. Zaten çocuk hasreti çekiyoruz manevi olarak yıpranmışız gördüğümüz muamelede cabası.
Kesinlikle. Allah hidayet versin böyle insanlara. O yüzden doktor çok önemli..

Sende benim yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın. Bazı doktorlar gerçekten insanı daha da beter hasta ediyor. Ne yazık ki yaşayarak öğrendim bunu. Bana da dün gittiğim özel hastanedeki doktor kalınlığının 5.3 olduğunu söyledi bence birkaç güne adet olursun stres yapmışsın dedi. Bebek istediğimizden kullanma söktürücü dedi ama ben yazdırdım eğer 5 gün daha olmazsam kullanırım diye düşünüyorum

Benim 2. muayene olduğum doktor adet olmayınca rahim kalınlaşır dedi. Olunca normale dönmüş zaten dedi. Bazı doktorlara mail attım onlarda bunu söylediler. Ama senin 5.3 normal değil mi? Normal referans aralığı 8-12 olur diyorlar.

Back