- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
İnşallah canımMerhaba
Yaşadığım şey yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum ama anlatayım
Adrtim bittikten yaklaşık 10 gün sonra kahverengi akıntı başladı
Her silmede geliyordu
Ertesi gün pembe ve bordo geldi ama oeçeteye silince geliuordu daha çok
Sonra yine kahve rengi ve az az devam etti yaklaşık 6 gün sürdü
şuan gecikmemin 7.günü
Bugün test yaptım çoook silik bir çizgi belirdi
Yarın tekratlamayı düşünüyorum
İnşallah hamileyimdir :)
bizde cocugu yeni dusunmeye basladik ilk korunmasiz ayindan hamile kalmisi.. ama kimyasal gebelikmis cok acili bi sekilde duusrdum. suan agir depresyona girdim. ya tekrar duserse ya bidaha olmazsa diye...
İnşallah canımbenim de dün akşamdan beri sadece silince gelen bi kanamam var. İlk krem gibi beyaz bi akıntıyla birlikte geldi gece hiç gelmemiş sabah uyandığımda birşey yoktu gün içindede peçeteye çok çok az açık renkli geldi. Adetime 8-9 gün var .
insallah. ruyamda surekli bunlarla bogusuyorum. Npcam bilmiyorum. allah hepimizin yardmciisi olsunBöyle düşününce daha fena oluyor. Ama yaşayan bilir sadece o tecrübeden sonra ya tekrar böyle bişey yaşarsam fikrinden de alıkoyamıyor insan kendini. Sizi anlıyorum. Geçen yıl mol gebelik şüphesiyle kürtaj oldum ki biz korunuyoduk eşimle hiç hesapta yokken oldu böyle bi durum. Kürtaj ayrı felaketti, iyileşemedim haftalarca. Tam iyileştim zihnen de kendimi iyi hissettim derken bu kez bilinçli olarak bebek düşündük. 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Ki daha sevinemeden 2 gün sonra düştüTsh değerim yüksek sınırdaydı en son, haftaya gidip tekrar test yaptırıcam. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
4 sene bitti benim olmayınca olmuyor. Belkide böylesi hayırlıdır.Arkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun burda kayıp yaşayan bir sürü insan var senin gibi benim gibi, seni cok iyi anliyorum...Boyle kayiplardan sonra daha kolay gebe kaliniyormus bu bilimsel bir gerçek kuzum yeter ki strese ve depresyona girmeyelim...Biran önce toparlan ve önüne bak gelecek bebeğin içinbizde cocugu yeni dusunmeye basladik ilk korunmasiz ayindan hamile kalmisi.. ama kimyasal gebelikmis cok acili bi sekilde duusrdum. suan agir depresyona girdim. ya tekrar duserse ya bidaha olmazsa diye...
Amin canımDaha önce başına geldi mi böyle bişey
İnşallah yerleşme kanamsıdır canımm
Insallah gebesindir ben yaşamıştım anlattığın şekilde,kahverengiydi benimkisi ve hayatımda ilk kez olmuştu, hafif de kasık ağrım vardı ama çok değişik bir ağrıydı minik minik çimdik atıyorlarmış gibiydi,bana gebeliğimin devamı nasip olmadı canım sana inşallah olur, haberini bekliyoruzAmin canımYok canım ilk defa yaşıyorum Kardeşim de tüm çocuklarında yerleşme kanaması yaşamış annem dikkat et bugünlerde dedi. Çok istiyorum bebeğim olmasını 2 senedir uğraşıyorum. İnşallah hamileyimdir de evime evladımın sesi neşesi dolar
Amin canım inşallahInsallah gebesindir ben yaşamıştım anlattığın şekilde,kahverengiydi benimkisi ve hayatımda ilk kez olmuştu, hafif de kasık ağrım vardı ama çok değişik bir ağrıydı minik minik çimdik atıyorlarmış gibiydi,bana gebeliğimin devamı nasip olmadı canım sana inşallah olur, haberini bekliyoruz
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinMrb. Ben 5 senelik evliyim 5 senedir deniyorduk fakat olmuyordu. 2 sene önce bir düşük yaşadım. Hiç çocuğum olmayacak sanıyordum. Çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim hemde hiç beklemediğim birşeydi mucize gibi oldu. Rabbim istedikten sonra herşey olur
tesekkur ederim. insallah hepimize allah yardim etsinCanım öncelikle çok geçmiş olsun burda kayıp yaşayan bir sürü insan var senin gibi benim gibi, seni cok iyi anliyorum...Boyle kayiplardan sonra daha kolay gebe kaliniyormus bu bilimsel bir gerçek kuzum yeter ki strese ve depresyona girmeyelim...Biran önce toparlan ve önüne bak gelecek bebeğin içinBen de çok kötüyüm acım çok taze aynı korkuları yaşıyorum ama günden güne iyileşiyorum Allah'a sığınıyorum ve bebeğim için toparlanıyorum En hayırlı zamanda olması için dua edeceğim senin için de
Amin canımYok canım ilk defa yaşıyorum Kardeşim de tüm çocuklarında yerleşme kanaması yaşamış annem dikkat et bugünlerde dedi. Çok istiyorum bebeğim olmasını 2 senedir uğraşıyorum. İnşallah hamileyimdir de evime evladımın sesi neşesi dolar
Merhaba canım hurma polenini nerden aldın acaba.İnşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun canimGöbek düşüklüğü için biriyle görüştüm ve gerçekten göbeğim düşükmüş belime de masaj yaptı iyi hissediyorum şimdi birde hurma poleni ile ilgili birçok şey okumuştum onu kullanıyorum okunmuş yağmur suları falan saymıyorum artık süre uzun olunca denemedik şey kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?