Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalınlaşmaya başlamış dedi bende ne kadar diye sormadım. Verdiği ultrason kağıdının üzerinde 5.3 yazıyordu şekilde o baktığı yerdi diye orası olarak düşündüm. Bugün gecikmemin 14. Günü ve bende hala tık yok. Verdiği söktürücüye başlasam mı bilemiyorum

Bende 10 aydır deniyorum bir tane kaybım var kürtajdan snrada olmuyo maalesef her ay bekliorum bu ayda beklemedeyim ama umutsuzum

O adet olamadığın içindir canım. Benimde bugün 14. Günüm. Test yaptınız mı, belki güzel bi haber alırsınız?

Kızlar merhaba, letu kullandım ben bu ay. Bugün doktora geldim adetin 10.günü 15ml olmuş yumurta.pazar akşamı iğne dedi. Sizce nasıl bu boyut. Ben iyice umudu kesim tüp istiyorum deidm kızdı doktor

O adet olamadığın içindir canım. Benimde bugün 14. Günüm. Test yaptınız mı, belki güzel bi haber alırsınız?
Bebek olmadığından kesin olarak eminiz canım
Kana da baktırdık ama sırf formaliteden doktor ilaç yazmak için baktı. 1 buçuk aydır hiç ilişki olmadı. İyi ki de olmamış adet olmayınca sürekli heyecan yapardım

Kızlar merhaba, letu kullandım ben bu ay. Bugün doktora geldim adetin 10.günü 15ml olmuş yumurta.pazar akşamı iğne dedi. Sizce nasıl bu boyut. Ben iyice umudu kesim tüp istiyorum deidm kızdı doktor
Gayet iyi pazar 13.gun ideal boyuta kavuşacak demekki

Merhaba canım bende evleneli bir yıl oldu ama 7 Aydırli düşünüyoruz
İnanır misin bende senin gibi düşünüyordum eşim korunmayi bırakır bırakmaz hemen hamile kalırım diye düşünüyordum ama 7 aydirli deniyoruz olmadı her ay hamile miyim aaba diye düşünüyorum bir doktora gittim polikistik över var dedi bir doktora gittim hiç bir sıkıntın yok dedi bende ne yalan söyliyeyim artık gitmiyorum ve akışına bıraktım esim doğulu ve ailesi sürekli soruyor e çocuk var mi niye acaba diiyorlar bende bu yüzden herkese ben su anlık istemiyorum diyorum böyle bir açıklamayı onalara yapmak saçma bıliyorum ama zoruma gidiyor ailede uç aylık evlilerin hamile haberini alınca .

Merhaba bende 6 aydır deniyorum ama hamile kalamadım 12 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz rabbim kısmet ederse hormon testleri rahim filmi normal çıktı ama her ay aynı son regl geliyor kafayı çok takınca olmuyor takmayınca oluyor deniliyor ama takmamak mümkün degilki bide kızım ilk korunmasız ilişkide olmuştu sandimki korunmayı bırakınca hemen olucak ne kadar aptalmisim diyorum.

Kizlar bende yazin düşünüyorum ama oglum suanda 2.5 yasinda bi yandan istiyorum bir yandan cok korkuyorum cunku hamileligim cok zor geciyor 9 ay kusuyorum heleki ilk 4 ay ölüm gibi ne yapacagimi bilmiyorum beklesem mi yoksa yazin ikinciyimi dusunsem bilemedim

Her hamilelik bir olmuyor canim. Dusunuyorsan basla bence denemelere. Benim de oglum 3,5 yasinda ve ekimde dusuk yasadim. Kasimdan bu yana deniyoruz henuz hicbi gelisme yok. Kismet Rabbim gonlumuze gore en hayirlisi ve sagliklisini en tez zamanda nasip etsin bizlere insallah

Aynen dogru diyorsun amin insaAllah

ablam 1-2 yıldır istiyor ancak olmuyor, istanbul'da önerebileceğiniz iyi bir klinik var mı kontrole gitmeleri için

Merhaba arkadaslar benim de sebepsiz 2 yıldır olmuyor herşeye bakıldı normal . Her ay umutla bekliyorum sabırla umarım daha çok bekletmez bebişler bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…