Kalınlaşmaya başlamış dedi bende ne kadar diye sormadım. Verdiği ultrason kağıdının üzerinde 5.3 yazıyordu şekilde o baktığı yerdi diye orası olarak düşündüm. Bugün gecikmemin 14. Günü ve bende hala tık yok. Verdiği söktürücüye başlasam mı bilemiyorumBenim 2. muayene olduğum doktor adet olmayınca rahim kalınlaşır dedi. Olunca normale dönmüş zaten dedi. Bazı doktorlara mail attım onlarda bunu söylediler. Ama senin 5.3 normal değil mi? Normal referans aralığı 8-12 olur diyorlar.
eşimin sperm sayısı az kuzum olan spermlerinde %80 i hareketsiz durumda ankara zübeyde hanımda yaptırıyoruz.Hayırlısı olsun inşallah hemen sonuca ulaşırsınız sıkıntı neymiş ve de nerede tüp bebek yaptıruyorsunuz
Bir kere olmuş bir daha olur inşallah ben de o da olmadıBende 10 aydır deniyorum bir tane kaybım var kürtajdan snrada olmuyo maalesef her ay bekliorum bu ayda beklemedeyim ama umutsuzum
Geçmiş olsun inşallah hemen pozitif sonuç alırsınız.eşimin sperm sayısı az kuzum olan spermlerinde %80 i hareketsiz durumda ankara zübeyde hanımda yaptırıyoruz.
inşallah canım isteyen herkesin Allahım kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşallahBir kere olmuş bir daha olur inşallah ben de o da olmadıama inşallah sizinde hemen olur çok beklemezsiniz
O adet olamadığın içindir canım. Benimde bugün 14. Günüm. Test yaptınız mı, belki güzel bi haber alırsınız?Kalınlaşmaya başlamış dedi bende ne kadar diye sormadım. Verdiği ultrason kağıdının üzerinde 5.3 yazıyordu şekilde o baktığı yerdi diye orası olarak düşündüm. Bugün gecikmemin 14. Günü ve bende hala tık yok. Verdiği söktürücüye başlasam mı bilemiyorum
Amin canım inşallah.Geçmiş olsun inşallah hemen pozitif sonuç alırsınız.
Bebek olmadığından kesin olarak eminiz canımO adet olamadığın içindir canım. Benimde bugün 14. Günüm. Test yaptınız mı, belki güzel bi haber alırsınız?
Gayet iyi pazar 13.gun ideal boyuta kavuşacak demekkiKızlar merhaba, letu kullandım ben bu ay. Bugün doktora geldim adetin 10.günü 15ml olmuş yumurta.pazar akşamı iğne dedi. Sizce nasıl bu boyut. Ben iyice umudu kesim tüp istiyorum deidm kızdı doktor
İnşallah bakalımGayet iyi pazar 13.gun ideal boyuta kavuşacak demekki
Merhaba canım bende evleneli bir yıl oldu ama 7 Aydırli düşünüyoruzArkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
Her hamilelik bir olmuyor canim. Dusunuyorsan basla bence denemelere. Benim de oglum 3,5 yasinda ve ekimde dusuk yasadim. Kasimdan bu yana deniyoruz henuz hicbi gelisme yok. KismetKizlar bende yazin düşünüyorum ama oglum suanda 2.5 yasinda bi yandan istiyorum bir yandan cok korkuyorum cunku hamileligim cok zor geciyor 9 ay kusuyorum heleki ilk 4 ay ölüm gibi ne yapacagimi bilmiyorum beklesem mi yoksa yazin ikinciyimi dusunsem bilemedim
Aynen dogru diyorsun amin insaAllahHer hamilelik bir olmuyor canim. Dusunuyorsan basla bence denemelere. Benim de oglum 3,5 yasinda ve ekimde dusuk yasadim. Kasimdan bu yana deniyoruz henuz hicbi gelisme yok. KismetRabbim gonlumuze gore en hayirlisi ve sagliklisini en tez zamanda nasip etsin bizlere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?